Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.070
Cevap
521
Favori
1.322.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kart gelirse almayacağım. Kart aidatı varmış. Kartı alırsam kredi kartıni ayrıca iptal edebilir sınıf dediler fakat bu seferde eski kredi kartım da iptal olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktif ileti bugün 20 gün beklettiği senin kankan kartını getirirken gördüm:

elinde cebinde arabasında çantasında hep ziraat combo logolu zarflar vardı aktifileti elemanlarının

20 gündür nedesiniz dedim sorma abi dediler la tamam verin dedim

kombolama kartlar için seferber olmuşlar herhald senin kuveyt kartları geri kalmış:

müşterisi olan herkese COMBO KARTI gönderiyor ziraat kafayı yemiş

bende eski bir bankkart vardı hiç para yatırmıyorum kullanmıyordum sanırım bana da getirecekler hiç yoktan kart aidatı stresi çekeceğiz

adamaıllı bir kampanya yaparlarsa kullanırım ama şu ana kadar 2 kampanya ikisi de bana cazip gelmedi

halkbank paraf ilk çıktığında 400 alışverişe 100 tl iade verdiydi bu ziraat buğday başağı olsa da verse ama nirdeeeee?
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Kredi kartında kart aidatı var. Öğrenci kartınızda da öğrenciliğiniz bittiğinde aidat yansıtılmaya başlanır. Şu an öğrenci iseniz yeni kartta da aidat alınmaz.

Aidat yönünden kredi kartı ile banka kartı tek fiziki kartta birleştirilmiş gibi düşünün. Combo oldu diye ekstra aidat durumu yok. Eski karttan devam etmek istiyorsanız combo kartınızı iptal ettirmeyin. Mevcut kredi kartınız da iptal olur ortada kalırsınız. Eski karttan devam etmek istiyorsanız yenisini kullanmayın. ATM'ye sokup çekmek bile kullanım sayılır eski kart iptal olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: dede06

sonunda tv reklamları dönmeye başladı.yeterli tanıtım yapamadı ziraat bu kart değişim süreci ile ilgili....

tv reklamı da tırt, o bahsettiği dönüşümleri kendisi de dahil diğer bankalar yıllar önce yapmaya başlamıştı zaten

2 kart aynı anda tek kartta olan başka banka hangisi?
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Şuan öğrenci değilim fakat kartin skt 2019-2020 yılı. Öğrenciyken aldığım için hala aidat yok. O yüzden alırsam kesin aidatlı olacak ben alsam kullanmayıp bir kenara koysam mi yoksa hiç karti almadan geri mi gitse? İlk seçenek daha mantıklı sanki.Eski kartlarin Skt tarihine kadar kullanırım. Karti bankamatikte vs kullanmasam aldığım gibi biryere kaldirsam eski kartlari aynen kullanmaya devam edebilirim değil mi ?

• Bankkartta kampanyalarda başka seçeneklerde var, şartlar okumadan ne varsa katılmıştım dechatlondan 200 küsürlü alışveriş yaptım anında mesaj geldi 10kusur puan kazandınız şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500e ulaştım 25 kazandınız diye mesaj geldi nerede kullanıyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

quote:

sonunda tv reklamları dönmeye başladı.yeterli tanıtım yapamadı ziraat bu kart değişim süreci ile ilgili....

tv reklamı da tırt, o bahsettiği dönüşümleri kendisi de dahil diğer bankalar yıllar önce yapmaya başlamıştı zaten

bütün bankalar

• Sms atmıştım başvuru için dün aradılar, kart aidatı varmı dedim var ama işte şöyle kampanya böyle kampanyalar var zaten kurtarıyorsunuz falan filan anlattı, öyleyse kalsın dedim kapattım. aidatla uğraşmayı sevmiyorsanız hiç başvurmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

bütün bankalar

Pos cihazına takınca banka kartı mı kredi kartı mı diye soran başka banka hangisi? Varsa o karta geçeyim.

• Arkadaslar bu kartın kredi kartı kısmını kapattırıp sadece banka kartı olarak kullanamıyor muyuz? Kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık kac gün oldu internet şubesinden baktığımızda halen açık görünüyor??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütün bankalar

Pos cihazına takınca banka kartı mı kredi kartı mı diye soran başka banka hangisi? Varsa o karta geçeyim.

hepsi

manyetik şeritten çekerse vadesiz hesabından, çipli kısmı takarsa kredi kartından çeker

• Aidat İade kampanyasını yapan var mı? Yaparsak aidat kilitleme ihtimali artar sanırım.

Kampanya şu:

"Aidat İade özelliği, kredi kartı ücreti kadar ComboLira kazanma fırsatı sunuyor!"

ComboLira'lar 6 aylık süre boyunca her ay yapılacak aşağıdaki tabloda belirtilen aylık harcama tutarları taahhüdüne karşılık katılım anında yüklenir.

Asıl Kart Ek Kart
    Bankkart Combo 500 TL 250 TL
    Bankkart Combo Gold 750 TL 375 TL
    Bankkart Combo Platinum 1.000 TL 500 TL
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Evet, Kenara koysanız da olur. Sonuçta kart kullanılmadığı sürece pasif kalır, eski kartlarınızı kullanmaya devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 20 Mart 2018; 11:03:14 >
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Ziraat Bankasında da aynı sistem vardı, iki şubedeki hesabımı kredi kartına tanımlatmıştım bankamatik kartı yerine kredi kartını kullanıyordum. Bu kart ile yaptıkları yenilik, bir karta bankamatik ve kredi kartı olarak iki ayrı kart numarası vermişler (neye yarayacak sa!) o kadar.
  • Online başvuru yapmak istediğimde hep şuanda işlemi gerçekleştiremiyoruz diyor sizde de böyle mi

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    "Kartın kullanımı karışık, sürekli banka kartı mı kredi kartı mı diye sorulması pratik değil. Ayrıca banka kartının tüm bilgileri tek yüzde kalıyor bu güvenlik riski yaratabilir. Banka kartının cvv si ön tarafa alınmalıydı."

Ben de aynı fikirdeyim fakat, bankamatik kartı genelde sadece para çekip-yatırmak için kullanılıyor. Alışveriş için zaten ortalama herkeste bir kredi kartı mevcut, ayrıca bankamatikten parayı peşin çektirme ile elden ödeme arasında bir fark yok diye düşünüyorum (Tabi ekstra durumlar hariç)

NOT: Online alış verişi atlamışım, online alış veriş için kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 20 Mart 2018; 21:38:24 >
  • Ben zaten yıllardır aynı amaçla kullanıyorum kredi kartı ile hesabıma ulaşıp para yatır çek yapıyorum zaten

• şimdi güncel kampanyalar nelerdir arkadaşlar, hiç bi şey anlamadım ben :)
  • Bugün bir iş yerinde birisi bu kart ile geldi ödeme yapmak istedi pos cihazı onay vermedi adam kredi kartı aktif değil banka mantık kısmında para var dedi satıcı pos cihazından seçim yapamıyorum dedi. Şimdi ödemeyi yaparken kredi kartımı banka kartımı nasıl seçilecek

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.