Messi'yi sadece futbol sahasındaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda marka işbirlikleriyle de tanıyorum. Bilen vardır belki Mastercard’ın temsilcisi kendisi. Ve bence onun gibi sevilen bir sporcunun bu prestijli markayla el ele vermesi hem futbolseverler hem de finans dünyası için büyük bir olay. Ben de geçtiğimiz günler toplu taşıma Messi ve bankkart afişleri gördüm. O yüzden gerçekten baya şaşırdım. Mastercard temsilcisi olduğunu da böyle öğrendim diyebilirim..Ziraat Bankası da Mastercard’ın sponsorluk hakkını bankkarta sunmuş diye okudum daha sonra. Böylelikle metrolarda ve sosyal medyada gördüğümüz bankkart messi işbirliğinin arka planını öğrenmiş oldum. Tabi messi’yi de çok sevdiğim için bu reklam beni bambaşka bir heyecana sürükledi. Messi’nin ben gibi Türkiye’deki taraftarları için bu reklam onun samimiyetini ve erişilebilirliğini bir kez daha göstermiş diyebilirim. Hem sahalarda, büyük oyunlarda hem de yerel ve büyük markalarla yaptığı işbirlikleri de onun baya ikonik bir sporcu olduğunu gösteriyor bence. Tabi bu reklamlar fanlarıyla bağını da güçlü tutuyor bence. |
Bildirim