Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay arkadaş zaten şans olsa o faiz oranlarındayken kredi çekmezdik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80metre kare yüksek giriş eve 280bin istiyor. Bu ev fiyatları ile ev satışı çok zorrr.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Cuma günü başvuru yaptım. Kesinlikle yapılandırma yapmıyorlarmış. Bilgilerinize...

Ayrıca şubede tek başvuru yapan benmişim öyle söylediler. Pek talep yok anlaşılan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel teklif alan varsa paylasabilir mi. Mesela 200bin lira 60 veya 120 ay vadeli toplam geri odeme nekadar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

müthaitler 200 bin tl lik dairelerin fiyatini 230 bine çıkardı, faiz indirsen neye yarar firsatci bir güruh oldukdan sonra almayin daire firsatcilara firsat vermeyin
    aynen, almayin ellerinde patlasin. memleketin neyi var neyi yok betona gomduler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Güncel teklif alan varsa paylasabilir mi. Mesela 200bin lira 60 veya 120 ay vadeli toplam geri odeme nekadar acaba
    oran zaten 0.98

android yada apple marketten( hesap kitap )programı diye kredi faiz hesaplama araçları var onu indirip istediğin kredi yada mevduat faizini girip daha net gorebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

müthaitler 200 bin tl lik dairelerin fiyatini 230 bine çıkardı, faiz indirsen neye yarar firsatci bir güruh oldukdan sonra almayin daire firsatcilara firsat vermeyin
    Faiz düşüşünden kaynaklanan psikolojik ilk dalgadan mümkün olduğunca çok karlı çıkma peşindeler. İstedikleri satışları yapamayacakalar ve seçimden sonra hüsran yaşayacaklar. Kısaca aptallıklarının bedelini sağlam ödeyecekler, aç gözlüler.

• Yapılandırma olmaması çok saçma. Zaten suni bir faiz oranı. O faizi verebilmek için bütçe tarafından sübvanse ediliyor bankalar. Bunun parası yine benden çıkıyor yani. Benim paramla başkası ev sahibi olacak. E Bari yapılandırma hakkı verilseydi en azından fırsat eşitliği olurdu.

Kendi adıma helal etmiyorum bu sübvanseyi.

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    36 ay değil 120 ay kredi çektim

Dolar ve enflasyon doğru şuan yüksek ama Ekim ayında çokta düşük degildi

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gazi mahallesinde, 3+1 ev , 360 bin tl fiyatı var, 200 bin kredi çeksen 120 ay, toplam geri ödemesi 340 bin, evin sana maliyeti 500 bin tl

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-hakaydin2-den-sultangazi-gazi-mah.satilik-3-plus1-daire-549877035/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 13 Mayıs 2018; 0:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

gazi mahallesinde, 3+1 ev , 360 bin tl fiyatı var, 200 bin kredi çeksen 120 ay, toplam geri ödemesi 340 bin, evin sana maliyeti 500 bin tl

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-hakaydin2-den-sultangazi-gazi-mah.satilik-3-plus1-daire-549877035/detay

Alıntıları Göster

O nasıl hesap?

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisi

Taksit Tutarı:2.841,74 TL
    Faiz Oranı:% 0,98
    Yıllık Maliyet Oranı:% 12.6314

200.000 çekersen 340 bin olarak ödersin.

Anadolu yakasında evler 200-250 bin lira.

Elinde sermayen yoksa zaten ev alamazsın.

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    duzelttim

130bine de ev vardır gazi mahallesinde, , ki ev dediğin bence 150bini geçmemeli, ama o fiyata sattıklari eve ev diyemezsin

• fluminense kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmıştım ama kendi niyetim yoktu. bugün annem aradı benim üzerime kredi çekip yazlık alınacakmış. Artık millete böyle ekonomist yorumları yaptık geri adım da atamıyoruz hiç hesapta yokken kendi kazdığım kuyuya düştüm gitti 10 senem

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

duzelttim

130bine de ev vardır gazi mahallesinde, , ki ev dediğin bence 150bini geçmemeli, ama o fiyata sattıklari eve ev diyemezsin
    Elindeki sermayeye göre ev arayacaksın elbette yaşantın, gelirine göre 2 milyon'a da ev var.

Önemli olan alım gücün sonuç olarak bu faiz oranıyla ev alınabilir fakat araştırıp mütahhitlerden uzak durarak bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

3gün önce ziraate başvurmuştum. Ekspert işlemleri bitti. İndirim olacağını duyunca beklettik. Şimdi 32bin tl daha az ödeyeceğim. 7sene değilde 6senede bitecek cekecegim kredi. Çok güzel bir kampanya oldu. Son kullanıcı olarak temiz 32bin kar ettim...

Not: konuya ev kredisi ile alakası olmayan sırf siyaseti katıp konuyu kirletmek için yazan arkadaşlar gereksiz yorumlar katmazsa konu daha etkili olacaktır.
    Aynen önemli olanda bu millet sonuç olarak yararı var mı var sonuca bakmamız lazım ama burada hemen birileri hükümet mükümet diyor arkadaş genel olarak birilerine yarar sağlayacaksa bu adım doğru adım ama anlatamazsın buradaki belli kesime onların derdi şu öyle bir devlet olsun bedavadan ev versin hiç para ödemeyelim faturaları bedava ödesin dıdıdıdısı da dıdıddıdısı.. Öyle bir şey olsa abd bile kapımızda yatar böyle bir sistem için.. O yüzden ne söylesekte anlatamayız..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Aynen önemli olanda bu millet sonuç olarak yararı var mı var sonuca bakmamız lazım ama burada hemen birileri hükümet mükümet diyor arkadaş genel olarak birilerine yarar sağlayacaksa bu adım doğru adım ama anlatamazsın buradaki belli kesime onların derdi şu öyle bir devlet olsun bedavadan ev versin hiç para ödemeyelim faturaları bedava ödesin dıdıdıdısı da dıdıddıdısı.. Öyle bir şey olsa abd bile kapımızda yatar böyle bir sistem için.. O yüzden ne söylesekte anlatamayız..

Alıntıları Göster
    Bu devlet o 32.000 i senden kat kat cikartir

• Ev fiyatlarında artış başladı, bankaların yaptığı indirim boşuna. Fırsatçılar boş durmuyor.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    2 ay önce 1.15 olan faiz oranları seçim için 0.98 e düşüyorsa herkesin bir şeyler söyleme hakkı vardır. Benim zararım 18 bin TL. Orta gelirli insanlar için bunlar büyük paralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Alıntıları Göster
    amac vatandasa faydasi olsun mu yoksa secim rusveti mi daha da acisi devlet bankalarindaki paranin muteahhitlere akmasi mi?

her seyleri gibi bu da saibeli...

• Şu zamanda yüklü kredinin altına girip ev alanın aklından şüphe etmek gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.