Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.119
Cevap
566
Favori
1.414.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bankkart lira anında yüklenir yazıyormuş yine de denerim belki hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Akbankta giyim geçiyor ama ziraat denemedim.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

giyim olarak geçmez. harcama kodunda diğer yazar.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    1 hafta bekleyıp başvuru yapın hocam
    KKB ye yansıması 1 hafta

• Telefonu değiştirdim ,yeni telefonda mobil ödeme yapılmıyorznfc açık ayarlarda ziraat mobil seçili fakat yinede olmuyor ,sebep nedir?

telefon s21 fe den s24 fe ye geçtik

• Bu kampanya hakkında bilgisi olan var mı ? Ben mi yanlış anladım acaba, herhangi bir üyeliğim yok, hediye olarak mı veriyor ;

Size özel "2024-25 sezonu sonuna kadar Tüm Süper Lig maçlarına ek olarak 12 ay boyunca geçerli Avrupa'nın ve Eğlencenin Yıldızı Paketi Hediye" kampanya kodunu Ziraat Mobil Süper Platform'dan alabilirsiniz!

Kampanya Koşulları:

Kampanyadan faydalanan müşterilere 3.588 TL değerinde 2024-25 sezonu sonuna kadar tüm Süper Lig maçları hediye edilecektir. Ayrıca müşteriler 12 ay boyunca geçerli Avrupa'nın ve Eğlencenin Yıldızı Paketine sahip olacaklardır.
    Süper Şube Platin müşterilerin Ziraat Mobil üzerinden Süper Platform menüsüne girerek "Fırsat Kodu Al" butonunu seçerek hediye paket kodunu alması gerekmektedir.
    Kampanya fırsat kodları stoklarla sınırlı olup, ilk 2.000 müşterimiz faydalanabilecektir.
    Hediye paket kodunun aktive edilmesi için Digitürk müşteri hizmetleri numarası (0212) 473 73 73 veya (0212) 473 73 77 aranarak Ziraat Bankası kampanyası kodu olduğu belirtilmeli ve ücretsiz üyelik işlemleri tamamlanmalıdır.
    Kampanya kapsamında Taraftar Paketi 4 Ekran (Smart Tv+Web+Cep+Tablet) ve aktive edilmesi durumunda ise Eğlencenin Yıldızı Paketiwww.beinconnect.com.tr ve beIN connect uygulamalarında izlenebilecektir.
    Paket kodu sadece beIN Connect servisi için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.
    Mevcutta Digitürk üyeliği olan müşterilerimiz kodu aktive ettirmek için (212) 473 73 73 numaralı telefonu aradıklarında Yeni Üyelik seçeneği üzerinden ilerlemelidir. Bu nedenle: a) (212) 4737373 no.lu telefon arandığında "Soyadı" onaylama anonsu sonrası 2 tuşlanmalı. b) Anons sonrası herhangi bir ev, cep, üyelik, TCKN bilgisi tuşlanmadan beklenmeli. c) Yeni anons sonrası Digitürk üyesi olmak için 2 tuşlanmalı ve sonraki adımlar da Yeni Üyelik için devam ettirilmelidir. d) Aynı cep telefonu numarasına birden fazla Digiturk üyeliği tanımlanamamaktadır.
    Kupon kodu kullanılmadan yapılan işlemler kampanya kapsamında geçerli olmayacaktır.
    Paket şifreleri nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.
    Paket şifreleri tek kullanımlıktır.
    Kampanya dönemi ve sonrasında kodun verildiği işlemin iptali, iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda verilen kod iptal edilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve yalnızca bir kod alabilir.
    Kampanya, ilgili tarihler arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş düzenlenen diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    TC. Ziraat Bankası A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Kampanya kapsamında satın alınan hizmet/ürün ile ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikâyeti (212) 473 73 73 Digiturk Müşteri Hizmetlerine iletebilirsiniz. Ziraat Bankası, satın alınan ürünlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Trendyol 6 taksit kampanyasından telefon alan oldumu , yani telefonu bölüyormu?

• Negan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Ziraat bankası ile dijitürk arasında yapılan anlaşma
    Belirli müşterilere sunuldu yani tüm süper şube müşterinde yok

• Merhaba hocam

Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir detayı var telefon için taksit yapmaz

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] 

ben kodu aldım ama beinconnect üyeliğim var. açıklamayı okudum yeni hesap açmanız ve kayıtlı cep no olmamalı diyor. akşam bein üyeliği olmayan başka bir hatla kullanmayı denerim.

• Arkadaşlar,prestij plus kart ile lounge kullanan oldu mu.Lounge keye üye mi olmak lazım yoksa sadece kart ile girilebiliyor mu.Istanbul havaalani iga lounge'a.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tecrübe eden yokmu?

• orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Gir kart bilgilerini, ödeme adımından bak bölüyor mu bölmüyor mu. Sonradan taksitlendirme değil ki bu. Telefon alışverişinide bölmez.

Anca tek çekim alıp nefes aylarında iki taksitle ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 26 Mart 2025; 12:14:16 >
    Evet hocam hediye olarak veriliyor. Yalnız üyelik süresi (1yıl) bitmeden iptal etmeniz lazım yoksa devam eder.

Bu arada ben yaptım ve üyeliği aldım👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life-i -- 26 Mart 2025; 14:16:26 >
  • pazarama hangi sektör geçiyor ziraatte

veya nereden bakabilirim sektör bilgisine daha önce yapmıştım alışveriş?

• Aldım hediye üyeliği, teşekkürler arkadaşlar

@life-i @Vamos Bien

• Bein connect üyeliği alan arkadaşlar sezon sonunda çağrı merkezi arayıp üyeliğini iptal etmeyin unutmasın gecen sezon başıma geldi hediye edilen film dizi paketi iptal olmadığı için 209 tl fatura kestiler 😊

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Kart bilgileri yoksa nasıl ücret kesecekler hocam ?

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.