< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmdhero -- 26 Kasım 2018; 20:17:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmdhero -- 26 Kasım 2018; 20:17:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bankalar da bildiğim kadarı ile atm limiti 1000-1500 arası günlük limit olarak değişiyor. Maaşı farklı günlerde çekin işlem parası alınmaz.
Bankaların firmalara maaş hesapları için promosyonları var, mesela 15 kişiye kadar 2500 tl 50 kişiye kadar 5000 tl firmaya para ödenmesi gibi.. Bu promosyon anlaşması çok büyük firmalarda insan kaynaklarının / finansın orta ölçeklilerde ise patronun elinde.. Ben çalıştığım firma da finans uzmanı olarak yer alıyorum ve işim gücüm elalemin parasını almak / vermek organize etmek vs vs. Bu bankalar genelde 2 yıllık anlaşma yaparlar promosyon karşılığında ve bir kereye mahsus bu promosyon bedelini öderler ama senden de karşılığında fatura isterler. Allah var bizim patron inanılmaz derecede işçi dostu bir adam. İşleri kötü olsa bile arabasını satar işçilerinin maaşını öder zira adam işçiyi memnun etmez ise işlerin yetişmeyeceğinin farkında. Neyse maaşların bankaya zorunlu yatması şartı oluştuğunda çalıştığımız 3 bankadan da bize teklif geldi, Ben tabi patrona danıştım ve hangi bankayı seçmem gerektiğini sordum .. 3 banka da promosyon olarak benzer teklifler sunmuştu. Adam bizi boşver sizin işinize hangi banka geliyorsa ondan işlem yap dedi, işçiden sonra hesap işletim ücreti hede hödö kesmesinler dedi... 3 banka ile de yakın olmama rağmen aralarında en yakın muhattap bulduğum bankayı arayıp "Promosyonu boşver, eğer maaş yatan hesaplardan masraf kesmeyecekseniz sizinle çalışacağız" dedim... Sonuç olarak maaş müşterileri için Sınırsız ücretsiz eft/havale, hesap işletim ücreti olmayan, kredi kartı alırlar ise kart aidatı olmayan firmaya özel bir paket yaptılar ve ben karşılığında promosyon ücretini almadım.. Bizim çocuklar şimdi maaşları ne ise onu kullanıyor, istedikleri yere eft geçiyor, faturalarını ödüyor ve kredi kartlarını kullanıyorlar ve kesinlikle fatura ödeme parası, eft ücreti, hesap işletim ücreti vs kesilmiyor... Bankamatikten kesilen paraya gelince. Bizim çocuklar parayı çekmiyorlar hesaptan. Eft rahatlığı olduğundan ödemelerini, kiralarını falan hep mobil bankacılık ile hallediyorlar. Lakin bankanın günlük limiti de 1500 tl ve bu limiti aşarlarsa para çektirmiyor atm zaten. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|