Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.119
Cevap
566
Favori
1.414.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün ödedim troy 4 taksit yaptı gib üzerinden

• aidatsız bankkart kredi kartı geldi , bu kartın avantajları nedir acaba aidatlı kartın sahip olduğu hangi avantajlara dahil olmuyor ?

• kartımı agt diye nalet bi kargoya vermişler 10 gün oldu gelen giden yok.diğer bankalar 3 günde ulaştırıyor ne saçma bişey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama değiştikten sonra para transferi limitlerine bakamıyorum nereden bakıldığını bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Tüm menü

Açık bankacılık işlemlerim

İşlem limiti tanımlama olarak bakabilirsin.

Ya da ana ekranda "işlem limiti" yazarak arama yaparsan yine aynı menüye çıkarsın

• Borucusamosan B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

24 günde teslim gördüm agt den.bankayı arayıp biraz sıkıştırırsanız bir tık faydası oluyor yoksa agt tüm zamanların en kötülerinden.

• Arkadaşlar,Ziraat bankasi kredi kartı borcu için hesaptan otomatik ödeme talimatı mobilden verilemiyor mu,ben mi bulamadım,bu karta acemiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 20 Mart 2025; 21:49:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    deme yahu, önceki yıllarda yapıkrediye başvuru yaptığımda 3. günde eve teslim etmişlerdi.iş bankası garanti halkbank vb en fazla 5-6 gün sürmüştü.

• dede06 kullanıcısına yanıt
    dede bu ziraat kredi kartıyla manuel fatura ödemede işlem ücreti yok sanırım 1000₺’ye kadar dopru mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

uzay,benim de bilgim o yönde ancak uzun zamandır fatura ödemedim.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 1.000 tl ye kadar farura ödemlerinde işlem ücreti yok
    1.000 tl üstü işlemlerinde nakit avans faizi alınır
    Ben genel de kurumdan kart ile e ticaret olarak ödeme yapıyorum ücret alınmıyor bilginize

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Menü / kartlarım / kredi kartlarım
    Sağ üstten 3 nokta tıklayın kart ayarları
    Ödeme talimatı adımından otomatik ödeme verebilirsiniz

• dostlar ziraatin yeni kart alanlara 1000/250 kampanyası migrosda geçerli oluyor sanalkartla alışveriş yaptım.hergün 1 işlem kabul oluyor.

• bu ziraat ne değişik bi banka, daha yeni hesap açıp kredi kartı aldığım vakıfbank bile hergün limit arttırma teklifi yapıyor limit artmasın diye çok düşük tutuyorum ama ziraatte limit arttıramıyorum yılların müşterisiyim halbuki.
    limit düşsün diye yapı krediyi iptal ettim garanti bonusu düşürdüm yine vermiyor bankalar birliğine baktım 1 milyon limitim varmış diğer bankalarda sahiden denedim 1 milyona kadar veriyordu istemedim,ziraat 50 bin üzeri vermiyor diğer kartların limiti fazla diye yalan söylüyor tüm kartlarımın toplam limiti 150 bin bugün bankalar birliği risk merkezi rapor çıkardım baktım.kredi kartı borçlarımı hep erken öderim hiç gecikmiş borcum olmadı.
    ziraatin kredi kartını yeni aldım ama yıllardır müşterisiyim daha öncede kredi kartını alıp limit sorunu yüzünden kapattırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Mart 2025; 9:36:51 >
    Diğer bankalardaki müşteri limitiniz yüksek olduğu için 1 milyon gözüküyordur. Kart limitini değil, müşteri limitini düşürün. Yapıkredide müşteri limitim 400 bin fakat kredi kartı limitim 200 bin. Haliyle banka 400 bin tl kredi kartı var olarak görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 23 Mart 2025; 12:3:33 >
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    düşürdüm sağol bikaç gün bekliyip tekrar başvurayım

• hepsiburada giyim olarak geçiyor diyenleri görmüştüm bu kampanya hepsiburadada çalışır mı bilen var mı

alacağım şey giyim ya da ayakkabı değil

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 23 Mart 2025; 18:18:10 >
    Size katılıyorum. Geçen sene mobil bankacılık üzerinden 50-55 bin TL için müracaat ettim reddedildi ve ertesi gün sistemsel olarak 172 bin TL ye kendileri çıkardı.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Geçmez diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.