Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (561. sayfa)

-
-
Nays da para yatır bölümünden banka hesabından yatır bölümünü kullanıp eft yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burdaki sorun ne peki Nays ziraat bankasına mı kısıtlama getirmiş oluyor herkeste?
Ziraat mobil uygulamasına girip oradan nays hesap bilgilerini yazarak eft yapacağım değil mi masraf alıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun nedir bilmiyorum maalesef. Nays bilgilerini girip eft yapacaksınız, masraf almıyor. Açıklamaya TC numaranızı yazmayı unutmayın.
Nays limiti kredi kartı limitlerini engeller mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays kredi kartı çıkartırsanız engeller. İş bankasıyla ortak limit oluyor genelde. Mesela iş bankası kredi kartım 50 bin limiti, nays ta da 50 bin gözüküyor.
Kredi kartı ziraatte bozmaya başladı da hocam sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Ben garanti shop&fly kullanıyorum açıkçası diğer bankaların kartlarını tek tük kullanıyorum. Kampanya olarak en ideal garanti bonus gibi duruyor 🤷♂️
Hocam kıyafet olsun e ticaret olsun çok az veriyor ama
Kredi kartı ilk başvuru kampanyasını her 2500'e 250 TL olarak düzenlemişler
1000'e 250 iyiydi, kolaydı. 2500 tutarını her seferinde yakalamak zor olur.
-
N11 hangi sektör olarak geçiyor sayın üyeler
süper bes ödemesini kredi kartından yaptığımızda ek masraf, faiz vs alıyor mu?
-
almıyor, sadece bes hesabına 25-30 gün civarı geç düşüyor. düzenli ödeyecekseniz ilk aydan sonra farketmiyor zaten
-
-
ziraat bankasında altın.s1 için hisse hesabı açarsak yıllık bakım ücreti kesiliyor mu?
bazı bankalar 500-1000tl alıyor sanırım yıllık. bilgisi olan var mı?
ziraat ana konuyu bulamadığım için buraya danışmak istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.mkk.com.tr/sites/default/files/2025-02/MKK-Ucret-Tarifesi-03-02-2025.pdf
merkezi kayıt kuruluşunun böyle bir tarifesi var belli miktar üzeri tüm aracı kurumlar uyguluyor mecburi zaten ilave ziraat de bir şey var mı derseniz,hesabı olan bilen varsa belki cevaplar ben yatırım hesabı için ziraat kullanmıyorum.
-
teşekkürker hocam mkk bakım ücreti günlük 0,0578 diyor o da yıllık 21 küsür tl yapıyor, asıl sorduğum diğer bankalar gibi ek ücret alıyorlar mı? almıyorlarsa altıns1 buradan almak daha mantıklı olur hem ek ücret yok hem ziraat daha güvenlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X