Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.753
Cevap
559
Favori
1.380.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 den önce 4 müş sonradan ikiye düşürdüler. ben 3 kullandığımı hatırlıyorum, zaman çabuk geçiyor.

• e-ticaret ve hepsiburada kampanyalarını kullanıp 2’sinden de puan kazanan oldu mu, son durum nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

E-ticaret kampanyasından ve hepsiburada kampanyalarından tek sefer 1500TL harcadım ve ikisini de kabul etti. Normalde ziraat de kampanyalar birleşmez ama bu defa birleşti nedense. Ama ben işlemi ayın 12.de yapmıştım.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Birleştiğini nasıl anladınız

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    ikisi de kartınıza geldi mi yoksa gelecek mi göründü

• salimcelik S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi arkadaşlar vatanda olduğu gibi hepsiburada da 100+150 vermiş. Bu ekranda kanıtı

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]

• bana vermedi.

• blue legend kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam

• Vatandan malum cihazı alsak sonradan böler mi

• e-ticaret kampanya şartlarında başka kampanyalarla birleşmez yazıyor o yüzden ben riske girmedim dün paspas takımı alacaktım almadım o yüzden gerek yok maceraya saçma sapan bir banka ziraat hiç puan bile yatırmasa muhatap bulup derdinizi anlatamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

hocam hangi bankayla kıyasladığınızı bilmiyorum ancak ben internet bankacılığındaki bize ulaşın kısmından en az 50 kez herhangi bir konuda sorduğum herşeye olumlu veya olumsuz 2-4 gün içerisinde cevap aldım.

• Arkadaşlar alttaki kampanya için samsung elektronik sektörü olarak geçmiyor mu? Müşteri hizmetleri telekominikasyondur ve kampanyaya dahil değil dedi.

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]
    Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]www.bankkart.com.tr
    Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira | Beyaz Eşya ve Ev Aletleri | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/beyaz-esya-ve-ev-aletleri/beyaz-esyaelektronik-esya-alisverislerinize-1000-tl-bankkart-lira
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yıl samsung shop uygulamasından telefon almıştım ve bana bu kampanyadan 1000 tl yattı.
    Şimdi yine telefon aldım. Fakat samsung.com iyzico yazıyor. Sektör elektronik olarak geçiyor.
    Puan yatmadı ve işlemim provizyonda gözüküyor.Provizyondan çıkarsa müşteri hizmetlerini arayıp soracağım. Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rota21 R kullanıcısına yanıt

ödemelerde iyzco çıkıyor sürekli ondan olabilir. o zaman o site üzerinden almak daha mantıklı gibi. iyzico'nun kendisi 1000tl iade ediyor tabi o ödeme yöntemini kullanacağın sitelerde ödeme yapabiliyorsun.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm 5 dakika kampanyayı bulmaya çalıştı ve daha sonra samsung.com sitesi için bana bilgisayar donanım malzemeleri göründüğünü ve bundan dolayı bankkart lira yuklenmemiş olabilir dediler. Uygulama üzerinde sektör bilgisi olarak Elektronik gözüküyor dedim ve şikayet kaydı oluşturdum.
    Ziraat bankasının pos şartı, sektör, üye işyeri ve benzeri sıkıntılı puan işleri var. Hep bir şüphe ile alışveriş yapıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amazon harcamalarıda iyzico ama puanlar yatıyor. Onunla ilgisi yoktur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 29 Ocak 2025; 9:25:40 >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

o doğru hocam olabilir . valla ne olur ne olmaz diye başka kart ile aldım. iyzco üzerinden aldığım için 1000tl oradan verdi. bankkart lira olsaydı daha iyi olurdu ama kısmet artık. Saçma sapan iş yapmasınlar parayı başka banka kaptı :D

• Mtvyi ödedim internet dijital vergi dairesinden. provizyonda tek çekim gibi gözüküyor. 4 taksite otomatik mi bölecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ticaret alışverişlerine sonradan taksit yapılıyor mu?

• ziraat 500/50 bana özel kredi kart harcaması tanımlamış. mtv ödemesini kısmi ödeme yaparak parçalayıp farklı günlerde 50 50 toplamda 100₺ puan aldım

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.