Bildirim
Zibro inverter klima satılık kutusunda
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
zibroların özellikleri konusunda bilgi verebilir misiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: insecta
zibroların özellikleri konusunda bilgi verebilir misiniz?
inverter olan klima A sınıfıdır ve 9000 lik tir. Japonyadan gelme diğeri, Klasik klima 9000 lik tir ve B sınıfıdır.
Fiyatlarıda emsallerine göre çok uygundur. -
Bence inverterli klima arayan arkadaşlar sakın kaçırmasın ben 9000lik invertersiz japon zibroyu peşin 1200'e aldım ki liste fiyatı 1380 idi, ki ALKOM-ALARKO 1500'e 12000btuluğunu satıyor Şu an kullanıyorum zibroyu ve müthiş bir klima hele sessizliği akıl bozduracak cinsten herkese tavsiye ederim şahsen -
pm -
Zibro Inverter 9000 lik Klima duruyormu acaba??
Hangi seri;S1731 S1735 midir??
FİYAT nedir,ürün nerede?takma işi nasıl olacaktır?
Bilgi lütfen
Selamlar -
yok kardeş, bu klimalar yok ama arkadaşın elinde başka klimalar var. -
quote:
Orjinalden alıntı: qzwxec
yok kardeş, bu klimalar yok ama arkadaşın elinde başka klimalar var.
OK anladım,ben sadece Zibro dan dolayı ilgilenmiştim,sağol+
Selam -
zibrolar halen satılıktır. gaz sobasıda elimde vardır ilgilenen arkadaşlar varsa sölesin -
dostum ben bu klimadan almak düşüncesi içindeyim ama garanti falan varmı bu elindeki zibroların bide orjinal japon mu görmek isterim.. 12000 lik normal klimanın talibiyim... -
MESAJIN BİR YERİNDE 12000 LİK BİR YERİNDE 9000 NORMAL DİYORSUN.HANGİSİ.GARANTİ SORUN OLUR MU.VE NEREDEN YAZIYORSUN -
bende 9000 Btü Normal klima almak istiyorum.
ilgilenirseniz sevinirim. -
ZİBRO İsteyen pm atsın yardımcı oluruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X