Şimdi Ara

ZiraatPay [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
38
Favori
4.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğerleri gibi bol kampanyalı bir şey olacağını sanmıyorum burada. Ziraat mobil uygulamasında cılız kampanyalar var bunu ziraat pay'e taşırlar büyük ihtimalle, öyle büyük bir şeyler olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D21C84CE

kampanya çok yakında gelir hocam.
    reklama girişmişler şimdiden.
    Kampanyaları Bankkart gibi olmaz umarım. Bakalım zaman ne gösterecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

gs kart vardı denizi aradım. 6ay 1000tl harcamaya muafiyet tanımladı.

bana bonus vermedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D21C84CE

gs kart vardı denizi aradım. 6ay 1000tl harcamaya muafiyet tanımladı.

bana bonus vermedi :)

Harcama ve aktiflik oranına göre değişebiliyor belki. Neyse aidat ödememek de avantaj.

• Reklamları izledim, sanki millette nakit para var gibi hep ödeme kolaylığı yok şuradan öde buradan öde gibi saçma sapan hiç albenisi olmayan özellikleri gösterdiler. İnsanlara para lazım, kampanya lazım hala da şuradan buradan öde daha kolay diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Reklamları izledim, sanki millette nakit para var gibi hep ödeme kolaylığı yok şuradan öde buradan öde gibi saçma sapan hiç albenisi olmayan özellikleri gösterdiler. İnsanlara para lazım, kampanya lazım hala da şuradan buradan öde daha kolay diyorlar
    Sanki tek alternatifleri bunlarmış gibi reklam çekmeleri peki? Kampanyan yok seni niye kullanayım diye cevap veresi geliyor insanın ama işte TV' den duymuyorlar 😄

• ziraat hesabından ücretsiz yükleyip oradan ücretsiz eft havale yapabilirsek anca o işe yarar sanırım  

• Halkbank'ın dijital cüzdanı çıkmış sanırım.
    "Halk Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi bir Halkbank bağlı ortaklığıdır" yazıyor.

www.parao.com.tr
    Halk Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
    https://www.parao.com.tr/index.html

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı.x -- 25 Şubat 2025; 19:32:11 >
  • donanımcı.x kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu. Banka kurumsal kimliğini kulkanmak mantıklı değil (ziraat vakıf vs) zaten bankanın normal bankacılık hizmeti var ne diye epara hizmeti için masraf çıkarıyorsun. Parao nun şu avantajı olacak örneğin pazarama kampanyası (işbank kurulusu) yapabilecek daha rahat olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yükledim uygulama ama bişey yok varmi bilgisi olan

• ziraat pay hesabına bankkart sanal kartla yükleme yapamıyorum kartım basım statusunde, kart bilgilerini giriyorum 3d sayfasına gitmeden ödeme başarısız oldu diyip geri dönüyor

aynı sorunu yaşayan var mı? sanal kartı iptal edip yeni kart oluşturdum onda da aynı şey oluyor

aslı fiziki kart basım statusunda olduğu için mi acaba ?

• Tam istediğim paybanka TAMi gibi olamaz bunlar!!

Garanti'nin tamisi
    faturalardan %20
    başvuru yaptım diye 50 lira

750 lira e-ticaret sipariş için 75 lira
    Toplamda 375 TL iade para verdi

n' haber Ziraat pay? Haydi yallah ense traşını görelim

Öyle bütün malum televizyonlara radyolara gece gündüz dakika başı evelallah reklam vermesi değil haydi yallah biraz da müşterin olacak kişilere ver
    Tami mami gibi kampanyalar yap da milletin paralarını şarkılı reklamla savurma Ziraat pey

çiftçiyi tarımı hayvancılığı desteği krediyi çoktan unuttun biliyoruz :

bari canım yurdum insanımızı unutma illa ki alışveriş yaptıracaksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 5 Mart 2025; 2:18:55 >
  • doğru dürüst kampanya yok kart yüklemesine komisyon da alıyor bu da büyük dezavantajı. + zaten ziraat banka müşterisiyim tekrar kayıt oluyorsun üstüne kimlik doğrulama tekrar tekrar. bunlara yapmaya değer mi eğer sağlam kampanya getirirse yapılır aksi olursa hiç yapılmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.