Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.613
Cevap
549
Favori
1.366.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 kere 500 e 75 aldım bugün 2800 daha çektirdim ama puan mesajı gelmedi . Sadece 28 lira yüklendi puan . İşbank posundan çektiği için . Uygulamada da hala 490 lira harcamanız lazım diyor . Anladığım kampanya 25 i gelmedi ama neden. Provizyonda olduğu için mi ki .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    İlk kayıt olduktan sonra 1 ayı doldurduysanız gelmez. Süreniz bitmiştir. 1 ay içinde 2000₺ harcamaya veriyor puanı...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

İlk kayıt olduktan sonra 1 ayı doldurduysanız gelmez. Süreniz bitmiştir. 1 ay içinde 2000₺ harcamaya veriyor puanı...

Eyvallah hocam aynen dediğin gibi imiş sağlık olsun

• Benim ziraat maximum kartım vardı. İptal edip bu kartı yolladılar. 500'e 25 vermesi güzel fakat alışveriş sitelerinde puan falan geçmiyor.

Market sektöründe ise sadece A101'de geçiyor.

Giyim sektöründe durum nedir bilmiyorum. Maximum kart geçen mağazalarda puan kullanılıyorsa iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 30 Mart 2018; 22:53:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bu yatan combo puanları nerde harcayabiliyoruz şok migros ta falan geçiyor mu?

A101 de geçiyor hocam.

• Tüm maximum geçen yerlerde geçiyor deniyor puani

Daha ne olsun

• Sorum var: harcama 500tl ye ulasinca mi lira veriyor yoksa her 500luk alisverise mi?

Dun 300tl lik alisverisim oldu bugun 200 tl daha harcarsam combo alabilir miyim??

• audioslave kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Ayın sektörü Nisan 'da Akaryakıt olmuş.. Tüm akaryakıt istasyonlarında 100 lira üstüne %5 combo veriyor limit 20 combo lira. Arabayı az kullananlar için 4*100 lerden iyidir

• 100 tl ve üzerine akaryakıt alımına %5 combo lira (maximum 20 tl) kazanmak için;
    Bankkart Mobil uygulama /Combo dünyası başlığını tıklayarak/ayın sektörü/ katıl tuşlarına basıp kampanyaya katıla bilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dunde 200tl lik benzin almistim ha:(

• Arkadaşlar benim kartın ön yüzü banka kartı arka yüzü kredi kartı

İlla kredi kartıyla mi ödeme yapmam gerekiyor. Alacağım Ürüne Limit yetmiyor da banka kartıyla alsam puan geliyor mu

• Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Maksimum karta yapılan taksitler aynen combo karta da yapılabilecek. Taksit teknik olarak mümkün yani. Burada işyerlerinin de bu hususta bilgilendirilmesi, kasiyerin bu karta taksit yapılacağını bilmesi gerekiyor. Yoksa:

Özellikle küçük esnaf benim combo kartla anlaşmam yok, taksit yapamam diyecektir.

Daha geçen yaz, Ankamall Vatan'da maksimum kartımı verip taksit deyince kasiyer afalladı. Sonra kartın üzerindeki minicik maksimum logosunu gösterince jeton düştü, hemen taksit yaptı. Şimdi combo kartla aynı yere gitsem %90 ihtimal o karta taksit yapamayız diyecek.

Türkiye'de Taksit yapmayan kredi kartının hayat damarlarından biri kopmuş demektir. O taksit yapılacak, yoksa tutunamaz. Kredi kartının üç tane hayat damarı var, taksit, puan, masraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Nisan 2018; 12:0:44 >
  • Şu anda maximum anlaşmalı iş yerlerinde geçiyor ilerde kendi poslarını koyarlar muhtemelen kazanılan combo paralar iş bankası poslarında kullanılıyor kazandığım 100 combo parayla benzin aldım bugün iyi geldi bu pahalılıkta

• Toplamda her 500 e 25 veriyor.

Mutlaka kredi kartı seçeilmeli.

• arkadaşlar, 3000tl lik telefon aldığımız zaman bu karttan sadece katılım göstererek hesabımıza 100 tl mi yatıyor ?
  • Puanlar Çağdaş, Altunbilekler vs. marketlerde geçiyor mu bilgisi olan var mı?
  • Puanı internetten kullanamıyorum.Nerede kullanabiliyoruz ?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    maximum puan kullanılanabilen yerlerde geçeceği konuşuluyordu.Denemekte fayda var.
  • Puanlar maximum puan kullanılabilen her yerde geçiyor. Bir kısmını Shell'den yakıt alarak harcadım, bir kısmını Migros'da.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.