Şimdi Ara

Zımpara rehberi !!! (Bilgilendirme amaçlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarımızı mod'larken boya büyük bir yer tutmakta boya yaparken zımpara daha doğrusu temizlik çok önemli neyse konuya geçelim babam anahtarcı/çilingir baktım hurdaların içinde eski bi kilit var neyse aldım inceledim biraz muhtemelen ruslardan kalma bi kilit sordum babama bi 50 yılı sağlam dedi kendisi eski topraktır bende dedim tarih görmüş geçirmiş bende aldım işe koyuldum

Kilidin ilk hali

evet zımpara işlemi için tabikide zımpara lazım neyse başlangıçta kalın zımpara kullanmak gerek ama bende ince zımpara vardı ben giriştim onunla

neyse baktım bu böyle oluyo bayağı paslanmıştı kilit bende makinenin temizleme zımbırtısımıdır nedir adını tam bilmiyorum aldım onunla temizlemeye başladım

evet çok çok işe yaradı bu nalburlarda 5 - 10 liraya alacağınız bişe matkap yada dramele uyumludur neyse bittikten sonra ince işe geldik

iyice zımparaladıktan sonra geçiyoruz tinerle temizlemeye ben tiner kullandım çünkü kilit epeybi yağlı ve pisti ıslak bir bezde işinizi görür ama ben tiner öneririm tinerle kilidi yıkadıktan sonra iyice siliyoruz aslında bende boya atacaktım fakat bu halini daha çok sevdim ve son olarak...

Ve son olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 11 Eylül 2012; 15:09:04 >

• Güzel olmuş, tebrikler
  • Anlatım başarılı eminim bu bilgiler bazı arkadaşların işine yarayacaktır
  • Başarılı
  • çok sağolun arkadaşlar yakında boyarım bunu sevgilim hangi renge isterse sora editlerim

Arkadaşlar kırmızıya boyama kararı aldık şimdi bana tam kırmızı rengini vericek bi sprey boya önerin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 5 Temmuz 2012; 14:34:01 >
  • kilit yeniden doğmuş :)
  • güzel olmuş , tebrikler :)
  • Aklınızda bulunsun antika değeri olan eşyalarda herhangi bir şekilde pas temizliği yapmak nesnenin değerini düşürür. Satmak niyetindeyseniz sakın kiri pası temizlemeyin! Üzerinde örümcek ağı içinde örümcek varsa bırakın öyle kalsın. Sırf o görünüme para verenler var. Bu açıdan bence temizlenmiş hali son derece basit ve sıradan olmuş ve kilide hoş bir doku katan o eski antika havası gitmiş. Yerine eski tasarımlı yeni görünümlü cart kırmızı bir kilit koymuş oldun, bütün ambiansı yedin. Ben olsam yapmazdım. Neyse satmaya niyetin yoksa, sevgilin de halinden memnunsa bu suçu görmezden gelebilirim sanırım...
  • Kilit evrim geçirmiş
  • sağol bilmeyen arkadaşlar için iyibi açıklama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Aklınızda bulunsun antika değeri olan eşyalarda herhangi bir şekilde pas temizliği yapmak nesnenin değerini düşürür. Satmak niyetindeyseniz sakın kiri pası temizlemeyin! Üzerinde örümcek ağı içinde örümcek varsa bırakın öyle kalsın. Sırf o görünüme para verenler var. Bu açıdan bence temizlenmiş hali son derece basit ve sıradan olmuş ve kilide hoş bir doku katan o eski antika havası gitmiş. Yerine eski tasarımlı yeni görünümlü cart kırmızı bir kilit koymuş oldun, bütün ambiansı yedin. Ben olsam yapmazdım. Neyse satmaya niyetin yoksa, sevgilin de halinden memnunsa bu suçu görmezden gelebilirim sanırım...

Kardeşim benim için bi değeri olan şeyleri zorunda kalmadığım sürece satmam buda sevgilimle benim ikimiz içinde bi anlam taşıyan eşyamız olsun istedim ve yaptım ilgin için teşekkür ederim

• Güzel olmuş tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GardSecret

Güzel olmuş tebrikler

Teşekkürler kardeşim
  • Hocam güzel olmuş kırmızıya boyadığında daha güzel olacağından eminim SS leri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Aklınızda bulunsun antika değeri olan eşyalarda herhangi bir şekilde pas temizliği yapmak nesnenin değerini düşürür. Satmak niyetindeyseniz sakın kiri pası temizlemeyin! Üzerinde örümcek ağı içinde örümcek varsa bırakın öyle kalsın. Sırf o görünüme para verenler var. Bu açıdan bence temizlenmiş hali son derece basit ve sıradan olmuş ve kilide hoş bir doku katan o eski antika havası gitmiş. Yerine eski tasarımlı yeni görünümlü cart kırmızı bir kilit koymuş oldun, bütün ambiansı yedin. Ben olsam yapmazdım. Neyse satmaya niyetin yoksa, sevgilin de halinden memnunsa bu suçu görmezden gelebilirim sanırım...

+1

Güzelim antikayı ne hale getirmişsin
  • Eline sağlık.
  • Tüh iyi iyi ama eski hali para ederdi be usta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Tüh iyi iyi ama eski hali para ederdi be usta :)

Hiç parasal yönünden bakmadım kardeşim satmamda kalsın böyle teşekkürler

@Pastörize sağolasın kardeşim
  • Dursun bi kenarda işte ne güzel bak 50 yılı geçmiş kilit.Baban yaşında nerdeyse bi 50 yıl da senin elinde kalsın
  • Hocam gayet başarılı ve değişik bir çalışma çok beğendim +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.