Şimdi Ara

zihinsel engelliler mi psikoloji mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinden birini bana onerir misiniz? Biliyorum cok alakasiz ama ozelde okuma firsatim var abim zihinsel engelliler okumam icin beni zorluyor. arastir diyor. Size sormak istedim

• kendinle özleştirdiğin kendine en yakın olanı seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı soyadı

kendinle özleştirdiğin kendine en yakın olanı seç
    psikoloji <3
  • kullanıcı soyadı K kullanıcısına yanıt
    Ben psikoloji istiyorum dusuncem de boyle gidip ozelde okuyacagim o kadar para dokecegim bari buna degecek bi bolum olsun istiyorum hukuk 150k siralama sinirindan dolayi gelmiyo psikoloji geliyo. Zihinsel engelliler gidersem de ozelde Gidecegim amabana ozelde psikoloji okumak ozelde zihinsel engelliler okumaktan daha mantikli geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum
  • Psikoloji.
  • Adamın parası var diye bizim gitmek için it gibi çalıştığımız yerlere gidecek. Adaletine edeyim dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8C38219 -- 6 Temmuz 2015; 21:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Adamın parası var diye bizim gitmek için it gibi çalıştığımız yerlere gidecek. Adaletine edeyim dünya

merak etme
    ben de dahil olmak üzere
    vakıf psikoloji mezunlarının
    iş konusunda
    hiç şansı yok
    :)

sen çalışmaya devam et ve

ODTU
    EGE
    ANKARA
    BOUN
    İSTANBUL
    KOÇ
    HACETTEPE

bunlardan birinde psikoloji bölümünü kazanmaya çalış
  • Up
  • iyide vakıfta ücretli okuyan kişi tekrar parayla yüksek lisans yaparak kendine muayenehane açabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

iyide vakıfta ücretli okuyan kişi tekrar parayla yüksek lisans yaparak kendine muayenehane açabilir :)

şöyle diyeyim
    5-6 yıldır özel bir klinikte klinik psikolog olarak çalışan psikoloğum anca kendi yerini açabildi
    tanınmak lazım önce bunun içinde bir süre özel klinik ve hastanelerde çalışmak lazım
    o da tanınmayı bekledi ve bir anda ben de dahil ona gelen danışanlarını özel kliniğine yönlendirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Half Moon Syndrome

quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

iyide vakıfta ücretli okuyan kişi tekrar parayla yüksek lisans yaparak kendine muayenehane açabilir :)

şöyle diyeyim
    5-6 yıldır özel bir klinikte klinik psikolog olarak çalışan psikoloğum anca kendi yerini açabildi
    tanınmak lazım önce bunun içinde bir süre özel klinik ve hastanelerde çalışmak lazım
    o da tanınmayı bekledi ve bir anda ben de dahil ona gelen danışanlarını özel kliniğine yönlendirdi

Alıntıları Göster
    psikoloji <3

• quote:

Orijinalden alıntı: mahirsinan

psikoloji <3

Alıntıları Göster
    Puanın yeterse ODTÜ tıpıda düşünebilirsin.Etiket zaten iş buldurur sana.
  • Zihinsel engelli hayattan bezdirir okuyan var 2 öğrencisi var dolu sınıftan beter ısırıyorlarmış ağlıyorlarmuş fln tabi eğitimini alırsın vakıfsa psikoloji bence yazma nerde kliniği olan adam varsa hepsi odtü ege hacettepe mezunu ha girerim alese odtü mezununu geçerim diyorsan başka vakıfta hukuk okuyabilirsin tutuyorsa uluslararsı antalya hukuk yaz git avrupa hukuku da öğreniyorlar en azından iş ortamında iyi bi şansın olur...
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Cok mu komik amk? Senin mizah anlayisini becereyim
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahirsinan

psikoloji <3

<3
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Adamın parası var diye bizim gitmek için it gibi çalıştığımız yerlere gidecek. Adaletine edeyim dünya

merak etme
    ben de dahil olmak üzere
    iş konusunda
    hiç şansı yok

ODTU
    EGE
    ANKARA
    BOUN
    İSTANBUL
    KOÇ
    HACETTEPE

hacettepe,ege,ankara turkce. ingilizce bilmeden mi iş konusunda şansı olucak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aabbccddeef

quote:

quote:

merak etme
    ben de dahil olmak üzere
    iş konusunda
    hiç şansı yok

ODTU
    EGE
    ANKARA
    BOUN
    İSTANBUL
    KOÇ
    HACETTEPE

psikoloji bölümünde akademisyen olmayı veya şirketlerde çalışmayı veya uluslararası alanda yürümeyi düşünmüyorsan ingilizceye gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

merak etme
    ben de dahil olmak üzere
    iş konusunda
    hiç şansı yok

ODTU
    EGE
    ANKARA
    BOUN
    İSTANBUL
    KOÇ
    HACETTEPE

psikoloji bölümünde akademisyen olmayı veya şirketlerde çalışmayı veya uluslararası alanda yürümeyi düşünmüyorsan ingilizceye gerek yok

psikoloji konusunda çoğu kaynak ingilizce.sadece türkçe okuyarak mı kendini geliştirmeyi iyi bi yerde olmayi planliyorsun ?bu kafadaysan tabi issiz kalirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merak etme
    ben de dahil olmak üzere
    iş konusunda
    hiç şansı yok

ODTU
    EGE
    ANKARA
    BOUN
    İSTANBUL
    KOÇ
    HACETTEPE

psikoloji konusunda çoğu kaynak ingilizce.sadece türkçe okuyarak mı kendini geliştirmeyi iyi bi yerde olmayi planliyorsun ?bu kafadaysan tabi issiz kalirsin.

bana farketmez ingilizcem var ve gelştirmeye devam ediyorum
    ama dediğim gibi bir zorunluluk değil yani iibfdeki gibi psikolojiyi ingilizce okumak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.