Şimdi Ara

Zihin okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence mümkün.Çünkü insanlar ve hayvanlar bir şekilde karşısındakinin sevgisini hissediyor.Beyinin farklı bir dalga yaydığını okumuştum.Bundan faydalanabilirsek,belki okuyabiliriz! Ama her mümkün olan şeyi başaracağız diye de bir kaide yok!
  • İnsanın farkında olmadan yaptığı ses, vücut ve yüz hareketleri o anda zihninden ne geçirdiği hakkında pek çok ip ucu verebilir. Tabi karşıdaki kişinin de bunları algılayacak durumda olması gerekir. Bunun dışında beynin sinyaller verdiği, karşıdaki beynin bu sinyalleri algıladığı olayına inanmıyorum. İnsan beyni ne bir verici ne de bir alıcıdır. Yani insan karşısında olmayan bir insanın beynini uzaktan okuyamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Target Human

İnsanın farkında olmadan yaptığı ses, vücut ve yüz hareketleri o anda zihninden ne geçirdiği hakkında pek çok ip ucu verebilir. Tabi karşıdaki kişinin de bunları algılayacak durumda olması gerekir. Bunun dışında beynin sinyaller verdiği, karşıdaki beynin bu sinyalleri algıladığı olayına inanmıyorum. İnsan beyni ne bir verici ne de bir alıcıdır. Yani insan karşısında olmayan bir insanın beynini uzaktan okuyamaz.

Tabiki "BEDEN DİLİ"
  • böyle şeyler filmlerde olur ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS

Evet bu mümkün ama bilimsel olarak bilmiyorum dini açıdan kalp gözü açık olanlar vardır ..

haklısın
  • bi yerde duymuştum bi adam başka insanlarla telepati kurabiliyodu..

tıpta çözümü bilinmeyen hastalıklar için o hastalığın çözümünü bilen herhangi bi insanı bulup telepati kurarak o hastalığın çözümünü bulabiliyodu...

çözüm dünya nın neresinde olursa olsun...

acaba gerçek miydi bu duyduğum....???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.