Şimdi Ara

ZGMANCO123 ortisini ve günü kurtardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZGMANCO123 burakın adresini geri aldı hayri denilen .... den adresi hackliyerek geri aldı ZGMANCO123 e çok teşekkür ediyoruz bu iyiliğinin dh tarihine altın harflerle yazıldığından emin olsun

• zgmanco123
  • BRAVO

TEBRİK EDERİM ZGMANCO123...
  • eet hayri ... yedin bide soğuk su iç
  • WAY BE SPRRRRRSİN ZGMANCO123...(BURAKTI GLB ADI )
  • saolun saolun simdi derler bu ne hız adam hackledi kahraman oldu ama o charda benim +10larım +4 bussuru seylerim vardı o hırsla kripotografi ile ilgili ne biliosam dusundum dasindim ve 4.denemede hacked!!!!yani ben ortimi nie hackliem ki

annna bu ortilik gizliydi ama acıga cıktı.Neyse olsun burnal belki sen buna bakarken ben koy yolunda olacam.Bu iyiligimi unutma koçum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZGMANCO123[2]

saolun saolun simdi derler bu ne hız adam hackledi kahraman oldu ama o charda benim +10larım +4 bussuru seylerim vardı o hırsla kripotografi ile ilgili ne biliosam dusundum dasindim ve 4.denemede hacked!!!!yani ben ortimi nie hackliem ki

annna bu ortilik gizliydi ama acıga cıktı.Neyse olsun burnal belki sen buna bakarken ben koy yolunda olacam.Bu iyiligimi unutma koçum

şifreyi falan zor bişey yapsaydın yani özellikle son 3 rakamı ..

• zgmanco denen herif seni, varyuaaaa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmem nerene zicam damam mı lan insan mısın olm damda knighttan bıkmısdım yeni bi oyun oynayacaktım ama bunu unutmayacam sen sen

• quote:

Orjinalden alıntı: hayrican12345

zgmanco denen herif seni, varyuaaaa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmem nerene zicam damam mı lan insan mısın olm damda knighttan bıkmısdım yeni bi oyun oynayacaktım ama bunu unutmayacam sen sen
    MUHAHAHAHA AYVAYI YEDİN BİDE SU İÇ ÜSTÜNE SLK BİDAHA BU SANA DERS OLSUN SENİN GİBİ ŞEREFSİZLERE BU FORMDA YER YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@L!H_ -- 26 Haziran 2007; 11:35:36 >

• quote:

zgmanco denen herif seni, varyuaaaa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmem nerene zicam damam mı lan insan mısın olm damda knighttan bıkmısdım yeni bi oyun oynayacaktım ama bunu unutmayacam sen sen

fake + p.. + o....ç..... + i... + lord_zeke = hayrican

• süpersin burak lan eziq hayrican sana burdan bi uçarım görürsün yürü git lan senin gibi eziqler lzm deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktsalbock

quote:

fake + p.. + o....ç..... + i... + lord_zeke = hayrican

fazlasıyla katılıyorum böyle ... kişiler hep hakkıyla oynayıp kazananları buluyor ZGMANCO123'ün yaptığı hackerlik değil kahramanlıktır
    buradan başkalarını hackleyen, dolandıran herkese sonsuz sayıda

• ZGMANCO123 e koskocaman bir alkış
  • quote:

Oh be içimin yağları eridiTamda oyun arıomuş çok iyi denk gelmişHadi bizde seni unutmayacaağız sana o slk hayatında başarılar cnm bu ı alda gazla şimdi........

• bencede beyler oo cocukda bolelikle gormus oldu e.a nı anladınızz isz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

bencede beyler oo cocukda bolelikle gormus oldu e.a nı anladınızz isz onu

evt ben anladım
  • aglamak istiyorum char gene gitti daha alalı 10dk oldu ve blood oyuna girdi ben daha girip bakamadım ophanimonuma şimdi küfür serbest olsa sayfalarca küfür yazardım
  • Tebrik ederim zmganco yada herneyse
  • ewt tbrklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear-Lord -- 26 Haziran 2007; 16:18:07 >
  • TEBRİKLER
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.