Şimdi Ara

ZİCO KALSIN MI?GİTSİN Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fenerbahçe Zico ile yoluna devam etmeli mi yoksa gönderip yeni bir hocayla mı anlaşmalı?

• Ben istikrardan yana olduğum için Zico kalmalı diyorum.Çünkü Türk futbol tarihine bakıldığında sezon içinde hoca değiştiren hiçbir takım şampiyon olamamış.
  • Peki sence Zico kalır ve bu futbol devam ederse ilk üçe girebilir miyiz (bak şampiyonluk demiyorum,ilk üç diyorum)?Daha hiç zorlu maçımız olmadı,asıl zorlu maçlarda göreceğiz takımı.Eğer bu şekilde gidersek kesinlikle ama kesinlikle şampiyonluk hayal.

Zamanında Denizli Avrupada sıfır çekti diye kovulmasa o sene şampiyonduk.Ama bu sene takımın ayarını kaçırdılar,eskileri küstürdüler bir kere,aynı Anelka geldiğinde takımın o süper havası bozulduğu gibi.Bundan sonra hoca değişse de kalsa da kar etmez,durumu düzeltemezler.100. yılımız da böylece uçup gitmiş oldu.Polyannacılık oynamanın da gereği yok,görünen köy kılavuz istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 2 Ekim 2006; 5:59:08 >
  • gitsin abi arto hazır boşta
  • bence kesinlikle gitmeli.
    kim gelirse gelsin takım bundan daha kötü oynayamaz.
    normal şartlarda böyle bir şey istemem ama şu ortamda bence yılmaz vural a bile bir şans verilebilir. yada ben çok sinirliyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

gitsin abi arto hazır boşta
  • Zico

Daum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • le guen lazım bize.....
  • Zico kalsın,koşmayan mücadele etmeyen ne kadar oyuncu varsa gönderilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Zico kalsın,koşmayan mücadele etmeyen ne kadar oyuncu varsa gönderilsin

Hocam o zaman kadroda 5-6 kişi kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

Zico kalsın,koşmayan mücadele etmeyen ne kadar oyuncu varsa gönderilsin

Hocam o zaman kadroda 5-6 kişi kalır

Ben beğeniyorum ama 2maçta bir taraftartan tepki alıyor en iyisi 1.olarak Ümit yedeğe çekilsin biraz bakalım ne olacak,2.olarak Alex ile sözleşme yenilemez dilerim bu yönetim bir yanlış daha yapıp adam önünden geçen topa ayağını uzatmıyor,3.olarak Deividin hala iyi mi kötümü futbolcu olduğunu anlamadım,4.olarak Tümerin kulağı çekilsin(ne demekse) Alex gibi koşmamaya başladı en azından göstermelikte olsa koşuyordu son olarak da Selçuk,Serkan,Can,Önder,Olcan a şans verilsin ve özellikle Olcan Alexin yerine yavaş yavaş adapte edilmeli bence vede Serkanı bir orta sahada denesek bence savunma daha çok rahatlayacak.. 5.olarak Uğur Boral Ankarada zaman zaman maçlarını izleyen biri olarak Fenerbahçe de oynayabilecek bir futbolcu değil.Her zaman çok şey yapmak ister çoğunu da beceremez Ankara dan topçu alırken bana sorsunlar artık,Umutta Trabzona yaramaz demiştik pek yaramadı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 2 Ekim 2006; 10:50:34 >

• Olcan konusunda haklısın ama maalesef onu oyntacak şey yoktur teknık kadro ve yönetimde.
  • zico kalsın...

Yıldırım gitsin giderkende yanında
    Alex...
    Lugano...
    edu...
    deivid...

de götürsün...

beğenmediginiz dün ki maçta ve bundan önceki bir çok maçta takımın en iyileri arasındaydı edu ve lugano nun hatalarını kapatacam diye adam k.ni yırtıyor ona hediye verecegimiz yere yuhalıyoruz... takmışış ümite bu adamı giderse çok ararız....
  • Ya beyler gerçekçi olalım bu yabancılar artık gidemez gitseler bile çok zarar ederiz.Bunlar artık bizim futbolcularımız iyi yada kötü sahip çıkmak zorundayız.Fakat Zico hepsini birden oynatmak zorunda değil bunu anlamalı ve forma dağıtımında adaletli olmalı.Lugano-Edu da yan yana oynadıkça oturacaklardır onlara daha çok sabır gösterilmeli ki Lugano ya ben inanıyorum bence bizim ihtiyacımız olan tipte bir savunma oyuncusu.Çok sert,sağlam bir oyuncu o kadar da ağır değil fakat takım savunması olmadığından savunma kötü olarak gözüküyor
  • iyide hocam nezaman oturacak savunma her edu lugano ikilisinin hatalarını ümit kerim kapatıyor onlarda kapatayım derken kendiyerini kaybedip hata yapıyor buseferde kabak onların başında palıyor.. uyum sorunlarımı var ozaman birini kenara çekip ma. içinde oyuncu dğişikligine gideceksin başka alternatifin yok...ne olursa olsun şu an itibari ile hatta çok geç bile kalındı önder bu takımda oynamalı...
  • Malasef bu ikilinin oturması için önce takım savunması olmalı.Uche-Högh,Bülent-Popescu,Ronaldo-Zago bu ikililerin çok konuşulmalarının nedeni o dönemdeki takımların takım savunmasını becerebilmeleri. Şimdi ise orta saha çok kolay geçilip direk savunma ile karşı karşıya kalınıyor.Dediğin gibi biri yedeğe de çekilebilir fakat bu oyuncuları göndermek milyonlarca doları çöpe atmak demek kaldı ki Deivid dışında ki oyunculara hep iyi şeyler söyleniyor(gerçi ben Brezilyalılara uyuzum ama).

Bakın çok öenmli birşey gözlemledim maçta.2.yarı başladı takım baskı kurdu pres yapıyor savunmada ileri çıktı iyice bu zamanda tüm topları topladı,rakip forvetlere top aldırmadı Edu-Lugano-Önder fakat ne zaman ki Appiah yoruldu bu arada da Tuncay çıktı orta saha direnci 0 oldu savunma hkötü göründü.Çünkü adamlar 2pasta 3-4 kişiyle savunma ile karşıkarşıya kalıyorlardı bu durumda savunmanın suçlanması çok anlamsız.Ayırca yediğimiz golde de savunma niye suçlanıyor anlamış değilim tek suçlu Volkan işte.Voleybolda pasörler yapıyor dünkü hareketini

• ya arkadaşım Allahını seversen maçı baştan bir daha izle. Sadece luganoyu seyret. Ya insan bir tane kafa topu almaz mı. bir tane yerinde müdahale yapmaz mı. bu kadar kolay çalım yenir mi. hiç mi nerde duracağını bilmiyorsun
  • quote:

Ya beyler gerçekçi olalım bu yabancılar artık gidemez gitseler bile çok zarar ederiz.Bunlar artık bizim futbolcularımız iyi yada kötü sahip çıkmak zorundayız.Fakat Zico hepsini birden oynatmak zorunda değil bunu anlamalı ve forma dağıtımında adaletli olmalı.Lugano-Edu da yan yana oynadıkça oturacaklardır onlara daha çok sabır gösterilmeli ki Lugano ya ben inanıyorum bence bizim ihtiyacımız olan tipte bir savunma oyuncusu.Çok sert,sağlam bir oyuncu o kadar da ağır değil fakat takım savunması olmadığından savunma kötü olarak gözüküyor

Bence de defansta uyumsuzluk var fakat orta sahayı rakip çok çabuk geçiyor . Pres yapan adam yok sağlam bi pres yapmamız lazım .

• Zico nun yerine Yılmaz Vural bile gelse bu takım çok daha iğği futbol oynar...
  • bence kalmalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.