Şimdi Ara

ZİGAVUS ŞARMISAKLI ŞAMPUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
11
Favori
141.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence zararlı çünkü içinde SLS var. Bu madde sanayide ve oto motor yıkamada kullanılan bir deterjandır. Temizleme etkisi korozyon yoluyla olmaktadır. Deriye zararlıdır. Ayrıca EDTA vardır. Bu da canlı dokulara son derece zararlıdır. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım hesabı.

Ben aldım içindekilere bakınca pişman oldum tabi. Üretici sitesinde ve satan sitelerde içeriği yazmamaktadır.
  • sls diş macunlarında da var.dişleride fırçalamayın !!
  • Neredeyse diş macunlarının %95 inde sls var malesef. Zamanında bende çok bakındım olmayanını bulmak için, tavsiyem paradontax diş macunu. Nispeten diğer macunlara göre pahalıdır. Ancak zararsız 1-2 macundan biri.
    quote:

Orijinalden alıntı: thuma

sls diş macunlarında da var.dişleride fırçalamayın !!
  • Bu Şampuanla İlgili genelde iyi sonuçlar alınmış gçrünüyor

Deneyen arkadaşlar varsa sonuçlarını ve düşüncelerini yazabilirlerse çok memnun olurum.

Bende bir çok araştırma yaptım. Bİr Çok şampuam kullandım. Hepsi Hikaye diyebilirim
  • Promoskop'ta bu güne özel yüzde 50 indirim var... Almak isteyenler değerlendirebilir...
  • kullanmaya başladık bakalım sonuçları yazacağım

(konuyu hortlattıgım için sorry)
  • kullanıp sonuç alabilen var mı acaba?
  • öncelikle herkese iyi günler
    24 yaşında bir erkeğim.yaklaşık 2-3 yıldır saçlarım kepekli ve kafa derimde kızarıklıklar var bunun yanındada son 3-4 aydır saçlarım dökülmeye başladı ve çok inceldi.uzun bi araştırma sürecinden sonra 19.12.2011 tarihinde zigavus extra plus'ı aldım hergün düzenli kullanıcam ve her hafta mümkün mertebe buraya görüşlerimi yazıcam.
    inş.işe yarar ve buradan benim gibi madur olanlara güzel dileklerimi iletirim. kalın sağlıcakla haberlerimi bekleyin.
  • kullanan arkadaşlar sonuçlar nasıl acaba denemeye değer mi
  • evet arkadaşlar ben geldim

zigavus şampuanı alalı 15 gün oldu yani 15 gündür kullanıorum.evet saçlarımın dökülmesi azaldı farkedebiliorum fakat tam manada kesilme durmadı.Ancak iyi bi yanı saçlarımda kepeklenme vardı (seberoik egzemadan kaynaklı) o tamamen geçti diyebilirim,en çok ona sevindim.resmen egzemayı söktü attı.bakalım 15 gün daha devam edecem ayrıntıları yine size iletmeye çalışıcam. Kalın sağlıcakla :)
  • ben kullandım hatta deposu hala duruyor.tamamen dökülmeyi engelledi sanki biraz da çıktı gibi

tabi şuan kullanmıyorum başka birşeye geçtim

Not:Çok pahalı ama en az 50 diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MaximuS. -- 2 Ocak 2012; 14:27:18 >
  • kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz

• quote:

quote:

illa resminimi koyayım boş kutunun içerde duruyo inanmıyormusun

al kullan çok işe yarayan bir şampuan ama pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MaximuS. -- 7 Ocak 2012; 20:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.

quote:

quote:

hayır tabi ki inanmamaktan değil Farklı kişilerinde görüşlerini almak istiyorum o yüzden yani üstadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.

quote:

quote:

hayır tabi ki inanmamaktan değil Farklı kişilerinde görüşlerini almak istiyorum o yüzden yani üstadım

ince telli benim saçım bilgin olsun onuda söyliyimde

• Ben yaklaşık olarak 3 ay kadar kullandım bu şampuanı.İlk olarak kepek sorununu çözdü .Sonra dökülme olayını azalttı.Yeni saç çıkarma olarak pek bir değişiklik göremedim .
  • Ben kendi şampuanıma sarımsak,gül suyu ve elma sirkesi ekledim:)Koku sorunu olmuyor..Durulayınca geçiyor..Geçmese hoş kokulu bir şampuanla yıkayın geçer..Ben Arap sabunuyla yıkıyorum koku falan kalmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigavus

Zigavus kokusuz sarımsaklı şampuan kesinlikle koku yapmaz.en büyük özelliği sarımsak kokusu olmaması
    bu ürün hindastan da üretilen özel kokusuz sarımsak tan yapılmaktadır DENİYEBİLİRSİNİZ

Şu yorumu okuyan biri alacağı varsa da almaz ürünü. Hindistan'da kokusuz sarımsak? GDO'lu mu nedir? Kokusuz sarmısak mı olur?
  • ben bide zigavusun dışında fiytoyla garlexi duydum sarımsaklı şampuan olarak.fiytoyla garlexten herhangi birini kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.