Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
50.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zidoo x9,himedia quadcore, m-195 bunun dışındakileri saymıyorum, götüntüde perde var bu cihazlarda, sanki ana kaynak bu cihazlar değil de, bu cihaza paralel bağlanmış başka bir cihazdan görüntü veriyor gibi, netlikde yine sorunlar var, görüntüle , hafif puslu, pioner 'ı kullanmadım, şuan referans cihazım Sony bdp-6500 bu cihaza bakarak yorum yaptım,cihazların içine gömülü playerları ne yüklerseniz yükleyin daha iyi görüntü vermiyor bunun nedeni kendi playerların sisteme gömülmesi yoksa player ın daha iyi olduğundan değil,zidoo x9s sipariş verdim gelince yorumları mı yazacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdiğiniz cihaz geldimi.Bende almayı düşünüyorum bilgi verebilirsiniz? .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

Sipariş verdiğiniz cihaz geldimi.Bende almayı düşünüyorum bilgi verebilirsiniz? .

Henüz gelmedi hocam bizde ne zaman bayram olsa çinde de oluyor,adamların işi gücü bayram seyran,bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

Sipariş verdiğiniz cihaz geldimi.Bende almayı düşünüyorum bilgi verebilirsiniz? .

Bu ise uzun Zaman'ını verip cihazı Ada'm eden bur dostumuz zaten gerekli herşeyi yazmis Ustat buyrun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120249299

• teşekkür ederim.
  • bu cihaz eğer türkiye distribütör satan yokmu böyle bişey arıyom teknobiyotikde dark marka var onlar kafama yatmıyor
  • Aşağıdaki linki bir inceleyin isterseniz...

https://www.sahibinden.com/arama?query_text=Zidoo+X9#/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 20 Eylül 2016; 17:52:27 >
  • Bu arada Zidoo X9S'e yoğunlaşmışken diğer bir gelişmeden bahsetmeyi unuttuk.

Zidoo firması A5 adı altında Amlogic S905X chipsetli yeni bir ürün daha sunuyor piyasaya.Ve bu modelin 1 GB Ram - 8 GB eMMC bellekli modeli A5 , 2 GB Ram - 16 GB eMMC bellekli modeli ise A5S olarak satılacak.

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

Plastik bir kasaya sahip , 2 USB portu olan , optik çıkışlı , Android 6.0 ile gelen A5 ve A5S hakkında deha detaylı bilgilere aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

http://www.zidoo.tv/Product/index/model/A5%26A5S/target/VXDCA6vjKapKKmVViAFMcQ%3D%3D.html

• sipariş verirken, china air post mu DHL mi kullanıyorsunuz
  • mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    DHL'i seçtiğinizde ilave bir kargo ücreti ödersiniz.

Hatta satın aldığınız ürün bedeli yüksek olunca , gümrüğe bile takılma ihtimali var derler DHL tercihlerinde.O yüzden ben hiç tercih etmem DHL'i.

Zaten DHL olarak seçtiğinizde , sizde ekranda görürsünüz kargo ücretini...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    zidoo x9s siparişi verdim bende dün gece geekbuying den.air mail i seçtim,1 ay sürermi gelmesi

• mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun , Zidoo X9S tercih ederek iyi bir seçim yapmışsınız bence.

Benim Geekbuying'ten aldığım Vidon Box adlı ürün , 21 günde elime geçmişti hatırladığım kadarıyla.

Sizde 20-25 gün sürecekmiş gibi düşünebilirsiniz geliş süresini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Eylül 2016; 12:39:32 >
  • Bu arada bazı satıcılarda 4-5$ civarında ilave kargo bedelleri gözüküyor , ben olsaydım kaçırmazdım.Kabul edilebilir oranlar bunlar , bu tarz uygunm kargolu fırsatları takip etmek lazım.

Mesela aşağıdaki linkteki satıcı ; FeDEx 4.13$ , DHL 5.89$ ilave kargo bedeli diye yazmış.Dolayısıyla böyle düşük kargo bedeli yakalandığında , 20-25 gün boyunca beklemeye değmez bence.

https://tr.aliexpress.com/item/ZIDOO-X9S-Android-6-0-TV-Box-Realtek-RTD1295-Quad-Core-2G-16G-HDMI-OUT-IN/32718465986.html?spm=2114.010208.3.177.bVFJzY&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_1_10065_10068_112_10069_110_111_418_10017_109_108_10060_10061_10062_10057_10056_10055_10054_10059_10058_10073_10072_10070_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=5c14d2e0-f3be-4a21-a9c2-55ccb9e58206

Değmez diyorum.Çünkü M-195 aldığım dönemde TNT Kargo'da bir fırsat yakalamıştım ve 4$ civarında ilave bir bedeli vardı TNT kargonun.

Bende TNT Kargo'yu seçmiştim ve Perşembe günü Çin'den sipariş verdiğim ürün Pazartesi günü Bursa'daki evime gelmişti.

İnanılmazdı gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Eylül 2016; 14:40:08 >

• Arkadaşlar yeni ZIDOO X9S aldım. Digiturk Player i indirdim, hiçbir film izleyemiyorum. Canlı Tv yi izliyorum ancak filmleri dizileri oynatmak istediğimde ya "video hazırlanıyor" diyip duduyor ya da birden Digiturk Player durduruldu" diyor. Yardım ederseniz sevinirim. boşuna Digitirk Player a abıne mi oldum yoksa.
  • hasaslan H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın.

Konunuza gelirsek ; boşuna abone oldunuz demeyelim de ; acele etmişsiniz diyelim.

Çünkü , Digiturk Play uygulaması her cihazda stabil çalışmıyor.

Bu hem Digiturk Play'in kendi güncellemesi ile alakalı hemde kullandığınız Android Medya Player ile alakalı.

Hatta sadece Digiturk Play ile de ilgili değil. Bazen D-Smart yada Tivibu'nun uygulamaları da aynı şekilde.

Mesela 3-4 hafta önce M8S'te düzgün çalışmayan bir Digiturk Play aboneliğini , istek üzerine Zidoo X6Pro'da denemiştim.Herşey sorunsuzdu ve hiç sıkıntı yoktu.

Zaten bu deneme sonrasında da sorunsuz çalıştığını öğrenince bendeki X6Pro'yu satın almıştı arkadaş.

Dolayısıyla bir cihazın yeni olması , güçlü olması v.s istediğiniz uygulamanın iyi çalışacağı anlamına gelmiyor.

Önce test edip çalıştığını görmeniz ya da bir başka kullanıcıdan sorunsuz çalıştığını doğrulamanız lazım.

Maalesef yeni yazılım güncellemelerinde sonucu beklemekten başka yapacak birşey yok...

• arkadaşlar form içi arama yapılamadı sormak isterim x6 ve x5 arasında gidip gelmekteyim.

1080p televizyonum var. Amacim en fazla 1080p digitürk play ip tv, netflix vb. uygulamaları ile çalışmak.

Bunun için x6 yerine x5 yeterli midir? yoksa x6 nın bana + ları nedir?

aralarında 150 tl + ya değecek benim kullanımın içinde fazlalıkları var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prot kullanıcısına yanıt
    Ben X5'i alıp kullanmadım ve yorum yapamam bu model için.

X6Pro'yu ise bayağı kullandım sayılır.

Netflix'i bilemem ama Digiturk Play'ı X6Pro'da test etmiştim ve sorunsuzdu.

Aynı şekilde IPTV'de de sorun yaşamadım X6Pro'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 10 Ekim 2016; 22:49:22 >
  • ilginiz icin cok teşekkürler, x5 kullanan oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prot -- 11 Ekim 2016; 8:22:24 >
  • Mrb arkadaşlar sormak istediğim bir soru var, x9s cihazıma telefonumu nasıl kablosuz bağlayabilirim. simdiden bilgi icin tesekürler.

bu arada x9s cihazımı dün almıstım kurulum yaptım 500 mb civarından fazla bir güncelleme gelmişti. güncelemeyi yaptım ama cihazı ndeneme şansım olmadı.
  • Cihazınız Zidoo X9S ise diğer konu başlığından devam etmeniz daha sağlıklı doğru olur.Çünkü burası Zidoo X9 ve X6Pro'ya ait paylaşımlarla ilgili konu başlığı.Haliyle bahsedilen cihazlar farklı.

https://forum.donanimhaber.com/m_120249299/tm.htm

Sorunuza cevap verirsek ;

Cihazınızın kablosuz özelliğini açıyorsunuz ve cep telefonununuzun da Wireless özeliğini açıyorsunuz.Her ikisi de aynı kablosuz ağ üzerinde oluyor yani.

Ardından telefonunuz üzerinden Miracast uygulamasını çalıştırdığınızda cihaza bağlanıyorsunuz.

Ama kullanım ile ilgili daha fazla detay bilmiyorum.Bildiğim sadece Miracast çalışma mantığı.

Miracast'ta , telefonda ne yaparsan TV ekranında onu görüyor ve dinliyorsun , işin özü bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Ekim 2016; 14:22:30 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.