Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aydoğan* Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.609
Cevap
548
Favori
1.365.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben denedim fakat umduğum gibi olmadı, başka bankadan (İşbankası aidatsız kart) aldım internet şubesinden baktım 530 TL limit vermişler daha kart gelmeden iptal ettirip, comboyu geri istedim.
  • Her ay İnternet VD'sinden KDV ve Damga Vergisi ödüyorum. Odemeleri Combo karttan yapsam Combolira verir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt44 T kullanıcısına yanıt
    verir bence, ödemelerde sektör sınırlaması yok, sadece kampanyayı başlatmayı unutmayın ödemeyi yaptıktan sonra kampanyaya katılım olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf07.

Aidat İade kampanyasını yapan var mı? Yaparsak aidat kilitleme ihtimali artar sanırım.

Kampanya şu:

"Aidat İade özelliği, kredi kartı ücreti kadar ComboLira kazanma fırsatı sunuyor!"

ComboLira'lar 6 aylık süre boyunca her ay yapılacak aşağıdaki tabloda belirtilen aylık harcama tutarları taahhüdüne karşılık katılım anında yüklenir.

Asıl Kart Ek Kart
    Bankkart Combo 500 TL 250 TL
    Bankkart Combo Gold 750 TL 375 TL
    Bankkart Combo Platinum 1.000 TL 500 TL

aidat 25 tl mi ? ben anlamadım hiç bişi..
  • normal kart için 25tl civarı bir yıllık ücreti var 6x 500 yapabilirsen iade ediyor muş ben yapamam
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    ÜRÜNLER sayfasında bankokart göremedim ben.. klasik gold platinium vs için ücretler var..
  • Mrb arkadaşlar benim combo kartta 40 tl puan var nerede hangi alışveriş sitelerinde kullanabilirim ya da parayı çevirme var mı ne yapmamızı tavsiye edersiniz...
  • Kartlar sayfasına bakınca Tamamı Bankkart olarak görünüyor, başka kart görünmüyor, sanırım eski kartların hepsi Bankkart oldu, dolayısı ile kart fiyatları oradaki fiyatlardır.
    Buna göre muhtemelen yeni bir zam gelene kadar şu fiyatları ödeyeceğiz, Klasik 23.75, Gold 39.50, Platinium 47.75 TL

www.bankkart.com.tr
    Kartlar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Mart 2018; 13:19:30 >

• Arkadaşlar maaşımı ZİRAAT dan alıyorum .

Kredi kartı ücreti alırlar mı ? Yoksa maaş müşterilerinden almıyorlar mı ?

Kasko ödemesi yapacağım . En azından 25 tl si puan olarak döner diye Combo Kartı kullansam mı diyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 24 Mart 2018; 16:13:33 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
  • Maaş müşterilerinden aidat almazlar heralde.
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Malesef alıyorlar, ilk önceleri 3-4 yıl önce enaz 3 otomatik ödeme talimatı verince almıyorlardı, bu uygulamayı daha sonra kaldırdılar.
    Hatta tepki olarak kartımı iptal ettirdim yine bir şey değişmedi. Şimdi bilmiyorum ne alemdeler ama ben 23.75 ödedim, çünkü diğer bankalar yaklaşı 50 liralardan başlayıp yüz liralara kadar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Maaş müşterilerinden aidat almazlar heralde.

Maaş müşterisiyim benden alınmıyor. Fakat emekli maaş müşterisi babamdan alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem_2c kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi oldu ben de emekliyim, demek ki onun için cezalandırılıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

konuyla alakasız ama hesapta 800 tl üstü olursa h.işletim ücreti alınmıyor değil mi?

Yaklaşık 2 senedir DANIŞTAY kararı gereği Ziraat dahil hiçbir banka Hesap İşletim Ücreti alamıyor almıyor alınmıyor hocam .

• Arkadaşlar bende üniden kalma hatta askerden kalma 2 kart var bankomat kartı. Şimdi bu comboya geçsem. Kredi kartı aidatı mı ödeyeceğim bir de?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 tl lik tel alsAM KOMBO VERR MI 100 TL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

quote:

Maaş müşterisiyim benden alınmıyor. Fakat emekli maaş müşterisi babamdan alıyor.

kamuda bazi kurumlardan alinmiyor ozellikle.
    (kamu hastaneleri birligi gibi )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

quote:

kamuda bazi kurumlardan alinmiyor ozellikle.
    (kamu hastaneleri birligi gibi )

Benden de alınmıyor halk sağlığı.

• Ben ogrenim kredilerini odedim.

Ayrica emlak vergisini odedim.

Geldi 100 combo

Lakin nerede nasil harciyacagiz

Onu da bir ogrenirsek

Ayrica burasi combo kampanya degil ziraat tartisma yerine donmus

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.