< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 28 Haziran 2021; 21:9:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 28 Haziran 2021; 21:9:58 > |
Sn. istanbul_s ,
Haklısınız , çünkü bu konu başlığını baştan sona okuma gibi bir zahmete girmemiş ve benim firma hakkında zamanında nasıl eleştiriler yazdığımı hiç okumamışsınız. Haksızsınız . çünkü elinizde bir Zidoo X9S bile yokken bile hala o cihaza ait altyazılarda renk değiştirelemiyor diyorsunuz ki hakikaten komik duruma düşüyorsunuz. Haksızsınız , çünkü beni Zidoo'nun test amacıyla cihaz gönderdiği beleşçi biri gibi değerlendiriyor ve ister istemez iyi yorumlar yazmam gereken bir yorumcu gibi yaftalıyorsunuz. " Zidoo Test edenler olarak sizlerden tarafsız bir yorum beklemiyorum zaten..." demek ne demek ? " Bana da yollasınlar test için zidoo x20 bakın nasıl güzel şeyler yazıyorum :) " demek ne demek Bu benim gibi tarafsızca yazılar yazan , incelemeler yapan birisi için saygısızlıktır.Hayatımda hiçbir zaman menfaate dayalı şeyler yapmadım , yapmam da. Üstelik ben size en başından beri Üstad diye hitap ediyorum ama siz ( firmaya yazdığım eleştirileri , inceleme yazılarımı , mesajlarımı bile okumadan ) bana karşı düpedüz saygısızlık yapıyorsunuz. Lütfen konuyu daha fazla uzatarak bu konu başlığını kirletmeyin ve DUNE konu başlığında yazmaya devam edin... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Ekim 2018; 14:28:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Nisan 2019; 16:50:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Ekim 2018; 10:33:11 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ekim 2017; 9:32:29 > |