Şimdi Ara

Zidoo Z10 Açılmıyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zidoo Z10 umu Ayarlar>diğer>fabrika ayarları yoluyla cihazımı fabrika ayarlarına sıfırladım. Ardından 2-3 saat kadar film izledim ve cihazı kapattım. Aynı gün tekrar açtığımda cihaz açılmadı. cihaza elektrik geliyor fan çalışıyor lan girişindeki ışıklarda yanıyor fakat led ekranda herhangi bir uyarı veya ışık yok tv görmüyor Zidoo team ile görüştüm. bana bir link verdiler linkten 1.09 gb büyülüğünde bir iso dosyası çıkıyor benden bu dosyanın adını install.img olarak değiştirip usb 3.0 lardan birine takıp ,yan taraftaki reset tuşuyla birlikte güç tuşuna aynı anda basarak reset yapmamı istediler. denedim ama malesef hiçbir şey olmuyor ve sanırım usb lerde çalışmıyor. yardımcı olabilecek varmı.

1-Sormak istediğim cihaz reset aşamasında iken bu iso dosyasını okuyabilirmi?

2-Ayrıca iso yu açtığımdaysa bir çok dosya çıkıyor bu durumda hangi dosyanın adı değiştirilmeli

biliyorum biraz karışık ama konuya hakim bir arkadaşımız varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkür ederim

Zidoo'nun gönderdiği msj aşşağıdaki şekilde

Thanks for contacting with us. 

Have you tried to flash with this guidance below?

https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/%2BNGNMlfRy9Xeq7k9e%5Bld%5D3ulg%3D%3D.html

Please try to flash with this guidance and wait for your message.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.