Şimdi Ara

ZİGAVUS ŞARMISAKLI ŞAMPUAN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
11
Favori
141.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımda dökülme sorunu yok ama sırf meraktan biberli olanını alıcam. Yeni şampuanlar denemeyi seviyorum, market şampuanlarından iyidir en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacağınıza tresan alın ,kalite olarak bundan gömlek gömlek üstün, Alman firması, üstelik watsons ta 13küsür lira.

• İnsan güvenmekte gerçekten sıkıntı yaşıyor ama ilginç şekilde Zigavus kullananların büyük kısmı memnun görünüyor. Bir de şunu unutmamak lazım bu marka 5 yılını doldurmuş. Yani öyle uyduruk bir şey olsa bu kadar uzun süre tutunamazdı piyasada. Mesela Bayer bile şampuan çıkartmıştı etkisi yeterli bulunmayınca bir iki sene içerisinde unutuldu gitti. Özellikle bayanlar daha çok memnun kalıyor gibi görülüyor. erkek tipi saç dökülmesinde çok etkili olmayabilir. Ama kadınların neredeyse tamamı saçlarının daha gür ve daha kalın hale geldiğini yazmış. En hesaplı bulduğum online dermokozmetik satan site http://www.dermoeczanem.com/zigavus . Zigavus şampuan ve diğer saç bakım ürünlerini buradan satın alabilirsiniz.

• Bundan önce yaklaşık 2-3 yıldır Bioblas kullanıyordum. (Bir işe yaradığından değil sadece alışkanlık olduğu için.) Birilerinin tavsiyesiyle 2-3 ay önce 150 Ml. olanını Eczane'den almıştım. Aslında etki gösterdiğini söyleyebilirim ancak , saçımın her gün yağlanması , bu şampuanın uygulamasının biraz zahmetli olması ve bu yüzden okula geç kalmam dolayısıyla bıraktım. Ancak bırakmamın en büyük sebebi maddi açıdan zorlamasıydı öğrenciyiz sonuçta. Şuanda evde bulduğum bitkisel bir şampuan var onu kullanıyorum.
  • kullananlardan farklı yorumlar alalım

• Ben de şampuanın siparişini verdim. n11.com'da 26 liraya 3'lüsünü aldım. Biraz kullanayım ona göre capixyl serum da alacağım. Benim size tavsiyem, saç uzmanlarına gözükmeniz. Ben bir saç uzmanına gözüktüm, değişik kamera gibi birşeyle saç diplerimi gösterdi, anlattı ve alacağım ürünlerden ona bir pay gelmeyecek. Sadece aylık eczaneleri ziyaret eden bir uzman. O kadar bu konuları araştırmama rağmen epey şey öğrendim ve beni ikna eden şey aslında uzmanın anlattıkları değil saçıydı

Bir insan bir konuda uzmansa uzmanlığı kendisine de yansımalı. Güzellik uzmanıysa belli edecek, saç uzmanıysa saçları sağlam olacak. Benim görüştüğüm uzmanın kömür rengi pamuk gibi bellerine kadar saçları vardı ve ben tamam bu kadının dediğine gidilir dedim Yorumlar çoğunlukla iyi, saygın haber sitelerinde de övülmüş bir marka. Olumsuz sonuç alanlar muhakkak olacaktır fakat saç dökülme sebebinizi iyi araştırmanız lazım dediğim gibi.

• sizinki nasıl bir dökülme imiş peki

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

sizinki nasıl bir dökülme imiş peki

Bende alın kısmında dökülme vardı. Şakak taraflarında açılma vardı kafamın üst tarafı seyrelmişti. Bana bunun birçok sebebinin olabileceğini ama normalde her insanda kafasının üst kısmındaki saçların diğer bölgelere göre daha zayıf olacağını söyledi. Çünkü uyurken kafamızın yan ve arka kısımlarını yaslıyoruz ve bu sırada o bölgedeki kan dolaşımı artıyor. Fakat kafamızın üst kısmında kan dolaşımı hep düşük seviyede oluyor. Bundan dolayı o bölgedeki saçlar daha bir zayıf oluyormuş.

Bir de saç köklerinin şeklini gösterdi. Aslında hiç saç yok zannetiğimiz yerlerde bile ufak incelmiş saçlar var. Bir de saçlar 5li 6li saçaklar halinde çıkıyor onu görünce şaşırmıştım. Yani 1 kökten 5-6 tane saç çıkıyor. O dökülen yerlde bu sayı 1-2ye düşüyor ve saçlar ufak kıllara dönüşüyor, rengi açılıyor, beyaza dönüşüyor veya sarıya. Bunun sebebi saçın yeteri kadar proteine sahip olamayışı ve bu da yetersiz beslenme, kan dolaşımı vs. ile alakalı.

Şampuanı saçıma 3-4 dakika masaj yaparak hergün kullanmamı söyledi. Bir de saç çıkmasını istiyorsam serum almamı söyledi, Capixyl. Bunu da saça masaj yaparak yedireceksin deriye haftada bir dedi veya sprey alıp hergün mü kullanacaktım orasını hatırlamıyorum. Bi şampuanı deneyeyim sonra serumu alacağım ben. Sonucu buradan paylaşırım.

Bir de size insülin direncini araştırmanızı tavsiye ederim. Bunu Türkiye'de Canan Karatay çok dile getiriyor, insülin direnci de saç dökülmesinde önemli bir etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 25 Nisan 2015; 22:46:12 >

• teşekkürler cevap için hocam araştırayım insülin direncini

• Acaba bu şampuan ne tip saç dökülmesi için kullanılıyor. Çevresel mi, genetik mi?
    Birde sawpoo adlı bir şampuan var. Genetik saç dökülmesine yol açan DHT hormonunu baskıladığı yazıyor. Bundada öyle bir etki varmı?
    Böyle bir bilgi bulamadım.

• Para tuzağı

• ekonomik olması ve gerçekten işe yaraması sebebiyle bsa natural sarımsak şampuanını sizlere önerebilirim:

http://www.bitkiselurun.com/sarimsak-sampuani
  • sonuç nedir hocam
  • quote:

sonuç nedir hocam

Şampuandan gayet memnunum. 3lü paketi bitirdim tekrar aldım şimdi 1. şampuan bitiyor yine. Her gün düzenli olarak saçlarınızı 1 kere yıkayın masaj yaparak. Spreyi de bir ara kullanıyordum, gerçekten şakaklar boş gözükmemeye başladı, şimdi tekrar kullanmaya başladım bakalım nolacak. Ama şampuanı kesinlikle tavsiye ederim. Sadece saçları dökülenlere değil, genel olarak da güzel bir şampuan. Annem bile kullanmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 30 Ekim 2015; 20:13:23 >
  • aldığınız ürünün linkini alabilir miyim

• quote:

aldığınız ürünün linkini alabilir miyim

http://urun.n11.com/sampuan/zigavus-extra-plus-sarimsakli-sampuan-250-ml-3-al-2-ode-P82571527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 30 Ekim 2015; 22:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

aldığınız ürünün linkini alabilir miyim

http://urun.n11.com/sampuan/zigavus-extra-plus-sarimsakli-sampuan-250-ml-3-al-2-ode-P82571527

teşekkürler

• Ben de yaklaşık 1,5 ay önce kullanmaya başladım. İlk izlenimim diğer kullandığım sarımsaklı şampuana göre daha erken yağlanıyor saçım. Fakat diğer şampuana kıyasla kepek yapmıyor. Saç çıkarma konusunda birşey diyemeyeceğim şimdilik. Kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldım spreyi ile birlikte. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.