Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: t.1132 , t.1132 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.754
Cevap
759
Favori
1.001.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reallist55

Geçen hafta Migros’tan kristal sızma yağ almıştım indirimdeydi. Umarım sahte değildir

İnşallah degildir haberi uydurmuyorum haber videosu da asagiya ekliyorum. Bende bizim toptan 1200 tl ye 5 lt komili ege sizmasi alacaktim gorunce vazgeçtim

Şanlıurfa’da sahte ürün operasyonu - Dailymotion Videodailymotion
    Şanlıurfa’da sahte ürün operasyonu - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x993z7y
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

antep ve urfa da var bir sıkıntı. hepsi için demiyorum tabi ama tüm dolandırıcılık hikayeleri oradan çıkıyor. ve çeteleşmeye kadar giden sahte işleri en çok bu bölge yapıyor.

bizim toptan daki komili yağların tenekeleri kırmızı idi. bunlar açık yeşil. umarım murat ülker bu tarz üçkağıtlara kadar düşmeye tenezzül etmez.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

+ Adanalıyak Allahın adamıyak.

+ Hatay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Kasım 2024; 16:20:20 >
  • icetea_16 kullanıcısına yanıt

Bizede anlatirmisiniz nasil dugunu nereden aldiniz nangi yore v.s bilgi alabilir miyiz

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Bu videoda sahte Komili ve sahte taklit Kristal ambalajları yaptırılmış,firma taklit edilmiş yani. Geçenlerde de Ankara`da, tanınan gıda ve temizlik markalarının ambalajlarını birebir taklit edip sahte ürün paketleyen bir fabrikaya operasyon yapıldı. Fabrika çok katlı çok büyük. Tonlarca ve binlerce ürün. Müthiş pahalı makineler. Ankara`da öyşe büyük fabrika kurup o işi Ankara`da yapmak.

Bu işin içinde zincir marketlerin de olduğu düşüncesindeyim. Özellikle deterjan ve şampuan konusunda büyük marketler bu işin içindeler. Sahte ürünü bilerek alıp satıyorlar.

Ben batı tarafında Migros, Carrefoursa ve diğer 3 zincir marketten şüpelenmiyorum ama Türkiyenin her yerinde İl bazlı zincir marketler ve ilçelerdeki yerel marketler bu işi isteyerek bilerek yapar diyorum.

İstanbul`da sadece bazı ilçelerde şubeleri olan oldukça büyük süper marketler var,onlara da dikkat etmek lazım.

Bizler de ürünleri kullana kullana ürünün özelliği konusunda kendimi geliştirmeliyiz.

Mesela Kristal zeytinyağı alıyorsak onun özelliğini tecrübe etmeli,sahtesini alırsak kullanırken farkı anlamalıyız.

Ben yıllar önce İstanbulda sahte taklit bebek bezi ve taklit bebek ürünleri satan market yakalattım. Firma 3 ay sonra aradı teşekkür etti,ofislerine çağırdı bez hediye ettiler.

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

İlk defa bu sistemi kullanacağım, iyzico'dan kampanyalar kısmından gıda kampanyası ve salı kampanyası bulup başvuruda bulunup, iyzico ön ödemeli kartı kullanarak sazak internet sitesinden alışveriş yaparken iyzico seçtiniz yanlış anlamadıysam. İlk alışveriş olduğu için de iyzico 150 lira daha verdi, doğru mu?

Şu an galiba bu kampanyalar yürürlükte değil.

Şuan sazakta 5 lt naturel sızma 1200 lira, fiyat aynı ama kampanyalar kalktığı için indirim şu an alamıyorum tabi. Bu kampanyalar tekrarlanıyor mu bilginiz var mı?

Bir de kredi kartı ekleyerek iyzico üzerinden alışveriş yapanlara sormak isterim, bunun bir komisyonu var mı? Vakıf kredi kartımı iyzicoya ekledim, iyzico ile ödeme seçince vakıf kedi kartından para çekecek sanıyorum, doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 20 Kasım 2024; 18:56:37 >
  • Bana göre de şişirilmiş bir marka, incirya ile ikisi muadildi zamanında.

@m.secim evet dediğiniz gibi kredi kartından çeker, komisyon yok. Fakat, iyzico ile ilgili şeyler için iyzico ana konusunu kullanırsanız daha iyi olur. Hem daha net bilgi alırsınız, hem de burası fazla dallanıp budaklanmamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 20 Kasım 2024; 19:8:33 >
  • m.secim kullanıcısına yanıt
    Evet geçen Salı ilk alısverıs salı kampanyası ve gıda olmak üzere 650 lira ıade gelmıstı evet doğru bende kartımı ekledım ıyızıco uzerınden öyle kullandım evet şuan yürürlükte deıl haftaya olur ınsallah sıze 1000/500 geldımı acaba
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    Merak etme em ıyı şeylerde bıle kötü yorumlar var hocam güzel yorumlarda daha fazla dünya çapında bir markaymış bu fiyata çok ıyı kendı sıtesınde çok daha fazla
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    Bu ürün için daha önce de yorum yaptım yine yapmak istiyorum. Hayatımda aldığım en kötü sıvı yağ olabilir, bakın zeytinyağ demiyorum. Almadan önce firmayı inceledim yurt dışı ve yurt içine farklı markalarla satış yapıyorlardı, buna güvenip sipariş verdim. Hayatımın hatasını yaptım.
  • m.secim kullanıcısına yanıt

Merhaba , iyzico ile defalarca görüşmemize rağmen bir ilerleme kaydedemedik. Bazı üyelerimize iade vermişler bazılarına vermemişler vs . Sorunun çözümü için uğraşıyoruz.

Ek olarak kasım kampanyamızı ay sonuna kadar devam ettireceğiz. Sonrasında da yine müşteri odaklı fiyatlar sunmaya devam edeceğiz .  

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    Hocam filtreli çıkmıyor mu artik
  • Villa Turqan deneyen var mı yeni sezon?

Filtreli ne zaman gelir yeni sezon?
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Muhtemelen 10 gün içinde çıkaracağız.

Hocam sizden sızma naturel ve soğuk sıkım aldım . Filtresizler 2-3 ay içinde tüketin diyorlar . Evde zeytinyağı bitmeden kullanmayı düşünmüyorum. Tenekeyi açmazsak bozulma olur mu olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barosgoal -- 21 Kasım 2024; 11:41:33 >
  • Fırsat olarak görenler değerlendirir. Çağrı marketlerde STT 04/2026

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Mazınköy soğuk sıkım erken hasat filtreli ürününü satın aldım. Bugün geldi. Memnun kaldım. Kokusu, tadı güzel. Ayrıca satıcısı da çok ilgiliydi. Yanında zeytinyağlı incir hediyesi de gönderdi. Yağın fotoğrafını ekliyorum.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Alfredo kullanıcısına yanıt

yukarıda paylaşılan sahte zeytinyağı kutuları haberindne sonra küçük marketlere şüpheli bakmak lazım

• t.1132 kullanıcısına yanıt

Bende aynı ürünü almıştım, geçen senenin yağımı yeni sezon mu ?

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.