Şimdi Ara

ziraat gencbankkart harclik avans kullanimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,geçen ay harçlık avansımdan bir miktar para harcamıştım,harcadığım tutarın kyk kredimden kesileceği mesajı gelmişti fakat bu ay kredim okulda oluşan sorun nedeniyle kesildi.Bu durumda ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imfromarctic İ kullanıcısına yanıt
    Hesaba para yuklenene kadsd borc devam eder, hesaba burs yatar yatmaz duser burstan yda krediden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 9 Ağustos 2016; 2:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imfromarctic İ kullanıcısına yanıt
    hesabınıza para ekleyip bakiyeyi negatiflikten kurtarmanız ve en az 0 yapmanız lazım
    yoksa oluşan faiz sebebiyle hesap negatif olarak kaldığı her gün faiz işlemeye devam eder

hangi gün avanstan ne kadar para çektiğinizi söylerseniz kabaca hesap yaparız.
    yada %2.02 den hesap yaparsak 100 Tl ye günlük 8 kuruş civarı faiz gelir.

ancak durum şöyledir.bankacılık sisteminde valör adı verilen bir kavram var. her zaman valör bir sonraki iş günü olur
    yani bugün 100 lira avans kullanınca yarın öderseniz 8 kuruş değil de 16 kuruş civarı faiz gelir.

buna göre hesabınızı kendiniz de yapabilirsiniz
    çektiğiniz gün ile yatırdığınız gün arasındaki günleri sayıyorsunuz +1 ekliyorsunuz
    atıyorum ayın 10 unda 100 Tl avans hesaptan para çektiniz ayın 15 inde yatırırsanız
    para yatırılan gün - para çekilen gün + 1 şeklinde hesap yapılır
    (15-10+1 = 6 ) , (6 * 8 Kr = 48 kuruş)
    yani 100 Tl çekip 5 gün sonra bankaya yatırınca 100,48 Tl yatırmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 10 Ağustos 2016; 7:43:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tasit Kredisi ile arac Satisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.