Şimdi Ara

zibro 2035

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu okyarak bu kilimayı aldık ama almak olaydık asla ısıtmıyor izmirde yüksek bir yerde oturuyorum ara kat 15 metre yerde camlar iki cam,yaltım gaayet iyi ama ısıtmasında sorun var şimdi bu havada ısıtmaz daha sogusun gibi yzılar yada konuşmalar olsada aynı sitede oturan arkdaşuma gidiyorum aynı alanda general ile çok güzel ısuınıyor nedir bu çok şişirildi bu zibro hata bende gazcı sobacı markadan ne klima alırsın kafama tükürem ben varmı bu markadan şikayeti olan başka

• İzmir gibi bir yerde bu sıcaklıklarda hangi klima olursa olsun arızalı değilse ısıtma yapar. Ben Konya'da şu anda(dışarısı 4C) 15 yıllık dandik vestelle ısınıyorum. Zibro ile sizin hayli hayli ısınmanız lazım. Sizin klimanızda bir sorun olabilir. Belki gazı kaçmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 3 Kasım 2009; 15:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demre112

forumu okyarak bu kilimayı aldık ama almak olaydık asla ısıtmıyor izmirde yüksek bir yerde oturuyorum ara kat 15 metre yerde camlar iki cam,yaltım gaayet iyi ama ısıtmasında sorun var şimdi bu havada ısıtmaz daha sogusun gibi yzılar yada konuşmalar olsada aynı sitede oturan arkdaşuma gidiyorum aynı alanda general ile çok güzel ısuınıyor nedir bu çok şişirildi bu zibro hata bende gazcı sobacı markadan ne klima alırsın kafama tükürem ben varmı bu markadan şikayeti olan başka

UMARIM EİNA SANA BU ÖRNEK OLUR, GENERALİ ŞİŞİRİYORSUN DİYE; BAK MİLLET BENİM GİBİ GENERAL İLE NE GÜZEL ISINIYOR.......
  • PARDON ÖZÜR YANLIŞLIKLA EİNA YAZDIM. KUSURA BAKMA EİNA KARDEŞİM ÖZÜR DİLERİM...........
  • quote:

forumu okyarak bu kilimayı aldık ama almak olaydık asla ısıtmıyor izmirde yüksek bir yerde oturuyorum ara kat 15 metre yerde camlar iki cam,yaltım gaayet iyi ama ısıtmasında sorun var şimdi bu havada ısıtmaz daha sogusun gibi yzılar yada konuşmalar olsada aynı sitede oturan arkdaşuma gidiyorum aynı alanda general ile çok güzel ısuınıyor nedir bu çok şişirildi bu zibro hata bende gazcı sobacı markadan ne klima alırsın kafama tükürem ben varmı bu markadan şikayeti olan başka

ya sizin kullanımızda yada montajda herhangi bir yerde mutlaka bir hata vardır, bu havada zibro ile ısınamamanız mümkün değil, mbirol bey le iletişime geçin siz yol gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

quote:

İzmir gibi bir yerde bu sıcaklıklarda hangi klima olursa olsun arızalı değilse ısıtma yapar. Ben Konya'da şu anda(dışarısı 4C) 15 yıllık dandik vestelle ısınıyorum. Zibro ile sizin hayli hayli ısınmanız lazım. Sizin klimanızda bir sorun olabilir. Belki gazı kaçmıştır.

yok 100 yıllık vestel klima?!
    ısınmanız lazım falan yalan mı söylüyor adam.

Kusura bakmayın ama size ne oluyor. Ben bu sıcaklık şartlarında klimaların performansı en düşük olanları dahi eğer arızalı değilse ısıtma yapar dedim. Kapasitesi yetmez o ayrı. Ama arkadaş ısıtmıyor diyor. Isıtmaması için ya dış havanın aşırı soğuması ya da klimanın arızalı olması gerekir. Yüksek ihtimalle arıza durumu söz konusudur. Bu nedenle hemen marka kötülemeye başlamayalım anlamında söyledim. Siz neden üstünüze alındınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 5 Kasım 2009; 10:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

quote:

Kusura bakmayın ama size ne oluyor. Ben bu sıcaklık şartlarında klimaların performansı en düşük olanları dahi eğer arızalı değilse ısıtma yapar dedim. Kapasitesi yetmez o ayrı. Ama arkadaş ısıtmıyor diyor. Isıtmaması için ya dış havanın aşırı soğuması ya da klimanın arızalı olması gerekir. Yüksek ihtimalle arıza durumu söz konusudur. Bu nedenle hemen marka kötülemeye başlamayalım anlamında söyledim. Siz neden üstünüze alındınız.

nasıl olsa forumdur ne bilecekler doğru yazdığımı deyip abartmak, ağzına geleni yazmak hoş değil,
    15 yıllık vestel klima 4 derecede ısıtma,
    kime söylerseniz söyleyin güler insana.
    siz niye zibroyu üzerinize alıyorsunuz?
    zibronuz mu var halihazırda? nerden biliyorsunuz çok iyi ısıttığını?

Neyi abartmışım.? Vestelimi? Ha ha. Kime söylersen güler demişsin de baktım bir tek sen gülüyorsun. Bu forumu izleyen binlerce kişi gülmüyor. Ben ne Zibro bayisiyim ne de Zibro klimam var. Hatta yeni evimde ısıtma amaçlı yeni bir klima almayı düşünürken Zibro yu da düşündüm fakat bu civarda ne satıcısı ne de servisi olduğu için ve genel merkezle görüşmelerim sonucunda bu klimadan uzak durup Mitsubishi Electric Krigamine FD25VABH almaya karar verdim. Burada kimseyi kandırmaya gerek yok. Mesleğin nedir? Takma adın da mühendis geçiyor ama bir mühendis bu kadar tutarsız konuşmaz. Hele makina mühendisiyim de tam gülerim sana. Ben bu sektör üzerinde ihtisas yapmış ve yıllardır araştırma yapan bir mühendisim. Senneden klimanın de 4C de ısıtmasına bu kadar takıldın. Isı pompası özelliği olan hangi klima olursa olsun 0C ye kadar ısıtma yapar. COP değeri çok düşer pelki ama önünde sonunda ısıtma yapar fakat kapasitesi kurulu olduğu mahal için yetmeyebilir. Isıtma yapması ayrı şeydir kapasitenin yetmesi ayrı şeydir. 15 yıllık vestel klimaya neden bu kadar takıldın. Yine söylüyorum marka vermeye gerek yok ısı pompası olan her klima 4C de ısıtma yapar. Evet Vestel DX12 model klima 4C de 14 m2 odayı ısıtıyor. Bunda anormal bir durum yok. Eğer ısıtmasa o zaman anormallik olurdu. Vestel değil ısı pompası özelliği olan hangi klima olursa olsun ısıtır ısıtmazsa klima da sorun vardır. Vesteli ben de hiç sevmen ama önceki mesajlarımda da dediğim gibi yiğidi öldür hakkını yeme. Markayı kötüleme. Forumda daha ilk mesajın hemen birilerine çatıyorsun. İnsan yazdığı ilk mesajda hemen birilerine sataşırmı. Bir kere üslubun çok uygunsuz. Neyse konuyu daha fazla uzatıp gereksiz yere forumu işgal etmeyelim. Varsa söyleceklerin özelden yaz da cevaplayalım.

• publicengineer Tarih 6 Kasım 2009; 22:01:02
    quote:

nasıl olsa forumdur ne bilecekler doğru yazdığımı deyip abartmak, ağzına geleni yazmak hoş değil,
    15 yıllık vestel klima 4 derecede ısıtma,
    kime söylerseniz söyleyin güler insana.
    siz niye zibroyu üzerinize alıyorsunuz?
    zibronuz mu var halihazırda? nerden biliyorsunuz çok iyi ısıttığını?

bu foruma girerken abartayım birileri inansın, yada sizin tabirinizle nasıl olsa forumdur , ne bilecekler doğru yazdığımı deyip abartma düşüncesi aklımın ucundan bile geçmedi şu an siz yazınca bir insan yalanı nasıl kendisine yedirebilir diye düşündüm. yaklaşık 1,5 buçuk yıldır bu forumdayım ilk kez böyle bir düşünceyle karşılaşıyorum. bu forumda herkes bişeyler öğrenme niyetinde zaten amacıda bu diilmi forumun? sizin aklınıza böyle bişeyin gelmesi, hadi geldi diyelim burda yüzlerce kişinin bilgi alışverişi yaptığı bu forumda bile belirtmesi, sizin aklınızdan bu düşüncelerin geçtiğinin bir kanıtıdır.

• montajda hata yapmış 25 yıllık klimacı oha dedim klimada gaz kalmamış öyle dedi,şu an çalışıyor bakalım
  • Arkadaşım yapan kuldur.hatada yapabilir.Önemli olan olayın çözülmesidir.Birde veryansın etmeden önce sevisle irtibata geçmeniz daha doğru olurdu.
    quote:

montajda hata yapmış 25 yıllık klimacı oha dedim klimada gaz kalmamış öyle dedi,şu an çalışıyor bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.