< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (552. sayfa)

-
-
Aytemiz uygulaması indirip oraya yükleyerek istediğiniz miktarlarda kullanabilirsiniz veya aldığınız miktar kadar direkt pompacıya "vaay kodu ile almak istiyorum" dediğinizde kod karşığı tl kadar yakıt alabilirsiniz.
-
1000 e 250 de ziraat posu şartı var. Kullandığınız akaryakıt istasyonunda belirtmediyseniz Ziraat posundan geçmemiş olabilirler yada yoktur.
-
a101 mağazasından 4000 liralık bir ürün alacağım
ilk kredi kartı 250 puan veriyor 1000 tl üzerinde
bir de market kampanyası var 250 veriyor
ikisi birleşir mi acaba? denemeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 9 Mart 2025; 0:30:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
a101 mağazasından 4000 liralık bir ürün alacağım
ilk kredi kartı 250 puan veriyor 1000 tl üzerinde
bir de market kampanyası var 250 veriyor
ikisi birleşir mi acaba? denemeye değer mi?ziraat kampanyaları %90 birleşmiyor ama denemekte fayda olabilir.tabi birde ziraat pos şartı olayı var.
-
Arkadaşlar bu arayüzü eski haline getirmenin bir yolu var mı ?
Neden böyle saçma sapan karışık ve uğraştırman arayüz yapmışlar anlamış değilim, eskisi ne güzel sade ve basitti
İki.haftadir kullaniyorum deli kampanyalar var ama daha bir tanesini bile kombo yapamadım. Otomatik olarak kampanyalar tek başına bir işime yaramiyor. Sadece 1000/250 hoşuma gitti. Onada ziraat posu bulmak ölüm. Anca Migros pazarama falan filan.
Dışarda zirat poşu aramakla uğraşmıyorum
Hepsipay,aytemiz,bim uygulamalrina yüklüyorum 1000 TL anında 250 geliyor hepsipay ise QR kod okutarak heryerde alışveriş yaptığım için daha kolayima geliyor
Bu 1000/250 TL kampanyası nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ziraat posu bimde yok ama bimpara oluyorsa iyiymiş
BİMPARA denemiştim gelmemişti ziraat posu değildi galiba ama değiştiyse bilemem
Bimpara migros ve hepsipay oluyor hatta hiç ugrasmayin hepsipay yukleyin derim ordan QR kod ile nerde olursa harcarsiniz hem kafa rahat
dün yükledim başka kartla herzamanki gibi işbankası posundan çekti bimpara eminmiyiz ziraat posundan çektiğine.
-
Pazarama'dan bir sipariş verdim ve 200 lira puan kazandım ancak aldığım ürün henüz kargoya verilmeden indirime girmiş. Siparişi iptal et dedim, onay bekliyor. Şimdi ikinci siparişi versem ve ilk siparişim iptal olunca puan geri alınma durumu olur mu sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankkart'ın Pazarama 1500'e 200 lira parapuan gr altın için deneyen oldu mu hiç? Kuyum geçerli değil yazıyor açıklamalarda ama Maximum kartlarda da geçerli değil yazmasına rağmen hep geçti, puan geldi yani. Bankkart yeni aldım, ilk defa deneyeceğim. Tecrübe eden oldu mu, geçiyor mu?
-
Uçak bileti alımları için Ziraat'te bir kampanya var mı acaba? Ya da sonradan faizsiz taksitlendirme?
-
4000 tl üzerine 300 tl bankkart lira var sadece, THY sitesinden bilet almıştım yatmıştı.
Çok azmış.
Keşke taksit imkanı da olsaydı. Önceden 6 taksit yapabiliyorduk.
-
6 taksit var.
Ajet'in sitesinde var mı hocam yoksa Türk Hava Yollarının sitesinden mi oluyor 6 taksit?
Bir de Troy kredi kartına oluyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X