Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.070
Cevap
521
Favori
1.322.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada dün geldi kart maaş kartı ve kredi kartı bir arada tek karttaymış benim merak ettiğim alışveriş yaparken hangisinden çekiyor. Birde bankamatik kartımı kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa bu geldiği anda hem kredi kartım hem bankamatik kartım iptal mi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Bunu ben de merak ediyorum. Tek seferde 1800-1900 civarı bir alışveriş yapacağım. kalan 100-200 TL zaten 1 ayda mutlaka harcanır. Kampanya açıklamalarında belirgin bir ifade yok ama tek seferde 1500-2000 harcayıp da 75-100 tl puan kazanan varsa bilgi vermesi çok makbule geçecek.

Ben bin lira harcayınca 50 geldi direk.2 bine de 100 gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Banada dün geldi kart maaş kartı ve kredi kartı bir arada tek karttaymış benim merak ettiğim alışveriş yaparken hangisinden çekiyor. Birde bankamatik kartımı kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa bu geldiği anda hem kredi kartım hem bankamatik kartım iptal mi oldu

Kartı posa koyunca 2 seçenek çıkıyor banka kartı ve kredi kartı diye kasiyer ordan seçiyor.
  • Sigortam.netten bi poliçe yaptıracagım 1800tllik. Puan kazanmak için ne yapmam gerekli pos şartı var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Pos şartı yok ama kampanyaya katılmayı sakın unutmayın siteden veya smsle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonunda tv reklamları dönmeye başladı.yeterli tanıtım yapamadı ziraat bu kart değişim süreci ile ilgili....
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    Başvursak şimdi, aidat ne zaman yansır ve ne kadar, sitede bulamadım bilgi, sadece 6 ay harcama taahhütüne aidat geri veriyormuş, bunu buldum

• aidatın 23.75 olarak uygulanacağı söylendi,hemen alan bankalarda var,6 ay sonra alan da yıl sonunda alan bankalarda var.Ziraat nasıl uyguluyor bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

sonunda tv reklamları dönmeye başladı.yeterli tanıtım yapamadı ziraat bu kart değişim süreci ile ilgili....

tv reklamı da tırt, o bahsettiği dönüşümleri kendisi de dahil diğer bankalar yıllar önce yapmaya başlamıştı zaten
  • Arkadaşlar, babam dün banka kartını verdi. İçinde 30₺, falan olacak. 2 3 senedir duruyor çek onu dedi. Gittim bankamatiğe, miktar ₺, çekilebilir tutar 112 ₺, dedi. 100 tl olan tutar karttaymış. Ben de karttan hesaba aktar yapıp. 110 ₺ çektim. Bu karttaki 100₺ nereden geldi?

Kredi kartı değildir umarım. Babam öyle birşey istememiş. Eğer çektiğimiz para kredi kartındansa o kartı nasıl kapatırız?

• bu kartın çıkma sebebi tamamen kredi kartı adı altında aidat alacak olmaları. bu bankadan kredi çektim. dolayısıyla hemen bana bir kredi kartı da kitelediler fakat açmadım kullanmadım o yüzden aktif olmadı ve aidat kesemiyorlar. şimdi combo kart çıkarttılar hem banka hem kredi kartıymış. peki ben kredi yatırırken mecbur bu kartı aktif ettiğimde kredi kartınıda aktif etmiş olacakmıyım ? benden kullanmayacağım halde kredi kartı aidatı kesecekler mi ?
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    İlk sene aidat yansımaz. Sonraki senelerde her sene kartı aldığınız ayın ekstresine harcama olarak yansır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Combo kart bankada kredi kartı olanlara gönderiliyor. Kredi kartı olmayanlara istekleri dışında combo kart çıkarılmıyor.

Bankaya başvuru yapmadan, size sözleşme imzalatmadan kredi kartı çıkarılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2018; 9:22:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Combo kart bankada kredi kartı olanlara gönderiliyor. Kredi kartı olmayanlara istekleri dışında combo kart çıkarılmıyor.

Bankaya başvuru yapmadan, size sözleşme imzalatmadan kredi kartı çıkarılamaz.

hocam kullanmadığım halde bana hiç sormadan çıkarttılar kombo kartı. kredi çekmiştim onun yanında mecburi verdiler ama açmadığım için kart aidatı vermiyorum. bunu da açmasam eski banka kartımla kredimi ödemeye devam edebilirmiyim ?
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Sistemde kredi kartı bilgisi yoksa Combo Kart çıkmaz, daha önce adınıza kredi kartı çıkarılmış siz teslim almamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Şimdi Combo kart ilk işlemde (ikisş birden) aktif olur, alışverişte banka kartı seçseniz de, o yüzden istemiyorsanız kartı kullanmayın. ATM'ye sokup çekmeniz bile aktif olması için yeterlidir.
    Kredi kartını iptal ettirebilir, veya banka hesabınıza combo olmayan düz banka kartı çıkarttırıp öyle devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2018; 10:56:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Axess kadar avantajı var mı? Benim 2018 puanım bu axessten

bende axess kullanıyorum bende de hiç puan birikmiyor.nasıl biriktiriyorsunuz bu puanları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Sistemde kredi kartı bilgisi yoksa Combo Kart çıkmaz, daha önce adınıza kredi kartı çıkarılmış siz teslim almamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Şimdi Combo kart ilk işlemde (ikisş birden) aktif olur, alışverişte banka kartı seçseniz de, o yüzden istemiyorsanız kartı kullanmayın. ATM'ye sokup çekmeniz bile aktif olması için yeterlidir.
    Kredi kartını iptal ettirebilir, veya banka hesabınıza combo olmayan düz banka kartı çıkarttırıp öyle devam edin.

kredi çekerken zoraki verdikleri için bu combo kartın iptali durumunda herhangi bi yaptırımları olurmu hocam ? kredi şartlarında söylemişlerdi, çıkartın en kötü kullanmayın o zaman aidat alınmaz demişlerdi
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Normalde yaptırımı yok. Ama içinizin rahat olması için kartı hiç kullanmama yöntemini yapabilirsiniz, kullanılmayan kart pasif durumda kalır ücret yansımaz. Dediğim gibi kartı hiç kullanmayın, bankamatik için yeni kart çıkarttırın.

• dede06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da kombo kart çıkarmışlar fakat hali hazirdaki karttin yıllık ücreti yok. Öğrenci iken cikarttigim ögrenci karti diye gectiği icin. Şuan öğrenci değilim bundan dolayı yeni kartın yıllık ücretli kart olması ihtimali yüksek gibi. Almadan eski kartı son tarihine kadar kullandım mi ?

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Her kampanyaya katılıyorum hocam ama tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.