Şimdi Ara

Ziraat Sigorta Gerçeği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
11.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracımın Trafik sigortasına Ziraat Sigortan 1.054 TL fiyat teklifi verildi. Sompo Japon Sigorta dan 550,80 TL ye yaptırdım. Diğer sigorta şirketlerinin fiyatları da şöyle;

ALLİANZ SİGORTA : 850,00 TL
    AXA SİGORTA : 882,00 TL
    MAPFRE SİGORTA : 1.050,00 TL
    ANADOLU SİGORTA : 1.193,00 TL
    GENERALİ SİGORTA : 1.365,00 TL
    ERGO SİGORTA : 2.100,00 TL
    AK SİGORTA : 2.989,00 TL

Ergo ile Ak sigortayı anlamış değilim.
  • İşin aslını anlamaları için şu konuyu tüm müşterilere iletmek gerek. Her acente de olduğu gibi bana da Ziraat Sigorta yarı fiyatına yapıyormuş diyorlar. Bende öyle bir şey olmadığını söylüyorum ve işin aslını anlatıyorum. Sözlerimin sonunda da Ziraat Sigorta da bir sigorta şirketidir, yinede sorup fiyat alabilirsiniz, uygun da çıkabilir yüksekte çıkabilir diyorum. Şimdiye kadar sadece 1 müşterime Ziraat Sigorta benden uygun teklif verdi.
  • Sehir efsanesi bunlar malum internet ortami bir deli bir kuyuya bir tas atar milyonalrca insan suru gibi atlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ziraat sigorta uygun fiyat vermiş size lakin herkese vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 20 Eylül 2016; 15:22:29 >
  • alakası yok,yaşınız genç ise,hasarsızlık indiriminiz yok ise,aracanızın modeli eski ise,kaza istatistiği yüksek bir araç ise 7000 8000 tl fiyat verir doğa sigorta,her şirketin bir politikası vardır doğa sigortadan 400-450 li fiyatlarda kestiğim trafik sigortasının haddi hesabı yok.doğa sigorta kooperatiflikten çıktı artık.
  • İnternette 300 tl çıkan o meşhur sigorta makbuzu bi motorsiklete aitmiş bu arada. Öyle okudum geçen gün. O fiyatı gören annem,dayım,teyzem ayrı ayrı Ziraat'te 300 liraya yapılıyomuş diye başımın etini yediler

Bugün uğradım ama henüz ruhsatı almadığım için bakamadık Ziraat'te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende acente sahibiyim 20 sigorta şirketi ile çalışıyorum
    arzu ederseniz fiyat araştırabilirim.
  • Fiyatın ziraatbankasında uygun çıkmadığı konusunda hem fikirim, yalnız bir yanımda milliyetçilik ağır basıyor, 50-100 tl fark varsa gidip ziraatsigortadan yaptırmayı göze alırım. Ama bu tutarlardan fazla bir fark çıkarsa o zaman cüzdanımda ki milliyetçilik daha ağır basar. Net.
  • geçen sene 450 liraya axaya yaptırdım , bu sene en düşük teklif 980 liraydı(anadolu) en yüksek 3761 lira(allianz) , ziraat 1478 lira fiyat verdi, 525 liraya sompo japona yaptırdım . bacanakta 600 liraya generaliye yaptırdı , ziraat 1250 demiş sompo 680 lira çıkmış falan filan . yani sigortada esas şu ; devlet sigorta şirketlerine teklif vermeye mecbursun diyor ama şu kadardan fazla şu kadardan az bir fiyat verebilirsin demiyor . sigorta şirketleri de teklifi veriyor fakat tamamen formaliteden , giriyorlar başka şirketlerin tekliflerine teklifX3=sen bizde yaptırma fiyatı çıkıyor . bu sene genel olarak sompo japon agresif bir şekilde ilerliyor . inşallah bozmazlar .
  • Değerli araç sahipleri Ziraat bankasının yanıltan reklamlarına kanmayınız fiyatlarınızı her firmadan araştırıp şirketlerin güvenilir olmasına dikkat etmenizi öneririm.
  • Ziraat bitmiş..!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tek bir yerden fiyat almayın her şirketin teklifi farklılık gösteriyorhttps://www.sigortam.net sitesi üzerinden sorgulayabilirsiniz. SBM'den de teklifleri görebiliyorsunuz ama online yaptıramıyorsunuz acente bulmanız lazım.
  • Arkadaşlar ziraat sigorta aracım için çok uygun bir kasko fiyatı verdi, sizce nasıl ziraat sigorta ? kasko yaptırmam da bir sıkıntı olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatcanamasya

allah göstermesin bir hasar olduğunda hasar konusunda ciddi anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz.Lütfen teklif aldığınız yere mini onarım kaç defa verildiğini,cam kırılması olayının sınırsız mı değil mi olduğunu sorun. Müşterilerimizin çoğu bu konuda şikayet edip daha yüksek fiyatla farklı firmalardan sigorta yaptırıyorlar.

İyi günler acente sahibi olarak şahsen ''Cam kırılması olayının sınırsız mı değil mi '' kısmını anlayamadım. Meslektaşım olarak bana bu kısmı lütfen açıklayabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurerr

quote:

Orijinalden alıntı: fuatcanamasya

allah göstermesin bir hasar olduğunda hasar konusunda ciddi anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz.Lütfen teklif aldığınız yere mini onarım kaç defa verildiğini,cam kırılması olayının sınırsız mı değil mi olduğunu sorun. Müşterilerimizin çoğu bu konuda şikayet edip daha yüksek fiyatla farklı firmalardan sigorta yaptırıyorlar.

İyi günler acente sahibi olarak şahsen ''Cam kırılması olayının sınırsız mı değil mi '' kısmını anlayamadım. Meslektaşım olarak bana bu kısmı lütfen açıklayabilir misiniz ?

Arkadaş sınırsız cam teminatından bahsetmek istemiş sanırım (:

• fuatcanamasya F kullanıcısına yanıt
    Bunca yıllık sigortacıyım sınırsız cam teminatı diye bir şey duymadım hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurerr

Bunca yıllık sigortacıyım sınırsız cam teminatı diye bir şey duymadım hocam :)

Allianz sınırsız cam değişim hakkı veriyor. Öğrenmiş oldunuz (:
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.