< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZİRAAT KATILIM’lı Olun Toplamda 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira Kazanın! (18. sayfa)

-
-
Bugün yatmış puan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne puan harca ne param ne pazarama hiç bir yerde puanlar çıkmıyor?
Konuda bazı üyeler çıkıyor bazıları da çıkmıyor demiş. Son durum nedir puan harcanan sitelerde puanlar görünüyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 30 Nisan 2025; 19:26:2 >
N11
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen deneye deneye n11 ve lcw da buldum şimdilik puan çıkan yerler.
Bugün şokta denendi geçerli,online da pazaramada kullanılabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
Ziraat katılımı tüketici haklarına vermiştim. Dün kendileri de kayıt açmışlar. Sonucu merak ediyorum. Puani yapılan harcamaya göre değil, kesilen ektreye göre hesapladiklarini söylemişlerdi.Ziraat katilim 1000+1000+5000 TL harcamaya 900 TL puan vermişti. Tüketici haklarına başvurunca kayıt acmışlardı. Bugün 1000 TL daha puan vermişler. Demekki isteyince oluyormus.
puanlar yattı.fatura talimatı icin süre sınırı yok iptal edersek sorun olur mu ? ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayarElle ödenen 1 fatura ve henüz kesilmemiş/ödenmemiş 3 fatura kazanımı hariç(yani 800TL eksik şekilde) yatmış.
Gelişmeyi yazayım:
Geçen ay ödenmediği için elle ödenen ve bu ay otomatik ödenen 1 fatura ve geçen ay ödenmeyip bu ay ödenen(otomatik) 2 fatura için 600TL farkı yatırmışlar, gelecek ayda ilk defa ödenecek 1 fatura ve 200TL de alacağımız kalmış oldu.
-
Ben fatura vermedim. Belirtilen tarihlerde 5 kez 1000 TL üzeri alışveriş yaptım. Sonunda bugün yattı ama 2190.74 TL bank kart puan yatırmışlar. Bu nasıl bir puan arkadaş? 2500 tl den kesinti mi yapmışlar? Böyle yatırılan var mı?
Bana 4 fatura(aslında 5talimat verdim ama biri nedense yatmamış.Yapışabilecek bir şey var mı kayıt şikayet falan)
11K harcamaya 3100 yatmış.İlk harcamaya 500 değilde %20 yatmış.Bu 500 mevzusu neydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 1 Mayıs 2025; 10:22:36 >
Çocuğun kurs ödemesini yapmıştım. Sonradan taksitlendirme yaptım. Ekstreyi baz alıyoruz diyerek eksik yatırmışlar. Ekstrenin ödenen kısmını baz alıyorlar. Kayıt açtırdım olumsuz sonuçlanırsa tüketici haklarına vereceğim veririm.
Hesaplamayı sistem değil kağıt kalemle kişiler yapıyor herhalde herkes kafasına göre takılıyor. Rezalet
Puanları manuel hesaplayıp yatırıyorlar. Kampanya sayacı yok. Yanlışlık olan kayıt açsın.
Benim iki faturamdan kalan 400 lira puan dün yatmış. Haber verenlere teşekkürler.
-
Bu puanlar Ziraat posunda kullanılıyor mu?
Yatan bankarliralari kısım kısım kullaniliyormuyuz yoksa tek seferde mi kullanmamiz lazim
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
Bu puanlar Ziraat posunda kullanılıyor mu?Zaten Ziraat Katılım posu kullanan bir iş yeri görmedim.
-
a101 de geçiyor puanşar
Bilen veya deneyen var mı sorunun cevabını?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X