Şimdi Ara

Zhyper Mu Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar aranızda Zhyper Mu oynayan varsa genelde kaçıncı serverda olduğunu ve nickini yazsın lütfen çünkü biz Türk'üz.Yabancılar arasında hep dayanışma var bizim de olmasını gerektirdiğini düşündüm madem bir oyun oynuyoruz takım halinde olalım,bireysel davranmayalım.
    Ben oyuna yeni başladım ve şuan 8 resetim fazla bir şey değilim yaniOynayanlar ve oynamak isteyenler lütfen yazsın.

Herkese iyi forumlar ve oyunlar.
    Nickim:SatanbLade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaeCa -- 30 Haziran 2010; 17:59:33 >

• Ben Başlayacağım sen hangi serverda oynuyorsan qeleyim
  • ben warım kac res oldun
  • 1. server ShishChi nick
  • benim tam stat bk vardı orda uyelikler silinmemisse
  • bende başliyorum cilenti indiriyorum şuan. vote sistemini anlamadım ordaki id password un altında ki character yerine ye yazicağiz? hangi server da başlamaliyim oyunda yardımcı olacak varsa iyi olur teşekkürler....
  • oyundaki karakterinin adını yazacaksın, ben oynamıyorum fakat oynayacaksanız kasarım, clienti indirdikten sonra haber edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lvl kasmak çok zormu? private server sonuçta 5000x exp. birde 4 5 yıl önce oynamıştım en son mu online i değişmiştir herhalde baya?
  • 5k exp de zor değil de kalabalık serverde tek kasarak ilk resi atmak kolay olmayacaktır tabi, bir de sen yababcılık çekeceksindir büyük ihtimalle yeni sezonlar çıktı alışman kolay olmaz (: ben de 97d dısında serverı sevmem de buraya öylesine girmiştim.
  • TROJ MUGAMER NE OLdu:)
  • her gordugum oyuncuya Türkçe olarak "duygu ve düşüncelerimi" aktardıktan sonra bıraktım orayı (: kimse gelmedi oynamaya, oynayacak adam bulursan devam edelim
  • indi cilent. vote yaptim char 202 lvl oldu da diğer kapalı charları kaç lvl de açılıyodu?
  • Konu birden üste çıkmış. Yabancı sunucular ile ilgili yazışmaları üst konudan yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.