Şimdi Ara

ZHILAI H9 desktop kulaklık amfisi = 150 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aliexpress ürünüdür. f/p lideri olan ve Fiio'nun tüm amfilerini geçen veya eşdeğerini sunan Phiree firmasının mini-ear serisinde de kullanılan Texas Instruments TPA6120A2 kullanmakta ve genel olarak mini-ear serisi ile aynı yapıyı barındırdığı için almıştım, bir yıldan fazla bir süredir yedekte durmaktaydı. ürün oldukça az kullanılmıştır.

desktop tipi yani mobil amfilerden büyük ve fişe takılarak çalışan türdendir. resimlerde görüldüğü gibi ürün Phiree mini-ear'dan biraz daha uzun ancak genişliği daha az. mini-ear'dan farklı olarak bu ürün çift ses kaynağı girişlidir. önde bulunan şalterle girişler değiştirilebiliyor. böylece kulaklığı takıp çıkarmadan iki farklı kaynak arasında geçiş yapabiliyorsunuz. ikinci giriş RCA bağlantı kullanıyor. kulaklık çıkışı da 6.5mm olduğundan 6.5'ten 3.5mm dönüştürücü gerekir.

ZHILAI H9 desktop kulaklık amfisi = 150 tlZHILAI H9 desktop kulaklık amfisi = 150 tl

titiz misiniz ?

ZHILAI H9 desktop kulaklık amfisi = 150 tl

iki adet alkollü mendil 1 tl'dir (bunları satış amaçlı getirmiyorum, mecburiyet yoksa benden almayın diye fiyat koyuyorum). ikinci el/denenmiş kulaklıklardan korkan arkadaşlar var. bunlarla kulaklıkların filtrelerini, uçlarını vs. temizleyebilirsiniz. çabuk uçan bir madde olduğu için bu işler için uygundur. ben çok satış yapan birisi olarak kulaklıkları kendi uçlarıyla kullanmıyorum zaten ancak mesele titizlikse sıfır ürünler bile fabrikada domestosla yıkandıktan sonra paketlenmiyorlar. ikinci el ürünlere pis gözüyle bakıp üzerinde üretim sürecinden gelen kalıntılar bulunan yeni açtığınızı temizlemeden kulağınıza sokmanızdaki çelişkiyi görenler bu alkollü mendilleri sattığım ürünlerle birlikte 3 liraya değil, 2 liraya değil, sadece 1 liraya, hemen ve şimdi alabilirler!

ayrıca çeşitli kulaklık uçları, taşıma çantaları, eskimiş ucuz kulaklıklar vs. için şu ilana bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/kulaklik-uclari-tasima-cantalari-eski-kulakliklar-vs--124178780

kargo

biraz dolaylı bir yöntemle tüm kargolarla 4 küsür liradan başlayan anlaşmalı gönderimler mümkündür. uğraşmak istemeyenler için PTT zamlardan sonra avantajı azalsa da hala en uygun seçenektir. ondan sonra da Sürat Kargo geliyor.

ödeme

Finansbank, Yapı Kredi ve Kuveyt Türk hesaplarım vardır. para transferlerinde işlem ücreti ödüyorsanız veya banka hesabınız yoksa, söz konusu bankaların ATM'lerinden kartsız işlem menüsünü kullanarak bana işlem ücreti ödemeden nakit gönderebilirsiniz.

garanti

Aliexpress dolandırıcılar dahil her türlü satıcı tipinin bulunduğu bir ortamdır. o yüzden oradan alınan ürünler çok bilindik bir satıcıdan alınmadıysa garantisiz varsayılmalıdır çünkü çoğu satıcı ya kabul etmez, ya kendi lehine teklifler sunar ya da ingilizce bilmiyorum ayağına yatıp oyalar. özellikle ucuza satanlarda bunlar çok sık görülüyor. bu tarz durumlarda ürünün yenisini sipariş edip bozuğunu geri göndermek çalışabilir ama hakkınızda şikayet oluşturabilirler ve sonucu belli olmaz, yani risk vardır.

daha dar kapsamlı başka siteler garanti konusunda daha güvenilirdir ancak onlar da pahalı olduğu için şahsen genellikle Aliexpress'ten alıyorum. ürünü Aliexpress dışından almışsam nereden aldığım ilanımda yazar. sıkıntı çıkan ürünlerinizle ilgili 500.000 tl değerindeki ingilizce iletişim ve boğuşma süreci danışmanlık hizmetimi tarafınıza ücretsiz sağlıyorum.

güvenli ticaret sistemleri ve iade süreçleri

şuana kadar yaşadığım alışveriş tecrübeleri kulaklık satışlarında bunlara soğuk bakmama sebep olmaktadır. tecrübesiz kişiler ne istediklerini ve neyle karşı karşıya olduklarını anlamayıp iade etmek isteyebiliyor. ben zaten ürünleri kendim deneyip görmek için alıp satıyorum ve ticari satıcı da değilim.

o yüzden bu tarz iadelerde bazı satıcıların yaptığı gibi geri alma ücreti isteyebilirim. küçük bir miktar belirlerim ancak kargo ücretleriyle birlikte düşünüldüğünde özellikle ucuz ürünlerde mantıksız hale gelebilir. o yüzden beğenmediğinizi düşündüğünüz kulaklıkları iade etmek yerine siz de satmayı deneyiniz, hepimiz aynı şeyi yapıyoruz.

mesele kartla ödeme ise önce nakit olarak alıp sonra güvenli ticaret ile tekrar alabilirsiniz, para elime geçtiğinde önceki ödediğinizi iade ederim. alışverişten vazgeçmeniz durumunda ticari/kar amaçlı satıcı olmadığım için kargo ücretleri size ait olarak cayabilirsiniz.

gönderilerin sorunlu çıkması durumunda

kargocuya tutunak tutturma hikayesi sadece paketin hasarlı gelmesi durumunda geçerlidir. kargocuların önünde paketi açarak şu eksik, bu bozuk yada hasarlı deseniz dahi paketin dışında sorun olmadığı sürece birşey yapmıyorlar. o yüzden paketi henüz açmadan önce her yerini yakın çekim ve bulanık olmayacak şekilde kameraya alıp, hiçbir kesinti ve engelleme olmadan açarak sorunu göstermeniz, hatta aynı anda kamera önünde geri paketlemeniz hepiminizin işini kolaylaştırır.

bu tarz önlemler sadece ikinci elde değil her türlü alışverişte önemlidir. özellikle yurtdışı alışverişlerde sıkça başvurduğumuz bir yöntemdir. bu kadar basit birşeyi yapmazsanız karşınızdakini şüpheye sevkedersiniz. gönderdiğim ürünleri anlattığım şekilde açıp, bozuk veya hasarlı olduğunu ispatlayıp geri gönderirseniz ürünlerin ulaşım sürecinde bu hale geldiğini kabul ederek ödediğiniz kargoyla beraber paranızı iade edeceğim.

örnek olarak benim bir Aliexpress siparişimdeki eksikliği göstermek için çektiğim videoya bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=90cfeP638vc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 29 Aralık 2018; 22:27:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.