Şimdi Ara

Zincirli arabalarda değişim zamanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trigeri zincir olan araçların zincir değişimi ses gelmeye başladıysa değişmesi gerekir deniyor.Bu ses nasıl bı sesdir ve araç rolantideyken bile ses yaparmi?Bu değişim zamanı olan ses nasıldır?bilgisi olan arkadaşlari bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300.000 kö boyunca hiç değiştirmedim seste yapmadı zaten kopmazda

• 2009 520d aracımda zincir problemi olmustu..Şıkır şıkır ses yapıyodu .. özellikle motor sogukken bakmak lazım,ısınınca cıkarmıyo bazen..bazen ses cıkmadan da kopabilir yani anlamayabilirsiniz,genelde üreticiler belli bir km verir zaten degismesiyle ilgili..Ama ses duyuyosanız mutlaka degistirin ve bu islemleri sanayide yapmayın,hassas isler..

Üstteki arkadas kopmaz demis,öyle bisey yok..Zincir kopması yüzünden komple motor yapan BMW dolu,acayip pahalıya patlar,ihmal etmemek lazım..Diğer zincirli araclarda da durum 3 aşağı 5 yukarı boyledir diye dusunuyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naltay23 -- 4 Mayıs 2017; 14:19:45 >
  • Genellikle çok uzun kilometreler boyunca değişmesine gerek kalmaz ama ses yapmaya başlayınca göstermek gerek yoksa ciddi hasara neden olur .

• 2006 toyota corolla dizel in kullanma klavuzunda 180bin yazıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın kitapçığında yazar, ses yapmasa da yazan km gelince değiştirin. Ses yaparsa zaten anında değiştirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.