Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer arkadaşında dediği gibi tapu fotokopisi ile gidip başvurun. Evin sahibi olmasa da olur. Evi herhangi birinin ekspere göstermesi lazım. Bu süreç 3-4 gün sürer önümüzdeki hafta içi devri yapabilirsiniz geri gelmiş olursa. Daha fazla kredi için gelirinizi belgelemeniz lazım. Bordro, kira geliriniz varsa bankaya yatmasını istiyorlar kiranın vs. kanıt olarak.
  • 100 bin lira bankadan kredi çekince 70 bin lira faiz ödeniyor toplamda fakat 100 bini mevduata 100 bin koyarsanız 10 senede 140 bin lira faiz getirisi oluyor toplamda. Şuan 0.98 ile bedavadan para veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende net 2300 maas aliyorum yemek parasida var ama bordroya yansitmiyorlar simdi ben aklimda hic ev almak yoktu annemlerle ikamet ediyorum birtanede cocugum var dedigim gibi aklimdan ev almak gecmiyordu ama faizler dusunce 1+1 ev almak istiyorum istanbulda ev nasil olursa olsun yeterki basimi sokacak biryer olsunda onemli degil almak istedigim ev 125 bin tl bugun 3 devlet bankasinada gittim ziraatb. 100 bin belki kredi cikabilir dedi diyer bankalar olumsuz gordu benim maasima gore ev alabilirmiyim emekli kefil yok ev alirsam 3 5 sene kiraya vericem ama herkez senin maasina zor ev alirsin diyor kkb puanin cok iyiymis nasil yapicaz eve exper gondersem samsimi denesem tamamina kredi cirmi nakitim 10 bin tl var bu isleri hic bilmiyorum yardimci olabilecek akil verecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmi657 N kullanıcısına yanıt
    Hocam 125 bine istanbulun neresinden baktınız acaba? Hane gelirinide beyan ederek sansınızı arttırabilirsiniz diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Hocam 125 bine istanbulun neresinden baktınız acaba? Hane gelirinide beyan ederek sansınızı arttırabilirsiniz diye biliyorum.
    cevabiniz icin tesekkurler daireyi ist esenlerde bahce katı olarak buldum icinde 800 tl odeyen kiraci var banka 120 bin kredi verse 1705 odemsi olur zaten 800 kira alicam 900 tl de ben uzerini cok rahat tamamlarim diye dusunuyorum

esim calismiyor annem 65 yas yaslilik ayligi aliyor babam özürlü maasi aliyor ev kendi evimiz annemin uzerine

Hocam kira getirisine her zaman güvenmeyin. Bir arkadaşım evi aldı içerisinde kiracı vardı, kiracı ev satılınca çıktı. Çıktığı fiyata 3 ay kiracı bulamadı ödemeler konusunda çok zorlandı.

Kredi çektikten sonra zor günler için bir miktar nakitinizin elinizde kalması sizin için daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

100 bin lira bankadan kredi çekince 70 bin lira faiz ödeniyor toplamda fakat 100 bini mevduata 100 bin koyarsanız 10 senede 140 bin lira faiz getirisi oluyor toplamda. Şuan 0.98 ile bedavadan para veriyorlar.
    o parayı ev alma karşılığında veriyorlar,ha evi alır hemen satarsın o zaman bir şeye benzer

aradaki kayıp yine halka giydirilecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

o parayı ev alma karşılığında veriyorlar,ha evi alır hemen satarsın o zaman bir şeye benzer

aradaki kayıp yine halka giydirilecek...

Alıntıları Göster
    Evi satarken kredi borcunu kapamadan satışı veremiyorsun. Elde var sıfır yani

• Salağa anlatır gibi anlatayım: 400 binlik ev alacam, nakitim var ama salak değilim (0,98 kredi var) 300 bin lira krediyi 60 ay ödemeli 0,98 den çekiyorum X Bank tan. Toplam maliyeti bana 400 bin lira (faiziyle) peşin 400 bin lira paramın 100 binini peşin verip kalan 300 bini, 300 bin lira kredi kullandığım bankaya %19 dan 367 günlük döngüler ile 5 yıl bağlıyorum. (Yıllık faizlerin 19 altına düşeceğini hiç sanmıyorum önümüz deki 5 yıl boyunca, çünkü 10 yıllık tahviller %17 üstüne çıktı.) Bu döngüler sonucu 5 yıl sonra kredimin bitişi ile eş zamanlı olarak benim 300 bin TAM 662 bin lira yapıyor. 362 bin lira faiz alıyorum, 100 bin konut kredi faizini düş, X Bank bana bedavadan 262 bin lira kazandırdı. Bu 262 bin lira kazığı fakir guraba ödesin! Nasıl olsa birileri ödeyecek. Ben ve müteahhit kazandı. Sizler ödeyin! 😘😘😘

• Arkadaşlar bu hafta içerisinde 150.000 kredi çekeceğim. Vakıfbankla görüştüm baya yüksek masraf çıkardı, ziraat nispeten daha uygun verdi, halkbankla henüz görüşmedim. İzin sıkıntısı dolayısıyla görüşmelerim telefonda oldu yüz yüze gidemedim henüz. Son günlerde kredi kullananlarlar araştırdılarsa en uygun masrafları hangi bankadan aldılar acaba?
  • asgari ücretle çalışıyorum bana kredi çıkarmı arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

asgari ücretle çalışıyorum bana kredi çıkarmı arkadaşlar :)
    bende asgari ucretle calisiyorum ama ek gelirlerle 2300 maasim oluyor 3 devlet bankasi ile gorustum ziraat bankasi 100 binliraya kadar onaylanabilir dedi ama basvuru yapmamiz gerekiyor evraklarini getir evin tapusunuda getir bakalim basvuru yapalim dedi diger 2 devlet bankasi aldigin maaş dusuk kredi cikar cok dusuk kredi cikar dedi

yani asgari ucret aliyorsan benim gibi hicbirseye sahip olamassin

• Arkadaşlar son ayın bordrosu mu isteniyor yoksa 3 aylık mi isteniyor?

• Arkadaşlar bazı arkadaşlar hesap yapmışlar ev alacağıma parayı bankaya atarım peşinatını ödeyip vs diye. Şimdi ben geçen hafta nakit paramla 260 liraya ev aldım. Eger gidip 260 bin lirayı bu bankadan çekseydim 5 sene sonra 2 katı kadar beleş para mı kazanmış olacaktım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi657

bende asgari ucretle calisiyorum ama ek gelirlerle 2300 maasim oluyor 3 devlet bankasi ile gorustum ziraat bankasi 100 binliraya kadar onaylanabilir dedi ama basvuru yapmamiz gerekiyor evraklarini getir evin tapusunuda getir bakalim basvuru yapalim dedi diger 2 devlet bankasi aldigin maaş dusuk kredi cikar cok dusuk kredi cikar dedi

yani asgari ucret aliyorsan benim gibi hicbirseye sahip olamassin

Alıntıları Göster
    aynen hocam :((
    Evliyseniz ve esiniz yada cocuklar calisiyorsa hane halki gelirini ispatlayarak daha fazla kredi cekebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dividend

Arkadaşlar bu hafta içerisinde 150.000 kredi çekeceğim. Vakıfbankla görüştüm baya yüksek masraf çıkardı, ziraat nispeten daha uygun verdi, halkbankla henüz görüşmedim. İzin sıkıntısı dolayısıyla görüşmelerim telefonda oldu yüz yüze gidemedim henüz. Son günlerde kredi kullananlarlar araştırdılarsa en uygun masrafları hangi bankadan aldılar acaba?
    Vakıf, halk, ziraat hepsi ile görüştüm durum şu şekilde;
    Vakıfbank 6-7 bin lira gibi masraf çıkarıyor, hayat sigortasını kredi boyunca yapıyor ve masrafı bu yükseltiyor aslında.
    Ziraat: 260bin lira 96 ay için 3bin lira civarında masraf çıkarıyor, kredi kartı ve 2 tane otomatik ödeme vermeyi ve BES hesabı açmayı şart koşuyorlar.
    Halkbank: 3150 TL gibi masraf çıkıyor, daire alımına kadar kredi dışında kalan nakit birikiminizi tapu işlemlerine kadar halkbank hesabında tutmanızı istiyorlar başka bir şart yok, bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Arkadaşlar bazı arkadaşlar hesap yapmışlar ev alacağıma parayı bankaya atarım peşinatını ödeyip vs diye. Şimdi ben geçen hafta nakit paramla 260 liraya ev aldım. Eger gidip 260 bin lirayı bu bankadan çekseydim 5 sene sonra 2 katı kadar beleş para mı kazanmış olacaktım ?
    He ya! 😁

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Odediginiz paranın faizini hesaplamiyorsunuz hiç.atiyorum ayda 2000 ödüyorsunuz.yilda 24000 TL.diger yıl ödemiş olduğunuz 24000 2000-2500 getirir.diger yıl 24 daha odediniz.bu yıl 5000 getirir ödemiş olduğunuz para.bu rakam yıl geçtikçe büyüyor.100 bin çekip bu parayı 5 yıl sonra 6 yıl sonra 170 bin olarak direk verseniz o zaman banka o işe girmez zaten

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 160 bin kredi cekti.0.98 den.5 yılda 215 odeyecem dedi yanlış hatırlamıyorsam.55 bin faiz ödeyecek.eger elinde 160 bin zaten olsa ve kârlı geliyor diye yinede kredi çekse 160 bin 5 yılda 80-85 bin faiz getirir.durduk yere 30 bin kâr etmiş oluyor bazı hesap yapanlara göre.ancak ayda 3500-3600 gibi bir para ödeyecek.yilda aşağı yukarı 40000 ödeme yapmış olacak.diger yıl bu para 4500 getirir.hersene 40000 ödeme yapacaksın.bir sonraki yıl faiz 9000 13500 gibi artarak devam edecek.ortada kâr filan yok.benim hesabim bu şekilde.yanlisim varsa duzeltin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.