Şimdi Ara

ZİGAVUS ŞARMISAKLI ŞAMPUAN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
11
Favori
141.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünen varsa medikalo.com'da %20 indirim ile satışta.
  • öncelikle hiç bir siteyle bagım yok satıcı değilim
    denyimlerim ve araştırmalarım piyasada satışı yapılan bitkisel ürünlerin bir çogunda SLS, DİMETHİCONE(SİLİKON), PARABEN, TUZ, BOYA, PARFÜM, bulunmaktadır yukarıda ismi geçen birçok ürünü denememe ragmen içindeki maddeleri öğrenince kullanmayı bırakıp araştırmaya başladım hem ucuz hemde yukardaki maddelerin olmadıgı doa şampuanını buldum şuan kullanıyor ve çok memnunum
    şuan kullandıgınız şampuanın yarısına 1 diş sarımsak atarsanız çok faydasını görürsünüz şampuan azaldıgında koku arttıgında üzerine şampuan eklerseniz koku kalmıyor dönem dönem dökülme sorunu oldugunda ben böyle kullanıyorum ve dökülmeyi kesiyor
  • Ezerek mi suyunu mu yoksa butun mu atiyorsunuz sarimsagi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMachine -- 3 Ağustos 2013; 14:18:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarımsagı soyuyorum bir diş sampuana ekliyorum
  • up

• bakalım bu gün itibariyle bende kullanmaya başlayacağım. saçlarım normale yakın ama önlerde hafif açılmalar oldu. elimi saçıma attığımda saç gelmiyor ama nedense seyrek. sabah kalktığımda yastığımda felanda çok fazla saç teli görmüyorum ama bilmiyorum saçım seyrek. galiba görmeden dökülüyor. Ama babamın orta kısmında saç yok. yani birazda genetik olabilir bende ne kadar fayda eder bilemem.
    neyse bugün itibari ile bende başlayacağım bakalım ne sonuç verecek biraz kullandıktan sonra yazacağım etkilerini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wulkas06

bakalım bu gün itibariyle bende kullanmaya başlayacağım. saçlarım normale yakın ama önlerde hafif açılmalar oldu. elimi saçıma attığımda saç gelmiyor ama nedense seyrek. sabah kalktığımda yastığımda felanda çok fazla saç teli görmüyorum ama bilmiyorum saçım seyrek. galiba görmeden dökülüyor. Ama babamın orta kısmında saç yok. yani birazda genetik olabilir bende ne kadar fayda eder bilemem.
    neyse bugün itibari ile bende başlayacağım bakalım ne sonuç verecek biraz kullandıktan sonra yazacağım etkilerini..

O saca hicbirsey fayda etmez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Wulkas06

bakalım bu gün itibariyle bende kullanmaya başlayacağım. saçlarım normale yakın ama önlerde hafif açılmalar oldu. elimi saçıma attığımda saç gelmiyor ama nedense seyrek. sabah kalktığımda yastığımda felanda çok fazla saç teli görmüyorum ama bilmiyorum saçım seyrek. galiba görmeden dökülüyor. Ama babamın orta kısmında saç yok. yani birazda genetik olabilir bende ne kadar fayda eder bilemem.

Faydası oluyor en azından dökülmesini engelliyor

• Faydasını deneyip göreceğiz tam emin değilim olur mu olmaz mı bilemem saçlarım ile ilgili bir uğraş içerisindeyim bu en azından psikolojik bir rahatlık sunar diye tahmin ediyorum
  • SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    şampuan hakkında yorum yapalı baya bi olmuş. yeni yorumlarını ekleyebilir misin?
  • Kullandım bir faydasını görmedim, hatta kutuyu bitiremedim öyle duruyor banyoda.
  • capitol migrosta bu ürünü 20 tl ye bu gün gördüm, ben mecitefendi sarımsaklı sipaiş etmiştim. Bide ben markayı bilmiyordum ilgilenen arkadaşlar yararlanabilir.
  • Bu şampuanı Bir tanıdığım kullanıyo içine Çam Yağınıda Katmış Saç dökülmesi durduğu saçları Sıklaşmaya başlamış keşke bende Alsaydım Dediğim şampuan İnş bir dahakine alacam
  • yılan yağı
    badem yağı
    çam terebentin yağı
    susam yağı
    hakiki zeytin yağı
    karışımından saçınıza sürerek banyodan yarım saat ile 1 saat öncesinde beklerseniz. ve daha sonra banyoya gider şampuan haricinde yani içerisinde kimyasal olan birşeyler dışında saf zeyteinyağlı sabun veya defne sabunu gibi gerçek sabunlar ile saçınızı yıkar iyice durularsanız saçlarınıza son derece iyi gelecektir. ama banyodaki su çok sıcak olmayacak ılık olacak.
    hakiki arı poleni bulursanız düzenli olarak kullanırsanız yiyece kolarak bununda faydasını görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

şampuan hakkında yorum yapalı baya bi olmuş. yeni yorumlarını ekleyebilir misin?

bi süre kullandım.saç çıkarmasını bırak dökülmeye bile etkisi olmadı bende.dökülme genetikse şampuanla falan olcak iş değil.
    sonuçta hormonlar içerden saç köklerini zayıflatıyo.
    belki mevsimsel dökülmelerde etkili olur bilemiyorum ama sonuçta bıraktım şampuanı kullanmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 24 Eylül 2013; 3:10:43 >
  • Banada bugun eczaci tanidigim bu sampuani cok onerdi. Vichy bakmaya gitmistim ama onun yerine bunu al dedi. 3 tanesi 49 liraydi. Daha almadim , once bir arastiriyim dedim. Bazi yorumlar cok iyi bazilari kotu.
    Kararsiz kaldim ..

• İyi şampuandır.Saç dökülmesine karşı etkilidir.Ancak sebareik dermatid rahatsızlığıma iyi gelmediği için uzun süre kullanamadım.
  • ben 1 aydır kullanıyorum. banyo yaparken saçlar elinize geliyor ama dökülen yerlerden bariz saçlar geldiğini görüyorsunuz. demekki önce eski cansız saçlara elveda diyerek yenilerir karşılamak gerekiyor :)
  • ARKADAŞLAR BEN KULLANIYORUM 1AYDIR VE SIRF BU YÜZDEN DONANIM HABERDE HESAP AÇTIM BİR KAÇ YORUMDA BENİM KATKIM OOLSUN KESİNLİKLE ALMAYIN PARANIZA VE SAĞLIĞINIZA YAZIK BEN ÖĞRENCİYİM 49 LİRA VERDİM BAŞIM YARA OLDU VE DAHA ÇOK DÖKÜLÜYOR. DAHA İYİ ŞAMPUAN BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ ?

• İçeriği yeterli zaten bilinçli almak gerekiyor. Saç çıkaracak veya dökülmeyi kesin çözer diye şampuan mı alınır, böyle bir şampuan olabilir mi zaten
    Detaylı yazardım ancak özetle içeriğinde silikon, sls, paraben vb. kimyasal şeyler olmamalı. Buna göre araştırıp kendi bütçenize göre şampuan alabilirsiniz.
    Ben şampuanı bıraktım artık, sabun kullanıyorum memnunum. Sabun dediysem yanlış anlaşılmasın organik el yapımı sabun..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.