Şimdi Ara

Zina Fakirlik Getirir, Yüzdeki Parlaklığı Götürür (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ücretsiz yapabiliyorken neden para vererek yapıyorsun

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Hiçbir kız bana bakmadığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAtador mantıklı bir insan zaten siktir et

• Evlenip de çocuk yaparken benim gibi birini doğurabileceğiz aklınıza gelsin 24 yaşımdayım hala salağın tekiyim bir boka yaramam tip boy filan da yok. Yani yük ve bela başka bir şey değilim

• Üniversite hayatım boyunca hızlı cinsel hayat yaşadım, şimdi ne o zamanlardaki parlaklık var yüzümde ne de cebimden taşan para.. Gözümün feri söndü tabiri caizse
    Normal yaşantıma ara vermek bana yaramadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim

• galericilere bakıyorumda hepsi zinanın en üst seviyesi ama hepsi para varlık içinde yüzüyor bunu açıklayın hadi

• Seri köz getiren zebaniler varsa nargilemi kapıp geliyorum hocam

• Evlenmeyen birisi ne yapacak öbür dünyada mı cinselliği tadacak? Ne kadar boş.. Kim kime gücü yeterse parası yeterse...Gerisi yalan dolan

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Onlarda kalben fakirlik var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakın kardeşlerim. Bilim adamı değilim fakat şu kısa ve öz kelime ile durumun ehemmiyetini anlatabilirim. Barajı alabildiğinden fazla dolmasına izin verirsek en son taşar ve önüne geleni yıkıp geçer. Tecavüz ve taciz olayları gibi. Fakat kontrollü olarak boşaltım yaparsa mutlu mesut hayatına devam eder kimseye de bir zararı dokunmaz. Bu 8 karılı hacı hocalar ne derse desin. Ülke de ki cinsel istismar sorunlarının yüzde 99'u bastırılmış duygular yüzündendir.

• Oysa dini bütün müslümanları yeri geldiğinde karanlıkta ışık kaynağı olarak bile kullanabilirsiniz.

NUR SAÇARLAR NUUUURRR

Bunların bir de çocuk gelinli ve çok eşli olanları makbuldur. Üstün müslüman hoş görüsünü de unutmayalım. Pakistan-Afganistan-İran vs bakın dünyaya örnek olan ve yön veren yerler. Ha, kendilerinden olmayanları öldürmerlerine ya da öldürecek olmalarına da takılmayın.

Amaaaa YÜZLERİ PARLAK BE KARDEŞİM!!!!

• Sen yine 3 haftadır yapmıyorsun ben senede bir kez yaparsam kendimi şanslı sayıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.