Şimdi Ara

Ziggs oynamak isteyen arkadaşlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaş öncelikle hesabımhttp://www.lolking.net/summoner/tr/492376 budur.Ziggs ile sezon başından beri oynuyordum ama en sonunda cesaret edip rankedda da oynamayı başlamıştım.Cidden çok keyif veren bir karakter.Acayip burst damagei ve inanılmaz teamfight bozması ile karşı takımın size kin besleme sebebi gibisinizdir.Bazı arkadaşlar ziggs ile ilgili yardım istemişler.Bende bildiğim kadarını bu konuda anlatmak istedim.Öncelikle buildim genelde bu şekildehttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/-390830?revision&nocache oluyor.Çok nadir item değişikliğine gidiyorum.Arkadaşlar lanede ziggs ile oynamak farm açısından earlyde biraz sıkıntı oluyor.Çünkü karşınızdaki adamı haraslamak için her q attığınızda minyonlara da damage geliyolar.O yüzden earlyde karşınızdakine skill yerine düz vuruş ile hasar vermeye bakın.Zaten dikkat ederseniz build hybrid yani ad-ap karışık bir build.Bu da ziggsin lanede çok can sıkıcı olmasına sebep oluyor.

Evet eğer earlyde mananızı dikkatli kullanırsanız sıkıntı yaşamassınız.Ama lane için.İster istemez ziggs biraz pushlar yani dediğimiz gibi haraslamak için q atarsın bakmışsın minyonlarlar ilerlemiş.Sonuçta bir mage karakter yani w e gibi skilleri olmasına rağmen junglelar için resmen avsınızdır.Bu yüzden oyun takibi çok önemli.Trinketinizi dikkatli kullanmalısınız.Baktınız yetmiyo gerekirse birkaç tane daha ward alın bunlar ile lanede dayanmaya çalışın.

6 levelden sonra artık diğer lane takiplerinizi arttırın.O ultiler ile lanedeki fightlara yardım edebilir hatta kendiniz için killler çıkartabilirsiniz.Böylelikle lanenizdeki adamdan üstün duruma gelip onu da zorlayabilirsiniz.

Evet artık teamfight zamanı eşyalar çekildi.Herkes bir şekilde damage vuruyor.Ama sen ziggs ile fightın en arkasından daha fight başlamadın qların ile dürtebilirsin.Ardından bir hata yakalarsan w ile adamı size doğru çekip takımının fightı kazanmasını sağlayabilirsin.Genelde focus senin üzerinde olur o yüzden w ve e skillerini dikkatli kullanmaya bak.Zed gibi burst damage karakterler varsa zhonya senin için tadından yenmeyen bir nimet olur.Kalabalık teamfightlarda zaten ultin ile direk burstlersin ve bitti takımın zafer naaraları atarak bitirmeye doğru gider.Sen de bir ziggs,küçük bir adam olarak büyük bir takımı taşımış olursun.Evet benim söyleyeceklerim bu kadar.Eğer hatırladığım şeyler olursa düzenlerim.Okuduğunuz için teşekkürler.

•  Ziggs oynamak isteyen arkadaşlar için

wooww güzel istatistik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 3 Temmuz 2014; 13:24:05 >
  • dediğim gibi ranked oynamadım oynamadım sonra bir başladım biraz sanş biraz yetenek biraz da ziggs :)
  • Off off zigsi bir ogrensem yinede konu icin sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Critical change mi ? Masteries op

• Yardımcı olmaya çalıştım fakat yine de kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.
  • Critical change masteries değil rune ayrıca build hybrid 10 taneden 1 tanesi critic vursa çok büyük bir avantaj sağlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinaga2

Critical change masteries değil rune ayrıca build hybrid 10 taneden 1 tanesi critic vursa çok büyük bir avantaj sağlarsın.

Onun masteries olmadigini zaten biliyorum. Masteries sanki biraz sıkıntili Ama kisiden kisiye degisir.Orasi ayri bi aramda ben de denerim seninkini.

• Ziggs hybrid?? hangi skili? pasifi bile ap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Ziggs hybrid?? hangi skili? pasifi bile ap

Ziggs böyle bir pasifi olduğu için düz vuruşunu çok kullanıyorsun bu da onu kayle kadar olmasada hybrid bir karakter yapabileceğimiz anlamına geliyor.Zaten dikkat edersen ap kasıyosun sadece masteries ile küçük bir ad desteği sağlıyorsun.
  • rune ve kabiliyetleri deniyorum şimdi
  • quote:

quote:

Ziggs böyle bir pasifi olduğu için düz vuruşunu çok kullanıyorsun bu da onu kayle kadar olmasada hybrid bir karakter yapabileceğimiz anlamına geliyor.Zaten dikkat edersen ap kasıyosun sadece masteries ile küçük bir ad desteği sağlıyorsun.

Pasif 12 saniye

Skill spamlarsan bu süre düşer.

Düz vuruşu çok kullanmıyorsun skili çok kullanıyorsun.

Ap kastıkça pasifin damage i de artıyor.

Masterieslere felan bakmadım ad ile alakası yok o pasifin pasifi bile ap hybrid değil . Hybrid den sonrasını okumadım zaten.

• metinaga2 ne demek ?
  • quote:

quote:

quote:

Pasif 12 saniye

Masterieslere felan bakmadım ad ile alakası yok o pasifin pasifi bile ap hybrid değil . Hybrid den sonrasını okumadım zaten.

Naru abi runlerde kirmizilara hybrid penetration alıyor deme öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

quote:

quote:

Pasif 12 saniye

Ziggse zırh delme felan mı yani tam dediğini anlamadım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

quote:

quote:

Pasif 12 saniye

Ziggse zırh delme felan mı yani tam dediğini anlamadım?

Ziggs e hem zırh delme hem buyu nüfuzu karisik aliyor boylece pasifle daha çok vuruyor (muş)

• bi de 10 vuruştan biri falan demiş laa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.