Şimdi Ara

Zihin ve Beden Sağlığınız İçin Kurtulun Oradan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsini okudum güzel yazmışsın ama ben 4.seviye hesabımdan girince mid lane jinx gördüm..
  • okul turnuvası yapılcak çağırdılar . aman tanrım dedim. dota canmış haberim yokmuş ya. pick ekranındaki küfürler filan ağır akıyor yani oyun. daha dün yanıma bi çocuk oturcu 5.sınıf terk. lol oynuyor. ve bu adamlara laf dinletmeye çalışıyoruz. 1 hafta daha takılır tekrar geçerim dotaya. çok sinir ediyor gerçektende. zevk vermiyor artık
  • ben lolden kurtulma amaçlı bi yazı bekliyordum tam da trolleyecektim. Bende tr de dia 5 im ama westte bi smurf açtım şu an gold 2 ama fazla şampiyon olmadığından dolayı orda oynayamıyorum hediyeleri alıp bende doğru weste geçicem
  • Cyronaa kullanıcısına yanıt
    +1. Her oyun en az 3 türk oluyor
  • kimsenin dikkate alacağını sanmıyorum kardeşim
  • Bu yazıyı okuyan insan herşeyi hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar türk server ından başka server lara geçmek ücretli mi ücretli ise ne kadar ?
  • Bunların sebebi birazda oyun kültürü ile alakalı, west gibi bir sunucuda daha önce moba deneyimi olan çoğunluk insan var. Türkiye'de ise bu tam tersi arkadaş grubu mantığı ile oyuna girip sadece oyunu zehir etme iştahıyla kafayı yemiş topluluk var. Herkes için geçerli bir durum değil elbet ama, gerçekten moba tarzı oyun kültürüne sahip Tr sunucusunda oynayan çok çok az insan var. Dolayısıyla West'in daha cazip geliyor olması muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Yorum silinmiş kanka ne alıntıladın

Bos ver qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bende onu diyorum, TR de kafayı yicek derecede sinirleniyorsanız, eğlenmiyorsanız zorlamayın kendinize zarar, ya farklı moba deneyin yada farklı sunucuya geçin. Haberde gördüm bugün cocuğun teki kaybedince, yada kazanınca heycanı/siniri tavan yapıyor o sinir bir anda kalbine yükleniyo kalp krizinden ölüyor, bunlar olabilir bu derece iseniz cidden zorlamayın. Sizin için yazıyorum tavsiye veriyorum lowun teki gelip konu açıyor bu ne diyor diye, Tövbe ya

aynn bende haberde gordum bence bi oyun o kadar cok kafaya takilmamali insanlarda irade yok olmus

• Okumadım ama edebiyat performans ödevinde kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesequ1ck

özet geç lütfen.

bir çiçekle yaz gelir mi tek rekat la namaz biter mi
  • 500 maç chat banı yapacak kadar kirletmişsin server'ımızı, lütfen tr ye geri dön.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.