Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.613
Cevap
549
Favori
1.366.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

Ben ogrenim kredilerini odedim.

Ayrica emlak vergisini odedim.

Geldi 100 combo

Lakin nerede nasil harciyacagiz

Onu da bir ogrenirsek

Ayrica burasi combo kampanya degil ziraat tartisma yerine donmus

Hocam öncelikle faydalı tecrübe paylaşımıınız için teşekkürler.

Bu konuda her 10 sorudan 9 u hangi harcamalarda combo verdiği ile ilgili olacaktır..

Fakat, forumun en büyük olumsuz yanı korkarım burada yaşanacak ve konu sayfası 100leri bulacak, kimse şu net aranan bilgiye ulaşamayıp aynı sorular sorulmaya devam edilecek..

Bir fark yaratır mı bilmiyorum ama bu konu özelinde bir farklılık yapılsa ve combo kazananlar aynı mesaja cevap olarak kombo kazandıkları harcama bilgilerini paylaşsalar ve böyle 100lerce sayfa yinelenen sorulardan ve yakınmalardan kurtulsak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 25 Mart 2018; 0:26:14 >

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Combo denilen kart zaten bir banka kartı ve bir kredi kartının birleşimi anlamında veriliyor. Yani kredi kartınız yoksa combo olamazsınız. Kredi kartı talep ederseniz de banka kartınız zaten olduğundan banka size ikisini birleştirip doğrudan combo kart gönderir. Bu durumda kredi kartınız için kart aidatı kapsamına girmiş olursunuz.
  • Combolar maxipuan gibi is bankasi posundan gecti adese de ve kagitta maxipuan kullanimi dedi

Arada faydali bilgiler de olsun koca konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kredi kartı olmaz arkadaş yaa daha önce defalarca chip para kullandığım yerlerde bu kattaki bonusu kullanamıyorum nasıl kullanırım Nerede kullanırım varmı bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: getz63

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu 100₺ kullanimi belirli yerlerde olacaksa, cok pratik degil.

Bir de bu 2.000₺ kullanimi sektor ayirmiyor degil mi? 2.000 ₺lik bir telefon alacagim, 100₺ yatinca da ivirini zivirini alirim diye hesapliyordum.

Sektör ayrımı yok çip parayı da anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsiniz ya da param hesabı açıp oraya yükleyebilirsiniz.

Hocam ben param hesabı açtım ama para yatır deyince direk kredi kartından istiyor.Bonusu nasıl yatirabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

quote:

Orijinalden alıntı: getz63

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu 100₺ kullanimi belirli yerlerde olacaksa, cok pratik degil.

Bir de bu 2.000₺ kullanimi sektor ayirmiyor degil mi? 2.000 ₺lik bir telefon alacagim, 100₺ yatinca da ivirini zivirini alirim diye hesapliyordum.

Sektör ayrımı yok çip parayı da anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsiniz ya da param hesabı açıp oraya yükleyebilirsiniz.

Hocam ben param hesabı açtım ama para yatır deyince direk kredi kartından istiyor.Bonusu nasıl yatirabilirim?

Bu kısımdan puanla yükleyi seçmeniz lazım.

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU]

• getz63 kullanıcısına yanıt
    Hallettim teşekkür ederim verdikleri 25 tl yi harcaması da dert oldu.

• Bir devlet bankasının daha eline yüzüne bulaştıracağı bir bireysel bankacılık girişimi....

Ne diyelim umarım başarılı olurlar....
  • Bu kartı banka kartı mi kredi kartı misormasın diye ayarlamak mümkün mü hesap boş zaten kullanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim combo kartım da bu gün ulaştı hiç işlem yapmadım ancak teslimatla birlikte maximum kart otomatik olarak ek kart pozisyonuna geçmiş.hadi hayırlısı bakalım
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    bankkart comboyu kullanmaya başladıktan sonra öbür maximum kartı iptal ediyorlar
  • Vergi ödemesine çip vermedi. Şerefsiz mi ne bunlar o ödemeden sayılmıyor mu?

• Ziraat Combo ile Vakıfbank World kartı birbiriyle çiftleştirsinler de olsun: SUPER JUMBO KARTİNGEN
  • Combo kartı atm soktum,şifre yi girdim sms geldi “combo kartı kullanmaya başladığınız için maximum kartınız iptal edilmiştir.”
    Maximum kartı kullanmaya devam etmek isteyenlerin bilgisi oldun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün kurye kartı getirdi ben almayacağımı önceki aidat olmayan kartın iptal olacağını söyleyince kurye ben telefondan müşteri kartı istemedi şeklinde girecem eski kartınız yine iptal olur siz alın falan deyince nasıl oluyor ya dedim ben eski kartı skt ye kadar kullanacam. Evde bulunamadı diye girin o zaman dedim yok öyle giremem müşteri almadı diye girecem diye inat ısrar etti. ALmadım gitti
  • emekli maaşı müşterisinden eft-havale ücreti kesen ,kredi kartı yıllık aidatı kesen banka ister combo desin ,ister cumbo
    şikayetime verilen cevap , çalışanların giderleri ve çok sayıda giderleri olduğu için almak zorundayız şeklinde memur havası da cabası
    sanki diğer banka çalışanları ücretsiz çalışıyor ve hiç gideri yok

işin kötüsü maaşımı ziraat bankasından, iş bankasına taşımam oldu
    akbank varken bununla uğraşmanın bir tane dahi mantığı ,getirisi var mı ?

gerçi hiç değilse bir işlem için şubede artık saatlerce bekleyip ,memur tavrı görmüyorum

axess free bile bunlardan fazla kampanya verir

birde anladığım kadarıyla hesap ile kredi kartını birleştirip riskimizi daha çok artırıyor ,kartı kaptırdığımızda ne var ne yok hepsini kaybedeceğiz yani

bu arada işbankasında da sanki yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi geliyor
    gerçi axessin de niye bu kadar para dağıttığını da çözemedim ?
    anlayamadığım bir şeyler dönüyor ama hayırlısı diyeyim :)

• Kampanyadan daha ne bekleyecektiniz ki? Adam herhangi bir yerde harca 500'e 25 TL (vs. vs.) diyor.

Cidden merak ettim nasıl bir kampanya bekliyorsunuz?

Havadan 300 tl verecekler, alın harcayın diyecekler öyle mi? Ekşi'nin dalga geçtiği kadar varsınız.

Edit: Bu arada shell'de geçiyor puanlar. Bir de artık kartın bilinirliği artıyor, kasiyerler falan "kredi kartı mı banka kartı mı?" diye soruyorlar daha kartı ellerine alır almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 30 Mart 2018; 14:13:24 >
  • Başvuru yapmıştım, kart geldi. Taksit olayı çözüldü mü geçmiş mesajlar da dile getirilmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar.

"Katlı ComboLira kullanımlarınızın detaylarına Bankkart Mobil, İnternet Şube, 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ve Şubelerimizden ulaşabilirsiniz."

Bunla ilgili bilgi sahibi olan bar mı ?
  • Bende 2000 doldurdum gerçekten güzel kampanyaydı. keşke bi daha olsa.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.