Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
50.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zidoo x9 cihazim satiliktir garantisi devam ediyor.yr den alinma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidoo x9 kodiyi nasıl güncellerim?

• tracedy6 kullanıcısına yanıt
    Zidoo X9'un üzerindeki KODI , firmanın kendine has bazı düzenlemeler yaptığı ve ZDMC dediği bir uygulama.

Ve Zidoo X9'daki bu ZDMC uygulaması bir güncelleme almadı.

Eğer ki cihazınıza 17.1 gibi daha güncel bir KODI versiyonu kurmak istiyorsanız Google Play Store'dan yükleyebilirsiniz.Ama bu yüklemeniz ZDMC olarak bir güncelleme olmaz ve bağımsız ikinci bir KODI olarak gözükür cihazınızda.Yükleyip deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

Hepinizin Mübarek Ramazan Bayramınızı en içtek dileklerimle kutluyor , tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık-huzur ve mutluluklar diliyorum...
  • Uzun zamandır bir mesaj yok ama papirus kardeşim sana bir sorum olacak umarım bir cevabın olur.
    şu 1.5.0 sürümünü downgrade etmek bir alta 1.4.6 ya düşürmek istiyorum.yabancı sitesindeki çözüm olarak yazan ''reset + open'' denedim ''up'' görünüyor sonrası normal açılıyor yani gerisi yok.bunu yaptıklarını söylüyorlar ama ben neyini beceremedim anlamadım.senden bu konuda yardım rica ediyorum.neden değiştirmek istiyorum dersen filmlerde birçoğunda altyazıyı tekrar seçmek zorunda kalmaya başladım.yada 35-40 saniye ile bir dakika sonrası altyazı üç beş satırı birden geliyor.sonra düzeliyor.altyazılarda problem yok çünkü kendim tek tek kontrol ettim.altyazı düzenlemeleri yapacak düzeyde bilgim de var.birde ben çok çok az film oynatamadığını görmüşken bu güncelleme sonrası bunlar arttı.belki birkaç şey daha kötüleşmiştir bilemiyorum en çok gördüklerim bunlar.alet sıfırlanıp fabrika ayarlarına da döndü ama çok bir şey değişmedi.sevgi ve saygılar şimdiden....
    Not (benden indirip yüklenmesini istedikleri şeyleri dahil yaptım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkana -- 14 Ocak 2018; 23:22:55 >

• balkana kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır mesaj olmaması normal , çünkü Zidoo X9'da en son yazılım 17.02.2016'da v1.0.4.2 olarak çıkartılmıştı ve altyazılarda bir sorun yoktu.O zamandan bu zamana da bir gelişme yok.

Sizde ; yazılım olarak v1.5.0'dan bahsettiğinize göre demekki Zidoo X9 değilde Zidoo X9S kullanıyorsunuz.

Zidoo X9S'e ait diğer konu başlığında , bahsettiğiniz altyazı sıkıntısı ile ilgili gelişmeleri zaten paylaşıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 15 Ocak 2018; 8:42:5 >
  • haklısın benim hatam.yine bir filmde aynı şeyi yapınca sinirlendim konu başlığını karıştırmışım.
  • Merhaba demek istedim.Bir zidoo x6 programı sahibi olarak
    Hort iyidir

• S. A arkadaşlar zıdo cihazı satlık olan varmı forumda

• Tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı , huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
  • ıspır I kullanıcısına yanıt
    zıdoox9 var elimde aktif olarak duruyor. İsterseniz satın alabilirsiniz benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

zıdoox9 var elimde aktif olarak duruyor. İsterseniz satın alabilirsiniz benden.
    Teşekkür ediyorum hocam ben z9s modelini arıyorum

• quote:

Herkese iyi haftalar dilerim.
    Vay be zaman su gibi akıp gidiyor arkadaşlar. Yıllar geçmiş.
    Herkese iyi sabahlar.
  • karatepe kullanıcısına yanıt
    Sağlıkla ve huzurla herkese iyi seyirler...
  • Zidoo X9 cihazım satılıktır arkadaşlar ihtiyacı olan olursa bana ulaşabilir.
  • Zidoo X9 cihazım satılıktır arkadaşlar ihtiyacı olan olursa bana ulaşabilir.
  • Cihaz konusunda Fikir sahibi olmanız için özelliklerini yazıyorum ki bu Zidoo cihazları bilen bilir.

Özellikleri :

HDMI IN Recorder, it is the first Android TV BOX support HDMI IN 1080P Record (PVR)
    • CPU: MSTAR MSO9180D1R UP TO 1.5GHZ (Cortex-A9)
    • GPU: Mali450
    • Android 4.4.2 Kitkat OS, Built in Google Play Store
    • 2GB DDR3 RAM and 8GB emmc Storage
    • Support Dual Band wifi 2.4G & 5.8G (Wi-Fi module is MT7632)
    • Support Bluetooth 4.0 version
    • This streaming media player supports 4K*2K and H.265(HEVC) UHD video(4K and H.265 Hardware decoding)
    • Support HDMI IN PVR Timeshift and Playback supported
    • ZIDOO X9 Media player built-in XBMC ZIDOO version, support dolby dts hardware decoding, also can play 4K*2K and H.265(HEVC) UHD video, RMVB, Blueray ISO, BDMV, MKV file without any problem; support BD menu
    • A great Launcher, File Manager, Music Player, Videoplayer, Album, based on OPENGL 2.0

ZIDOO X9 Dört Çekirdekli Akıllı XBMC KODI 4K TV KUTUSU MSTAR HDMI-in Kaydedici Android OS 2GB / 8GB 4K H.265 Oynatıcı Dolby DTS w / USB3.0 2G / 5G WiFi BT

Not : Zidoo yeni nesil HD ses formatlarının hepsini destekliyor.AVR ile kullanacak arkadaşlar bu konuda şüphe etmesin ve gönül rahatlığı ile alsın.

Fiyatı : 650 TL

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 3 Aralık 2020; 9:12:26 >

• quote:

Cihaz konusunda Fikir sahibi olmanız için özelliklerini yazıyorum ki bu Zidoo cihazları bilen bilir.

Özellikleri :

HDMI IN Recorder, it is the first Android TV BOX support HDMI IN 1080P Record (PVR)
    • CPU: MSTAR MSO9180D1R UP TO 1.5GHZ (Cortex-A9)
    • GPU: Mali450
    • Android 4.4.2 Kitkat OS, Built in Google Play Store
    • 2GB DDR3 RAM and 8GB emmc Storage
    • Support Dual Band wifi 2.4G & 5.8G (Wi-Fi module is MT7632)
    • Support Bluetooth 4.0 version
    • This streaming media player supports 4K*2K and H.265(HEVC) UHD video(4K and H.265 Hardware decoding)
    • Support HDMI IN PVR Timeshift and Playback supported
    • ZIDOO X9 Media player built-in XBMC ZIDOO version, support dolby dts hardware decoding, also can play 4K*2K and H.265(HEVC) UHD video, RMVB, Blueray ISO, BDMV, MKV file without any problem; support BD menu
    • A great Launcher, File Manager, Music Player, Videoplayer, Album, based on OPENGL 2.0

ZIDOO X9 Dört Çekirdekli Akıllı XBMC KODI 4K TV KUTUSU MSTAR HDMI-in Kaydedici Android OS 2GB / 8GB 4K H.265 Oynatıcı Dolby DTS w / USB3.0 2G / 5G WiFi BT

Not : Zidoo yeni nesil HD ses formatlarının hepsini destekliyor.AVR ile kullanacak arkadaşlar bu konuda şüphe etmesin ve gönül rahatlığı ile alsın.

Fiyatı : 650 TL

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.

İlanım Günceldir. Herkese Sağlıklı Günler dilerim....

• Selamlar Arkadaşlar,

İlandaki Zidoo x9 cihazıma göz atabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-zidoo-x9-4k-tv-box--141954464#147039317

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.