< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 2 Şubat 2025; 13:47:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (536. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar ben kartın limitini artırmak istiyorum gelir vs yeni limiti yazıyorum sosyal güvenlik kurumunu soruyor sgk seçiyorum.
İşe başlama tarihi alanına bilgi girişi zorunludur. diye hata veriyor ekranda seçim yokki ? nasıl yapabilirim. hem mobil hem pc aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 2 Şubat 2025; 13:59:51 > -
Bu hangi kampanya tam olarak kişiye özel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
papara e ticaretten elenmiş arkadaşlar iyi kullanmıştık
-
Bunun net bir cevabı yok çünkü istaysonlar kendi isteğil ile POS alıyor. Bir OPET istasyonunda Ziraat POS varken diğerinde olmayabiliyor örneğin. Ben kampanya zamanları, emin olmadığım yerlerde yakıt almadan önce içeri girip soruyorum; ona göre yakıt alıyorum.
Şu anda TOTAL ile kampanyası var. Total ya da Ziraat sitesinden ilgili kampanyayı bulup anlaşmalı istasyonlara bakabilirsiniz.
Merhabalar, süper şubeye geçiş, çağrı merkezinden de oluyordu. Ordan bağlanıp süper şubeye geçmek istediginizi söyleyip denermisiniz.
1000/250 kapmanya detayından bahseder misin hocam? Bir de hepdiPAY her yerde geçiyor mu?
-
QR ödeme olan bütün pos cihazlarında hepsipay geçiyor.
Detay aşağıda;
www.bankkart.com.tr
İlk Kredi Kartınız ile Alışverişlerinize 2.500 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/ilk-kredi-kartiniz-ile-alisverislerinize-2500-tl-bankkart-lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 3 Şubat 2025; 0:6:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hapsipaye yükleyip QR ile almayı denicem hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle yapıyorum hocam. Hepsipara birikiyor orada da boylece.
güzel bilgi, örneğin market alışverişini de bu şekilde yapabilirmiyiz.
-
Evet, dediğim gibi QR geçen her posta alışveriş yapabilirsiniz. Benzin, market, restoran, bakkal vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 3 Şubat 2025; 11:58:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bankkart uygulamasına şifren ile giriş yap daha sonra kampanya sayfasını aç fotonun hemen altında oluyor.
-
-
Bilen kimse yok mu acaba?
Hocam ödeme detayında 1000 ye kadar olan faturalarda ücret almadığını gördüm 1000i geçince fatura faizi vardı yazıyordu öderken
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam ziraat pay üzerinden kredi kartınızla bakıye yükleyıp faizsiz ödeme yapabılırsınız ben öyle yapıyorum
SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ HÜKMÜNDEDİR: Değerli Müşterimiz, 07.03.2025 tarihinden itibaren kredi kartı
yıllık üyelik ücreti Klasik Asıl 170 TL, Klasik Ek 80 TL; Gold Asıl 294 TL, Gold Ek 140 TL; Platinum Asıl 353 TL,
Platinum Ek 170 TL; Prestij ve Prestij Plus Asıl 1440 TL, Prestij ve Prestij Plus Ek 720 TL olarak uygulanacaktır.
Bir takvim yılı içerisinde kayıp, çalıntı ve benzeri nedenler dolayısıyla gerçekleştirilen iki adetten sonraki kart
yenilemelerinde maliyete göre belirlenen güncel ücret alınır.
süper şubelilere sanırım hiç yıllık kart ücreti çıkmıyor MH öyle diyerek ikna etti beni. Uzun süredir süper şubeydim. Yazın kart kabul olmadı idi bende vazgeçtim. sonra banner çıktı aralık ayında 2500TL bonus bende aradım kart aidatı size yok dedi. dedim daha önce bana siz kart vermediniz . yeniden başvuru yap dedi. yaptım gene kabul etmedi. aradım meğer ise sistem illa emekli maaşımın barkodlu pdf sini yükleme de kalmı öncekinde.
henüz 1000 TL harcama yapmadım 250TL ziraatpara kazanmak için , ama nerden denediysem olmadı dediğim kart kullanımı için illa ATM veya POS dan şifreli ilk işlem sonra olur cevabı aldım.
marketten 50kuruşluk poşet aldım :P sonra hdifibabes emekliliğe 50TL ek ödedim kampanyaya katıldığım için ilk harcamaya 50 TL verdi.
MH ne yazdıysa bilgi işleme bankkart uygulamasından 2500TL kazanma kampanyasıda görünür oldu yada ilk şifreli işlem sonrası görünür oldu.
Limitim çok düşük emekli maaşım en alt dilimin minnak üstünde diye belkide. Otomatik artırımı işaretledim bakalım artar mı seneye .
Çok uzundur aklımda olan bu combo dedikleri karta sonunda kavuştum. Emekli banka konusunda önerenler var idi, seneler sonra nasip 2025 yılına imiş.
riske girip 1000TL hdifibabes den ek ödeme yapayım diyorum ama hesap kesim tarihini bekleyeceğim. belki ilk 250TL kazanırım. hesap kesim ben 21i işaretlemiştim emekli maaşı sonrası ödeme vs içn ama sistem 2 ocak yapmıştı aralık sonunda kullanmadım. 2 sinde kesildi ekstre geldi 21 şubat hesap kesimi olmuş :P
bakalım öğreneceğim zamanla ama sanırım kullanlar memnun. Kurallarını öğrenmek ne yapmak nasıl yapmak karışık gelsede çözeceğiz bir şekilde.
zamanında öneren forumdaşlara selam ancak yıllar sonra kavuştum karta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X