Şimdi Ara

ZF6 mı Moto G mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araştırmalarım sonucunda benim için ideal olan cihaz sayısını ikiye düşürdüm ama bundan sonra sizin düşüncelerinizi öğrenmek isterim.Telefonumu farklı işler için kulllanmayacağım.Ağırlıklı olarak sosyal medya ve oyun için istiyorum.[Özellikle oyun :)]

Birkaç kriterim var:
    Güncellem : Google cihazlarının güncelleme konusunda büyük bir avantaja sahip olduğu bir gerçek.ZF6'nın bu konuda moto g ile yarışabilme ihtimali nedir acaba? (En azından Android L alır mı ZF6?)

Ekran : Büyük ekran telefonları seviyorum.(Moto g'nin ekranı 4.5 inch ZF6 6 inch ekran)
    fakat daha önce böylesine büyüklükte telefon kullanmadım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

[Batarya: Ne amaçlı kullanacağımı belirttim. Sizce bu amaca en uygun telefon hangisi? En azından 12-18 saat idare edebilse yeter.

[Oyun performansı: Aynı Oyunda en iyi performansı verebilecek telefon hangisi?

Dayanıklılık : Min 3-4 sene rahatlıkla idare edebilecek (Kasma ,donma vs vs) bunlardan hangisi ?

Bu sorulara net cevaplar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangarali -- 18 Ekim 2014; 16:46:35 >

• güncelleme bakımından moto g saf android ama 1 yıllık telefon zenfone6 daha yeni ve 1.6 ghz 2gb ram moto g ise 1.2ghz 1 gb ram ben zenfone 6 derim ama yinede sen bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min 3 4 sene bu butcede imkansiz,ama ikisi arasinda ben zenfone alirdim,eger 3 yil sart derseniz butceyi iki ile carpmak gerekli malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z6 yeni sayılır, android 5.0 gelir diye tahmin ediyorum. Maksat sosyal medya, internet...vs ise Z6 iyidir.
  • Zf6

• atom işlemcilere şüpheyle bakıyorum.

sen snapdragon 400 den şaşma aga.sıkıntı yaratmaz oyunlarda vs.

moto g daha kullanışlı ve kaliteli.zf 6 yı taşımak bile sorun

bu ne aga: 166.9 x 84.3 x 9.9 mm
    Weight 196 g
  • Zenfone 6

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

Min 3 4 sene bu butcede imkansiz,ama ikisi arasinda ben zenfone alirdim,eger 3 yil sart derseniz butceyi iki ile carpmak gerekli malesef.

:( Peki ne kadar idare edebilir bu telefonlar çok güzel kullandığımızı varsayarsak...

Bu arada konumu görmezden gelmeyip cevap veren herkese teşekkürler :) 2. Parti gelir gelmez ZF6 alayım o zaman :) Bir de bu ay sonu 2. partinin geleceği hakkında bir söylenti dolanıyor.ASUs Türkiye sayfasında da böyle yazmışlar fakat General Mobile gibi sürekli tarih ertelemez değil mi :) Zira GMD2 nin hala tek sim+sd kartlı sürümü gelmedi (NOT: İlk dediklerinde eylülün 2. haftası burda olur demişlerdi GMD2'ye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangarali -- 19 Ekim 2014; 11:21:20 >
  • Sen moto g al zenfone 6 nın grafik işlemcisi eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sen moto g al zenfone 6 nın grafik işlemcisi eski

Bazı testleri bitirememe sebebi bu sanırım.Ne gibi bir performans farkına sebep olur bu grafik işlemcisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangarali

quote:

Bazı testleri bitirememe sebebi bu sanırım.Ne gibi bir performans farkına sebep olur bu grafik işlemcisi?

Oyunlarda kasma , sekme
    İşlevselliği iyi gereksinimi olan uygulamalar için de durum aynı hatta uygulamadan da atabiliyor.

Antutu testlerinde tek çekirdekteki işlem gücünü test ediyorlar (bazılarında hata veriyor) tam olarak cihazın nasıl bir performansta ya da güçte çalıştığını bilemezsiniz .

• ZF6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin.eden -- 19 Temmuz 2015; 2:18:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Oyunlarda kasma , sekme
    İşlevselliği iyi gereksinimi olan uygulamalar için de durum aynı hatta uygulamadan da atabiliyor.

Antutu testlerinde tek çekirdekteki işlem gücünü test ediyorlar (bazılarında hata veriyor) tam olarak cihazın nasıl bir performansta ya da güçte çalıştığını bilemezsiniz .

hımmm...kafam karıştı şu an. Aslında eğer moto g nin ekranı biraz daha güzel olsa düşünmeden onu alırım ama gözüme çok kötü geliyor alttaki o boşluk.

Bir şey daha soracağım victor u2 diye bir telefon varmış yeni gördüm.İncelemelerine baktım güzel bir telefona benziyor fakat teknosa bimeks gibi büyük mağazalarda bulunmuyor. Sizce nasıl bir telefon ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunlarda kasma , sekme

hımmm...kafam karıştı şu an. Aslında eğer moto g nin ekranı biraz daha güzel olsa düşünmeden onu alırım ama gözüme çok kötü geliyor alttaki o boşluk.

Bir şey daha soracağım victor u2 diye bir telefon varmış yeni gördüm.İncelemelerine baktım güzel bir telefona benziyor fakat teknosa bimeks gibi büyük mağazalarda bulunmuyor. Sizce nasıl bir telefon ?

Mtk işlemcisinin ne kadar performanslı olur orası muamma .

• ZF6 almalısın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.