Şimdi Ara

Bu nasıl bir saçmalıktır (Jantları başka yerden aldı diye İyi niyet garanti yokmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce şikayetvar.com üzerinden şikayetleri okuyordum

Bir müşteri seat aracı ile ilgili sorun yaşamış ve müşteriye söylenen

araç jantlarının Doğuş Oto'dan satın alınmadığı için iyi niyet garantisine sokmadıklarını öğrendim.

quote:

Ekim 2010 tarihinde aldığım 2011 model Seat İbiza aracımı çalışmaması üzerine Doğuş Oto Maslak servisine çektirdim. Servis yetkilileri ile yaptığım görüşmede aracın şanzıman mekatroniğinde bir arıza olduğu ve garanti süresinin de 2 ay önce dolduğu için bunu garantiden karşılamayacaklarını ilettiler.

Kısa bir araştırma yaptığımda ise; Doğuş Otomotiv'in benzer durumlarda iyi niyet garantisi adı altında garantisi yıllarca geçmesine rağmen bazı arızaları tazmin edebildiği öğrendim.

Oluşan bu teamülü de kendilerine aktardığımda; araç jantlarının Doğuş Oto'dan satın alınmadığı için iyi niyet garantisine sokmadıklarını öğrendim. Ancak arızanın da jantlarla iligli bir sebepten olmamasına rağmen, 1 ibiza ve 1 passat araç satın aldığım şirket beni hayal kırıklığına uğrattı. Ve araç henüz 2 yaşında.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1542675/seat-otomotiv-iyi-niyet-garantisini-kullandirmiyor/ekd51

• Sinekten yağ çıkarıyorlar işte.

Önünden geçmem, hiçbir yakınıma da geçmelerini tavsiye etmem.
  • tam sayıp söverek bayiden çıkmalık durummuş.
  • Benim kavrama değiştirilirken aynısı basıma geldi. Aracı fotolayacaklardi eğer üzerinde orjinal jant yoksa bırak iyi niyeti normal garantiye bile girmiyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi niyet garantisi falan yok aslında. Garantideyken kolay kolay değişmedikleri şeyi garanti bitinde mi değiştirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Benim kavrama değiştirilirken aynısı basıma geldi. Aracı fotolayacaklardi eğer üzerinde orjinal jant yoksa bırak iyi niyeti normal garantiye bile girmiyormuş.

Abi bana feci mantıksız geldi

Ben tedbirliyim gerçi sadece yağı kendim alır giderim oda orjinal yağ
  • Sana bu arabayı sattığımızda üzerinde mavi gömlek vardı onu giy de gel dememişler en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal olarak garanti bitmis tamam eyvallah burasini anladim

Ama janti baska yerden aldin garanti yok demek sacmalik baska birsey degil

Sanziman jantlami calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Benim kavrama değiştirilirken aynısı basıma geldi. Aracı fotolayacaklardi eğer üzerinde orjinal jant yoksa bırak iyi niyeti normal garantiye bile girmiyormuş.

Mantıksız tabiki gittim sokturdum kışlık 16 lıkları orjin 17 likle geldim foto aldılar gittim tekrar 16 lik kisliklari taktirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muayeneden geçmek için xenon sökmek katalizör takmaktan sonra servise giderkende orginal jant takma olayı çıkacak o zaman bundan sonra saçmalığa bak
  • BU şikayetvar.com'da ki her şikayete inanmamak lazım.

Cihana'da bunu 1000'lerce kez söyledik ama sürekli orada gördüğü herşeye inanıyor.

Birileri bi firmaya sinirlenip , fütursuzca şikayet yazabilir. Bana bu şikayet hiç inandırıcı gelmedi. Direk doğuş oto suçlanmamalı.

He cinim kadar sevmem doğuş oto'yu orası ayrı ama o sitedeki şikayetleri pek önemsemiyorum.
  • Bile bile lades olup Dsg li araç alan alamancılar Doğuşu kötülüyor,,japoncular aklamaya çalışıyor(ben hariç)

• quote:

quote:

Yağı kendin almaktaki amaç nedir? Servis orjinal yağ kullanmıyor mu?

Yoksa daha ucuza maletmek için mi, cimriliğin alemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

quote:

Yağı kendin almaktaki amaç nedir? Servis orjinal yağ kullanmıyor mu?

Yoksa daha ucuza maletmek için mi, cimriliğin alemi yok

Serviste 1 litre yag 45.00 lira

Ben ayni yagi 75.00 liraya aliyorum 4 litre

Onun icin bosu bosuna kazik yememek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

BU şikayetvar.com'da ki her şikayete inanmamak lazım.

Cihana'da bunu 1000'lerce kez söyledik ama sürekli orada gördüğü herşeye inanıyor.

Birileri bi firmaya sinirlenip , fütursuzca şikayet yazabilir. Bana bu şikayet hiç inandırıcı gelmedi. Direk doğuş oto suçlanmamalı.

He cinim kadar sevmem doğuş oto'yu orası ayrı ama o sitedeki şikayetleri pek önemsemiyorum.

Hondayi bilmem ama

Vag grubu araclarda sikayeti yazdigin anda firma yetkilisi sana donuyor plakani aliyor ve dosya aciyor

İnceleme yapiliyor
    Yalan olsa o sikayet altina not dusulur ve sikayet silinir

Tuketici lehine bir site ben cogu sorunumu cozdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 7 Ocak 2013; 0:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bile bile lades olup Dsg li araç alan alamancılar Doğuşu kötülüyor,,japoncular aklamaya çalışıyor(ben hariç)

Üstüme alındım cevap yazıyorum.

Hocam aklama değil , ben o siteye karşı bu kadar güven duyulması ve her şikayetin gerçek sanılmaması gerektiğini söylüyorum.

Yoksa doğuş bu yapmıştır da bunu bile bile halen araç alanlara zaten söylenecek söz yok.
  • quote:

quote:

Hondayi bilmem ama

Vag grubu araclarda sikayeti yazdigin anda firma yetkilisi sana donuyor plakani aliyor ve dosya aciyor

İnceleme yapiliyor

Resmi olmayan bi siteye girip firmaların cevap vermesi kendi özverisidir.

Honda girip cevap vermeyenilir , bunun için kızamazsın çünkü adamlar zaten çağrı merkezi kurmuşlar. Direk oraya ulaştığımda sorunum o siteden çok daha hızlı çözülüyor benim.

• quote:

quote:

quote:

Hondayi bilmem ama

İnceleme yapiliyor

Resmi olmayan bi siteye girip firmaların cevap vermesi kendi özverisidir.

Honda girip cevap vermeyenilir , bunun için kızamazsın çünkü adamlar zaten çağrı merkezi kurmuşlar. Direk oraya ulaştığımda sorunum o siteden çok daha hızlı çözülüyor benim.

Bizim oyle olmuyor

Direk yaziyorsun sorun cozuluyor

• jantları doğuştan almadın diye jantlar bozdu abi adamlar niye yapsın adamın arabasını ala alaaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bile bile lades olup Dsg li araç alan alamancılar Doğuşu kötülüyor,,japoncular aklamaya çalışıyor(ben hariç)

Üstüme alındım cevap yazıyorum.

Hocam aklama değil , ben o siteye karşı bu kadar güven duyulması ve her şikayetin gerçek sanılmaması gerektiğini söylüyorum.

Yoksa doğuş bu yapmıştır da bunu bile bile halen araç alanlara zaten söylenecek söz yok.

Yahu hocam sitede yazan jant olayına takılmış herkes biri de çıkıp demiyor ki 2 yaşındaki araçta ne şanzıman sorunu olur? Üsttede kazık yememek için yağı dışardan alıyorum yazmış cihan bey ama ası kazık Dsg li araç alırken girmiyor mu? Hem maddi hem manevi stres,hala ne yağı ne litresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 7 Ocak 2013; 0:15:47 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.