yaş 16 boyum 1.82 boyumu uykuya borçluyum sanırsam, hergün istisnasız 3 saat uyurum okuldan geldikten sonra uykunun boy uzattığını duymuştum 1 yılda 10 cm civarı uzadım
bende son bir yılda 10 cm uzadım ama boy hala 170 cm yaş 15,7
yaş 17 boy 1.83
up
yaş 38 boy 1.80.. ben ne yapayım , enazından senin şansın var. Bu arada uzamak icin HİİİİC HEVESLENME eger basketci olmayacaksan cunku 1.80 den sonra duzgun bir spor yapmazsan cevremde gordugum insanlar (gencler) gibi sigara yuzunden ve icki kemik erimesi baslıyor ve 25 li yaşlarda erken kamburluk oluyor ve 40'ında ise bel fıtıgı oluyorsun.
Sana önerim eger mumkunse bol bol süt ic ve hafta sonları basketbol oyna, bu konuda cok ciddiyim ben 3 ayda senin yaşlarında 5 cm attım
Uzun boya sahip olmak sağlam bir fiziğe sahip olmaktır.
quote:
kesinlikle iyi zıplak istiyorsan google amcamızdan airalert yazarak sonucları inceli
Türkçeye bak
zıplarken kafanı tavana vur ki boyun iyice kısalsın
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
Arkadaslar herkesin bir boy potansiyeli vardir ve bunu gecmenize imkan yoktur cunku bu sizin genlerinizde var fakat boyle basketbol gibi porlar yaparak potansiyeliniz kadar uzayabilirsiniz yani aileniz uzunsa yuksek ihtimalle sizin potansiyelinizde onlar kadardir ama iste ziplamak basketbol oynamak vs. ile daha hizli uzarsiniz yada uzama durduysa ve potansiyelkde degilseniz devam ettirirsiniz
tabi birde cesitli kimyasallar var ama hepsi cok sagliksiz boyunuzu potaniyeden uzatmanin tek yolu genlerle oynamak ki suan bunu yapacak ne biri var ne teknoloji
ne alaka bu şimdi micheal jordanın soyunda 1.80ni geçen yok adam 1.98 şimdi bunada cevap ver bakıyım
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
yaş 38 boy 1.80.. ben ne yapayım , enazından senin şansın var. Bu arada uzamak icin HİİİİC HEVESLENME eger basketci olmayacaksan cunku 1.80 den sonra duzgun bir spor yapmazsan cevremde gordugum insanlar (gencler) gibi sigara yuzunden ve icki kemik erimesi baslıyor ve 25 li yaşlarda erken kamburluk oluyor ve 40'ında ise bel fıtıgı oluyorsun.
Sana önerim eger mumkunse bol bol süt ic ve hafta sonları basketbol oyna, bu konuda cok ciddiyim ben 3 ayda senin yaşlarında 5 cm attım
şu an benimki basketci olmak için ben malesef 14 yaşında ve 1.78 im doğal olarak basketbol için kısayımki bense zaten gard olmak istiyorum.
ama 2.20 lik bi dev adamın üzerinden ne basket atarım nede ona faul yapabilirim:işte bu yüzden boyumu uzatmak istiyorum.
ama inan hayatta sigara içme gibi bihevesim yok sigaradan nefret ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
quote:
Orjinalden alıntı: slash7895123
quote:
Orjinalden alıntı: Chokeslam
quote:
Orjinalden alıntı: .mRcan.
bizim aile uzun da bi ben uzayamadım yaş 15,7 170cm
15,7 nasıl oluyor ?
Hesaplamış
12 ay - x 10 ay - 7 ----------- D.O.
12.7=10x x=8,4
Sonuç: Eleman doğalı 15 yıl 8 ay 12 gün olmuş
Helal.
Ne helali hesap yanlış
15,7
1 5 7
5*7=35 35+5=40
cCc 40 Yapar cCc
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
quote:
Orjinalden alıntı: Chokeslam
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
quote:
Orjinalden alıntı: -Fronto-
Basket oynamak boy uzatıyor ona garanti verebilirim
Baskettede bol bol zıplıyorsun
9 yaşımdan beri basketbol oynuyorum. 9 yaşımdan 14 yaşıma kadar basketbol kurs&kulüp&okul takımı hepsinde oynadım. Daha sonra liseye başlayınca sadece dışarıda sürekli arkadaşlarla oynamaya başladım. Bu sene de okul takımına girdim. 16 yaşındayım. Ama boyun 1.66. Ne zaman uzayacak bu boyum?
Hangi mevki ?
Şutördüm genelde SG oynardım. Oyun kuran başka birisi vardı onun boyu da 1.80 falandı.
O zaman tek çare ip atla Ama gidipte yapı marketten falan alma ipi spor mağzalarından iyi olanlardan bir ip al bol bol atla ben benim baskette 2. senem sayılır boyum 1.75 civarı
Zıplamak uzatır mı bilmiyorum da zıplatmak uzatır Neyse..
Ben askeri lisede 25 cm.den fazla uzadım.. Üst sınıflar bütünleme zamanında hergün zorla 6 kutu ballı sütü içiriyorlardı.. Belli saatlerde tabi..
Zıplamak boy uzatır.Bol zıplayanlarda eklemlerin arası genişler ve yeni hücrelerle dolar.O hücreler nekadar fazla dolarsa okadar uzamışsınız demektir.Tabi bir yere kadar uzar çünkü eklemlerin arası daha fazla açılmaz.
Yaş 12 boy 210 250 olmak için ne yapmalıyım?
Hayvan gibi abartmayın lan
oğlanı tokatla kalkıyosa
Yaş 15 boy 193 . 200 olmak için ne yapabilirim? Air alert yapsam zor gelicek ve boyumun uzamasını durduracak .
Başlık sakat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme