|
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (636. sayfa)
-
-
Mazinköy nasıldır arkadaşlar. ilk kez aldım deneyimlerinizi yazarmısınız -
40₺ den 150 kg zeytin aldık çektirmek için 1000₺ verdik 40 litre zeytinyağı çıktı mis gibi saf zeytinyağı 175₺ geldi kilosu fazla abartmayın fiyatları … -
Nova Vera,Özem,Nermin Hanım firmalarının 5 litre soğuk sıkım zeytinyağı fiyatını dikkate alıp uyguna alıp almadığınıza karar verebilirsiniz. Alan 5 kişiden 4'ü fiyatına göre çok memnun olarak gördüm ben konuda alıp düşüncesini yazanlardan.
Hatta ben de gaza geldim,yeni sezon zeytinyağı litresi 600 TL üstü olursa en azından sıcak yemekler için Mazinköy alacağım.
Burada sanırım 3 yıl önce edgar1899 arkadaş duyurunca Mazinköy almıştım bir akrabama. O zaman da fiyatına göre iyi bir zeytinyağı ile karşılaşmıştım. Sanırım 6 ay sonra tekrar aldım. Hatta o sene bu konudan alıp beğendim diyenler olmuştu 2-3 kişi.
Nermin Hanım Erken hasat yağındaki yoğunluk ve bahçe kokusu yok ama zeytin ezmesi kokusu var. Sanırım yavaş toplamaktan ve topladıktan sonra hemen 3-5 saat içinde sıkım yapmamaktan. Topladıktan sonra 3-5 saat yada 8 saat içinde sıkım yapılmış yeşil zeytinle 1 gün bekleyip hava alıp sıkılan yeşil zeytinin kokusu farkediyor. Tabi zeytinin incinmeden ezilmeden toplanması,zeytinin yağ dolgunluğu da çok etkiliyor kaliteyi.
Nova Vera,Özem,Nermin Hanım gibi firmalar bu konuda daha iyiler daha iyi ekiplere sahipler. Ürün verdiği önemli kurumsal firmalar var zira. Kimisi market zinciri,kimisi lüks restauranları olan lüks oteller.
-
En iyisi bu olmuş çok mantıklı. imkanım olsa bu şekilde yapardım kesinlikle.
-
Bahsettiğiniz üç firma ile mazinköy arasında dediğiniz gibi dağlar kadar fiyat farkı var. Yakın fiyatlı ürünleri kıyaslamak daha makul bence. Gerçi pahalı demek iyisi demek değildir.
Örneğin sazak,palamidas ve mazinköy üçlüsünü kıyaslamak bana göre daha makul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Kasım 2024; 21:48:9 > -
The mill guvenilir midir? Guzel yorumlarda var kotu yorumda ..
-
Büyük firma hocam zeytinyağı dışında bir kaç ürün aldım çok başarılı
Hile yapacağını düşünmüyorum
Güzel bir kampanya mı var -
Hangi yöre hocam -
Tenekesi 1080 e geliyor. Yeni hasatmis whatsapptan sordum. Amazonda bazi kotu yorumlardan dolayi cekindim.
www.palletgrid.comThe Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L Tenekehttps://www.palletgrid.com/the-mill-natuerel-sizma-zeytinyagi-5-l-teneke-p-86/?lang=tr&srsltid=AfmBOoqk1xsJIfjTEq9J7MGvRJlgmv202Seu3Jx95t6I5J4J3-zKi46N -
Sazak alacağım fakat
Naturel sızma zeytinyağı ile
Soğuk sıkım zeytinyağının farkı nedir?
Alanlar hangisini alıyor? -
Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi -
bimde sırım natural sızma kilosu 199 tl acaba bu soğuk sıkım mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 19 Kasım 2024; 23:17:39 > -
Üreticisi ahlatoğlu ama hiç tavsiye etmem, çok bariz ve rahatsız edici bir acılığı var. -
Şanlıurfa da kacak komili kristal dolumu yapiyolarmis haberi vardi, zeytinyag dışında peros ariel fairy vs hep kacak dolum yapiliyomus. Komili ve kristal yaglardaki fiyat düşüşü beni suphelendirdi -
Naturel sızma : Olgun hasat
Soğuk sıkım dediği de erken hasat soğuk sıkım.
Bu sene toplam 15 litre aldım erken hasat soğuk sıkımdan. Sağa sola eşe dosta dağıttım ve herkesten de çok olumlu dönüşler aldım, kendimde daha önce burada yazmıştım çok beğendiğimi. Daha iyi yağlar elbette var fakat fiyat /performans olarak bence bu senenin favori yağlarından biri. Son 5-6 senede onlarca markanın yağını denedim ve forumda da hep yazdım yağlarla ilgili düşüncelerimi, şunu farkettim ki kimi övsek tüketiciye fiyat artışı olarak döndü hep. İlk defa övdüğümüz bir firma zam yapmadığı gibi birde indirim yaptı. Hatta iyzico ile ödeme seçeneği isteyen arkadaşlar oldu diye iyzico ile anlaştılar. İnşallah çizgilerini bozmazlar ve bize ucuz-kaliteli zeytinyağı yedirmeye devam ederler.
-
son 2-3 senedir palamidas patronları da kendilerini fiyat olarak orfion ve benzeri yağlar ile aynı klasmanda konumlandırdılar.
hatta daha 2 ay öncesine kadar 2000 tl badında idi 5 litrelik tenekeleri. hala da 1500-1700 arasında satoyorlar ve bence o paranın dahi ederleri değiller.
hafta sonu bizim toptan da 5 lt lik komili sızma 1200 lira idi ki palamidas dan bence aşağı kalır bir tarafı yoktur. komilinin yağı 1200 e kurtarıyor ama palamidas kendini hala dev aynasında görüyor.
1 kez aldım palamidas ve o zamanlar alınabilir ve gerekirse sıcak yemeklerde kullanılabilir fiyatlarda idi.
her yağı kendi muadilleri ile kıyas etmek daha güzel.
-
Sızma görmedim riviera kutularıydı -
Dediğiniz gibi bu sene ben de almadım, kötü yağ değil ama rakipsiz de değil. -
Geçen hafta Migros’tan kristal sızma yağ almıştım indirimdeydi. Umarım sahte değildir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X