Şimdi Ara

Ziraat Bankası Yeni Yıl kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
12
Favori
12.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol işlemi hem yılbaşına hem ayın sektörüne sayılmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada sayılmış, hizmet sektörü yazıyor.

• Arkadaslar bannkart platinyum var. Bankkar mobil uygulamada aktif kampanya yok diyor. Bu kart kampanyaya dahil degil mi?
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Cuzdana yukleme mi yoksa direkt alisveris mi yaptiniz acaba?
  • Kyk ödemelerini bu bankaya yaptığım zamandan belli hiç haz etmiyorum.
    Kampanyalarıda zaten akla mantığa sığacak cinsten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus00541

Cuzdana yukleme mi yoksa direkt alisveris mi yaptiniz acaba?

Yükleme

• Bankamatik kartla cüzdana izin vermiyor müşteri hizmetleri site güvenli değil sistem izin vermiyor dedi
  • Kesin bilgi mi hocam ona göre alışverişim var
  • Anladığım kadarıyla direk 3.000 tl yapabiliyoruz 100 tl için.Her 750 dediğine göre parça parça ödemeye gerek yok.Biraz önce şartları okumadan 750 tl ty cüzdana yükledim.İkinci denemede banka reddi verdi.Banka reddi için gece 12den sonra deneyeceğim tekrar
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

Bankkart uygulamasında saymış işte, hizmet sektörü yazıyor. Aynı sitede farklı poslar varsa bilmem.

• Alışverişi yaptım hizmet sektörü olarak geçti ama henüz sayaç işlemedi. Ertesi gün sayacak mı bakalım
  • trendyol cüzdan burda ne olarka görünürki
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Bu gün 3.000,00 küsür Trendyol cüzdana para atın bu kampanyayla 4 cegrek yarım yada tam altın alın trendyoldan. Şu an %3 indirim var altında sitede.%2 de cüzdan ben aldım cegrek 720 ye geldi. Birde ayın sektorune katılın eğer işleminiz yoksa 25 TL ordan ve trendyola giderkende karta ayriyeten 25/30 arası puan veriyor. Yarim altında an itibariyle 1.528,73 puanlar hariç. Bence kaçmayacak fırsat tane cegrek bazında 510/520 arasına denk geliyor.
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Ayın sektörüne sayıyor. Provizyondan geçince yılbaşı da dahil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 23 Aralık 2020; 8:5:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ayın sektörüne saymadı inşallah sayaç işler diye umuyorum
  • storm kullanıcısına yanıt
    Evet teşekkürler. Biliyorum bende kullandım. Ziraat sasirtiyor. Nerden puan vereceği belli olmuyor. Aynı işleme üç değişik puan verdi en son bana. Yilbasi kampanyası, ayın sektoru ve cüzdana para atarken 3.000,00 de 24 küsür kart puanı.
  • hltny H kullanıcısına yanıt

Hocam ziraat üzerinden trent yola 3000 atınca yılbaşı kampanyası market kampanyası veriyor mu ikisinide veriyor mu

• msimsek93 M kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı ayın sektoru veriyor. Artı cuzadanda normal %2. Cuzdandan parayı geri ziraate atarsanız puanlar geri alınır. Kısmen atarsanız ona göre geri alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.