< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (559. sayfa)

-
-
Merhaba Ziraat katılım ile ziraatbankası farklı şeyler değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tapu harc odemelerini bölüyor mu hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhalde yani!quote:
Orijinalden alıntı: soldier_x
Merhaba Ziraat katılım ile ziraatbankası farklı şeyler değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün 1000 tl. migros sanal market alışverişim oldu. 1000/50 tl market kampanyasına katılmıştım, bugün baktım puan yatmamış. Şartlara baktım ki e-ticaret işlemleri dahil değilmiş. Şaka gibi. Siz dikkat edin diye yazdım.
Market alışverişi ve e-ticaret farklı kampanyalar oluyor. Migros harcamanızdan puan kazananama sebebiniz, Migros'un online işlemlerde Garanti Bankası POS'u üzerinden işlem yapmasıdır. Maalesef bu kampanyada da mutlaka Ziraat Bankası POS şartı olduğundan kazanım sağlayamıyorsunuz.
Mesela mağazadan alışverişte de hem QR ile ödeyeyim hem de 1000 yapıp market kampanyasından da kazanayım derseniz yine kazanım sağlayamıyorsunuz. Çünkü bu sefer de Migros QR ile ödemeyi sadece Yapı Kredi üzerinden aldığından farklı banka kullanımı oluyor. Belki NFC ile ödemede oluyordur ama denemedim. Migros'da bazen temassız ödemelerde dahi tek poslarda gidip başka bankadan çektiği oluyordu Ziraat Bankası kartları özelinde. Ben kampanya varsa mutlaka şifreli işlem yapıyorum.
Düşünülmesi gereken çok şey oluyor kampanyalarda
-
Geçen aylarda olduğu gibi, bu ayda 270 TL akaryakıt kampanyası ile QR-NFC ödeme kampanyası birleşiyor değil mi ? İlk işlemi yaptım, 25 TL puan da geldi fakat akaryakıt kampanyasından herhangi bir sayaç göremedim. Sadece 1. İşlem diye yaptığım harcama yazıyor. Geçtiğimiz ay, aynı kampanyada "2 harcama daha yapın, 1 harcama daha yapın" şeklinde yazı oluyordu ve ayrıca sayaç da vardı.
Acaba NFC ile ödemeyi saymadı mı diye içime kurt düşmedi değil...
-
Kart ile işlem yapıldığı zaman ortak pos cihazı olduğu için doğrudan sistem ziraat den geçiyor diye biliyorum
Ama Qr ve sanal işlem de hangi banka olduğunu yazdığınıZ için teşekkürler tam sipariş verecektim mesajınıza denk geldim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende tapu harcı ödemesi yapacağım. Sonradan taksit oluyor mu? Kart ile fiziki mi yoksa gib üzerinden mi yapalım taksit için?quote:
Orijinalden alıntı: samil422
Tapu harc odemelerini bölüyor mu hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 11 Nisan 2025; 10:27:22 >
2 yıl önce gib üzerinden ödemeyi sonradan bölmüştüm. gib üzerinden diğer vergileri pasaport harcı vs.de bölüyor sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
Ben iş bankası ile ödedim sonradan kendim faizsiz 3 taksit yaptı,ziraat de kampanya göremedim o yüzden iş le ödedim.
-
dostlar uçak bileti alıcam ziraatin kartı sonradan taksit yapıyormuydu
yolcu 360 da 200 lira indirim kampanyası var bu site güvenlimidir ilk defa uçak bileti alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 12 Nisan 2025; 8:30:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolcu360 da taksit çıkmıyor mu ?
denemedim ilk defa alıcam sorayım dedim.
edit: yolcu360 dan bileti aldım peşin fiyatına taksit yapmadı peşin aldım 1600 ödedim.bileti pegasusdan verdi direk pegasusdan alsam taksit yaparmıydı bilemiyorum belkide aynı fiyata geliyordur indirim felan hikayedir uğraştığıma değdimi emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 12 Nisan 2025; 11:19:14 >
Migrosta fiziki kart ile işlem yapıp bankayı ziraat seçtirmek gerekiyor.
Ziraat süper şubede platin seviye için varlık ortalamasi görevine yatırım fonundaki bakiyeyi sayıyormu acaba bilen varmı
Arkadaşlar şu kredi kartından para çekme olayları son zamanlarda çoğaldı. Kartımın limiti yüksek şimdi sıfırlasam istediğim zama tekrar aynı limite yükseltebilir miyim?
süper şube yapınca kredi kartı ücreti alırlarmı arkadaşlar🤔
süper şubede kart ücreti yok prestij falan almazsanız
www.ziraatbank.com.tr
Ziraat Süper Şube Nedir?https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-nedir -
Aracı girdiği zaman fiyat artar. Yurt içi uçak biletlerinde Pegasus ve THY'nin kendi sitesi 3 veya 6 taksit yapar. Yurt dışı uçak biletinde taksit yasağı var.quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
denemedim ilk defa alıcam sorayım dedim.
edit: yolcu360 dan bileti aldım peşin fiyatına taksit yapmadı peşin aldım 1600 ödedim.bileti pegasusdan verdi direk pegasusdan alsam taksit yaparmıydı bilemiyorum belkide aynı fiyata geliyordur indirim felan hikayedir uğraştığıma değdimi emin değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X