< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (554. sayfa)

-
-
Ziraat kredi kartımdan faturalar için otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum, onay ekranında aşağıdaki uyarı çıkıyor:
Ödemenin gerçekleşeceği tarihten itibaren nakit avans faizi işletilecektir.
Faiz mi ödeyeceğim karttan otomatik fatura ödeyince?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle gözüküyor. ben talimat verirken bu faiz olayı için 1000 tl ve üzeri faturalarda diye bir ibare vardı. şimdi o ibareyi de kaldırmışlar
-
kredi kartı alsak yıllık kart ücreti alıyor mu bunlar
-
ziraat bankkart şubeden aidat iptali yapıyorlar mı acaba
-
yeni bankkart aldım dostlar bankkart liralar nerelerde kullanılır. market benzin istasyonu mesela hangilerinde kullanabilirim
Heryerde kullanabilirsin Bankkart puanın kadar alışveriş yap uygulama içerisinden Bankkart ile öde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
migrosun cep uygulamasında denedim puanlar görülmedi.
şöyle bi kampanyası varmış yeni gördüm. ilk defa kart alana her 1000 liralık alışverişe 250 lira veriyor.daha kart gelmeden sanal kartla puanlar birikti.
ziraat için puan harcama yerine çokta ihtiyaç yok. misal 300 puanın var 300 veya daha altı istediğin alışverişini mobil uygulamada bankkart lira ile öde seçeneğinden ödüyorsun harcamandan düşüyor.
kart ile ilgili önemli bilgi:harcarken sorun yok ama kazanırken hemen hemen tüm kampanyalarında ziraat posundan işlem şartı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 17 Mart 2025; 7:6:11 > -
-
Ziraat'te kart ücretini 6 aylık belirli tutarda harcama sözü karşılığı uygulama üzerinden iade ediyor. Bana 6ay 3000 lira harcama sözü karşılığı iade etti.
-
Detaya gir hocam başvurun alınmış sorun yok görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarısını ödeyip başvuru yaptıysanız başka bir yapmanıza gerek yok diğer ekstre kesilince faiz işlemediğine dair mesaj da geliyordu sanırım uygulamada görürsünüz. Orda o şekilde gözükecek hep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
prestij için mi bu hocam?
-
tüm kartlar için mi geçerli bu hocam? nerede yazıyor
-
evet faiz ödüyorsunuz bugün bende vermek istediğimde o uyarıyı gördüm. Çoğu banka bunu alıyor bu arada almayan üç beş banka var onlardan verdim artık.
-
Bankkart Combo. 118 liraydı kart ücreti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 17 Mart 2025; 20:23:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar. Trafik Para Cezası ödeyeceğim. Bunu vergi sayıp sonradan 4 taksit yapıyor mu deneyen var mı acaba ?
-
Vakıfbank taksit yaptı benim trafik cezası ödememi. Ziraat bankası da yapar diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X