Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Limon Ağacı , Happy-Go-Lucky Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.988
Cevap
566
Favori
1.400.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
Giriş

yukarda bi arkadaş daha yazmıştı hafta sonu teyit ettim. migroslarda qr ile ödeme yapınca yapıkredi posundan çekiyor kampanya katılımı olmuyor, müşteri hizmetleri de talebe olumlu cevap vermiyor. fiziki kart ile ödeme yaparsanız sorun yok.

• abormen kullanıcısına yanıt

qr değil hocam migros sanal marketten kartımı ekleyip onlin sipariş verdim saymadı normalde hemen gelmesi lazımdı

• helsloot kullanıcısına yanıt

sanalmarket garanti posu kullanıyor o yüzden puan vermemesi normal

• kacanga kullanıcısına yanıt

Nasıl anlayacağız bu tür sitelerde ziraat posunun olup olmadığını ? mgiros yemek ne kullanıyor mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Mart 2025; 14:24:37 >

buradan sorarsan tecrübe eden arkadaşlar cevaplar. bankkart sitesinde üye işyeri listesi var ama güncel değil sanırım. migros yemeği bilmiyorum ama o da garanti olma ihtimali yüksek

Bu hangi kampanya hocam

Ben de farklı yerlerde 7 tane 1000 lira üzeri alışveriş yaptım sadece ikisinde 250 lira verdi. Güzel kart ama Hiçbir yerde posu yok, böyle olunca da bir anlamı kalmıyor. Kapattırmayı düşünüyorum dolayısıyla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ziraat bankasi subesi benim iznim ya da onayim olmadan bana bir bankkart cikartmis ve kredi karti adresi olarak subeyi gostermis. Simdi Ziraat Bankasini arayip, karti iptal ettirip sikayet olusturdum. Bu Turkiye'de olagan bir durum mu? Musteri temsilcisine bu yasal mi diyorum, yasallikla ilgili bir sey diyemem diyor ama bazen subeler musteri adina bir seyler yapabiliyorlarmis. Cevaba sasirdim ama burada da tecrubeli kisilere sorayim dedim. BDDK'ye sikayette bulunmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.