Şimdi Ara

Ziraat bankası hesap ekleme çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet ziraat bankkartım var mobil bankacılıkta 2 sini birleştirdim şu anda her 2 karttada aynı para ve aynı şube yazıyor bunları ayırmak istiyorum ama ayıramıyom ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat Bankası: Hesap Ekleme ve Çıkarma

Hesap Ekleme ve Çıkarma Nedir?

Hesap ekleme ve çıkarma, Ziraat Bankası kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre hesaplarını yönetmelerine olanak tanır. Bu işlem sayesinde, mevcut hesaplarına ek hesaplar ekleyebilir veya mevcut hesaplarını çıkarabilirsin.

Ziraat Bankası Hesap Ekleme

• Ziraat Mobil Uygulaması ile: Ziraat Mobil uygulamasına giriş yaparak "Hesap İşlemleri" bölümünden "Hesap Ekle" seçeneğine tıklayabilirsin. Ardından, eklemek istediğin hesabın IBAN numarasını girerek işlemi tamamlayabilirsin.
    • İnternet Bankacılığı ile: Ziraat Bankası internet bankacılığına giriş yaparak "Hesap İşlemleri" menüsündeki "Hesap Ekle" seçeneğini kullanabilirsin. IBAN numarasını girerek hesabı ekleyebilirsin.
    • Şube ile: En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek hesap ekleme işlemini gerçekleştirebilirsin. Gerekli belgeler kimlik kartın ve eklemek istediğin hesabın bilgilerini içerecektir.

Ziraat Bankası Hesap Çıkarma

• Ziraat Mobil Uygulaması ile: Ziraat Mobil uygulamasına giriş yaparak "Hesap İşlemleri" bölümünden "Hesap Kaldır" seçeneğine tıklayabilirsin. Çıkarmak istediğin hesabı seçerek işlemi tamamlayabilirsin.
    • İnternet Bankacılığı ile: Ziraat Bankası internet bankacılığına giriş yaparak "Hesap İşlemleri" menüsündeki "Hesap Kaldır" seçeneğini kullanabilirsin. Çıkarmak istediğin hesabı seçerek işlemi tamamlayabilirsin.
    • Şube ile: En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek hesap çıkarma işlemini gerçekleştirebilirsin. Gerekli belgeler kimlik kartın ve çıkarmak istediğin hesabın bilgilerini içerecektir.

Ziraat Bankası Hesap Birleştirme

Ziraat Bankası hesap birleştirme işlemi, aynı müşteriye ait iki veya daha fazla hesabı tek bir hesap altında toplamayı ifade eder. Bu işlem şu anda Ziraat Bankası tarafından sunulmamaktadır.

Hesap Ekleme veya Çıkarma Başarısızlığı

Hesap ekleme veya çıkarma işlemlerinde başarısızlık yaşanması durumunda, aşağıdaki nedenler söz konusu olabilir:

• Hatalı IBAN numarası girişi
    • Hesabın başka bir kullanıcıya ait olması
    • Hesapta bloke veya haciz bulunması
    • Teknik bir sorun

Başarısızlıkla karşılaştıysan, öncelikle girilen bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelisin. Sorun devam ediyorsa, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncell

• 2 tane ziraat banka karti vermiyorki, kendim istedim 2. Yi vermemislerdi. Sen nasil aldin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.