Şimdi Ara

ZiPhone'a Noldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat ettiyseniz ZiPhone ortalarda yok millete kusup intihar mı etti =P Şaka bi yana acaba bize bi surprizi mi var ? 3G icin mi calısıyor yoksa ?

• yalan oldu. şu aralar tek yaptığı dev-team'i yalancılık ve hırsızlıkla suçlamak... ama artık onu kimse ciddiye almıyor.
  • izin verdim kerata ya
  • eskiden dev team hack için kullandıkları açıkları kaynak kodları ile yayınlıyorlardı ama şimdi yayınlamayı bıraktılar haliylede zibride program yazamıyor.
  • yalan oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbenlidayi

eskiden dev team hack için kullandıkları açıkları kaynak kodları ile yayınlıyorlardı ama şimdi yayınlamayı bıraktılar haliylede zibride program yazamıyor.

Durum aynen böyle. Hatta geçtiğimiz günlerde dev-team quickpwn'ı çıkardıktan hemen sonra zibri, yeni ziphone'un yakında çıkacak olduğu haberini verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 31 Ağustos 2008; 21:15:24 >
  • Bi kac yerde okudugum kadarıyla geri donecekmis ve oyle ki unlock jailbreak active islemlerinin hepsi dudak ucuklatacak surede gerceklesecekmis duyanlar sok geciriyormus yani o kadar hızlı bi unlock islemi bizi bekliyo arkadaslar ama her ne olursa olsun Winpwn en iyisi ve saglıklısı ki quickpwn ile ziphone birbirine cok benzeyen programlar artık ZiPhone nun bi farklılık yaratıp digerlerinden bir adım one gecmesi gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciancarlo

Bi kac yerde okudugum kadarıyla geri donecekmis ve oyle ki unlock jailbreak active islemlerinin hepsi dudak ucuklatacak surede gerceklesecekmis duyanlar sok geciriyormus yani o kadar hızlı bi unlock islemi bizi bekliyo arkadaslar ama her ne olursa olsun Winpwn en iyisi ve saglıklısı ki quickpwn ile ziphone birbirine cok benzeyen programlar artık ZiPhone nun bi farklılık yaratıp digerlerinden bir adım one gecmesi gerekiyor

Zibri mi yapacakmış? Yemesin beni. Adam başkalarının yaptığı teknikleri otomasyona bağlıyor, kendi tekniği yok ki?
  • Ben de Zibri'nin yalancısıyım :P şaka bi yana artık gercekten ZiPhone tam bir fiyasko. Zaten yenisi cıkınca muhtemelen quickpwn den pek bi farkı olmayacak atı alan uskudarı gecti gec kaldın Zibri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orjinalden alıntı: Ciancarlo

Bi kac yerde okudugum kadarıyla geri donecekmis ve oyle ki unlock jailbreak active islemlerinin hepsi dudak ucuklatacak surede gerceklesecekmis duyanlar sok geciriyormus yani o kadar hızlı bi unlock islemi bizi bekliyo arkadaslar ama her ne olursa olsun Winpwn en iyisi ve saglıklısı ki quickpwn ile ziphone birbirine cok benzeyen programlar artık ZiPhone nun bi farklılık yaratıp digerlerinden bir adım one gecmesi gerekiyor

Zibri mi yapacakmış? Yemesin beni. Adam başkalarının yaptığı teknikleri otomasyona bağlıyor, kendi tekniği yok ki?

Aynen dediğin gibi. Zibrinin yaptığı hırsızlıktan başka birşey değil. Ayrıca sitesinde kırma işlemini 5 sn'ye indirdiğinden bahsediyor. Büyük ihtimalle birşey yapamayınca dikkatleri yeniden kendi üzerine çekme çalışıyor.

• İnanılmaz sahtekar bir adam şu Zibri. ZiPhone diye çıkarttığı program zaten başka insanların yazdığı programları bir araya toplamaktan öte bir şey değildi. Hatta arayüzü bile başkası yapmıştı Zibri için.

Şimdi Columbus Egg diye bir projesi varmış. Ne garip ki QuickPwn'ın açık kodlu olarak bulunduğu gün anons edildi. Dev-Team önceden ayarı vermişti fakat Zibri bununla yetinmeyip, olmayan kodlama bilgisiyle cevap verdi. Dev-Team buna karşılık oldukça sağlam bir cevapla zibidiyi pıstırdı.

Kendisini en son Geo-Hot'un forumunda "Hey adamım süper bir gün" tadında yorumu ile gördüm. Parazit bir bünye olduğu için nereden ne kapsam diye bakınıp duruyor.

Umarım yeni bir program çıkarıp da insanların başını ağrıtmaz yine.

Piyasa bir bünye olduğu için, bir çok insan kendisini kahraman zannediyor. Oysa soytarı olduğunu söyleyen çok. Kralın emri ile dans eder, kralın emri ile köşesine çekilir.

Kendisiyle dalga geçen bir forum var:http://zigheilzibri.blogspot.com/ arada bir okuyun. Çok eğlenceli.

• Yapmayın arkadaşlar bu kadar vefasızlık... ne çabuk unuttunuz 3dk'da telefonu kırdığını ilk çıktığında bize sağladığı kolaylığı. Birçok kişi ZiPhone sayesinde o zaman 100ytl tacirlerinden kurtuldu.

tamam yaptığı en baştan yeni bir program yazmak değildi ama bütün olayı do it all'a kadar düşürdü. Ayrıca bildiğim kadarıyla fake imei için hala ZiPhone kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 31 Ağustos 2008; 22:06:11 >
  • mbs02 ye katılıyorum çaldı çırptı onu bilemem ama jailbreak-unlock prosedürünü müthiş kısalttı...o neydi o yazlımdan buna in yok emergency call dan şuna geç..yok jailbreakme.com a gir felan filan anamız ağlıyodu..o sebepten çok işimize yaradı..ama tabiki geohot ve dev-team bu işin babası
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

mbs02 ye katılıyorum çaldı çırptı onu bilemem ama jailbreak-unlock prosedürünü müthiş kısalttı...o neydi o yazlımdan buna in yok emergency call dan şuna geç..yok jailbreakme.com a gir felan filan anamız ağlıyodu..o sebepten çok işimize yaradı..ama tabiki geohot ve dev-team bu işin babası

+1 benden de
    ziphone nihayetinde kodlari umumi kullanima acik, ucretsiz dagitilan bir programdi. Bu isin nasil yapilacagini dev-team'den ogrenmis olsa da "Do it all" diye bir kolaylik saglamis olmasi icin takdir etmek gerek. En bu-isten-anlamaz adam bile telefonunu bilgisayara baglayip kirabilir olmustu onun programi ile, hem de 5 dakika gibi bir surede. Ha, baskasindan caldigi kodu kendisi yazmis gibi gosteriyorsa o ayri tabi. Oturup kodlari karsilastirmadim, karsilastirmadan veya hazir yapilmis bir karsilastirma sonucu incelemeden de baskalarinin dedikleri ile bir yorum yapmam sahsen.

Bu arada, gunlugunde yeni programinin testleriyle ilgili bir cumlesi var:

A very few testers screamed when they saw how simple is this.

Testçilerden ufak bir kısmı olayın sadeliğini görünce çığlık attı, diyor. Nasıl insanlara test ettiriyor bilmiyorum :) neden çığlık atsın bir insan öyle bir sebepten, aklım almıyor Benjamin, aklım almıyor :)

Neyse, dua edin de tamamen orijinal bir programla çıkagelmesin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Yapmayın arkadaşlar bu kadar vefasızlık... ne çabuk unuttunuz 3dk'da telefonu kırdığını ilk çıktığında bize sağladığı kolaylığı. Birçok kişi ZiPhone sayesinde o zaman 100ytl tacirlerinden kurtuldu.

tamam yaptığı en baştan yeni bir program yazmak değildi ama bütün olayı do it all'a kadar düşürdü. Ayrıca bildiğim kadarıyla fake imei için hala ZiPhone kullanılıyor.

Do it all 'a basmak yerine cmd den iplus -u yazamayan insanlar da iPhone için biraz çalışmalı bence..
  • Tabii ki, harika bir iş yaptı belki. Ama işte şimdi yok meydanda.
  • Zibrinin yaptığı en önemli hata bootlader downgrade scriptini ziphone a entegre etmesiyle başladı.
  • Yaptığı işe kötü diyen yok zaten. Tek sorun insanların emeğini çalıp kendi çabasıymışcasına insanlara sunması. Neyse ki artık herkes öğrendi bütün gerçekleri. Ha demiyorum ki kullanan olmaz hatta eminimki Winpwn den daha cok tutulucak cunku unlock suresini dusurmesi her allahın gunu fw yenilemekten bıkan insanlar icin bi mucize olucak. Saolsun apple 10 gunde bir Fw cıkartıyo 2.0.3 te yoldaymıs 10 gune kadar o cıkıcak sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.